סקר קטן

סקר קטן../images/Emo132.gif

למי לפי דעתכם..? הסמל הכי יפה ב- NHL המדים הכי יפים ב- NHL ומי השחקן הכי מגניב ב- NHL תענו....

power play

New member
אהממ..

סמל של ניו ג´רסי כמובן..
יש המון יפים אחד מהם זה סן חוזה לדעתי, וטמאפה ביי בAWAY. השחקן הכי מגניב זה אלכסנדר דייל´ שיצא עם פאמלה אנדרסון.

לפי דעתי

הסמל הכי יפה, הוא של אנהיים! המייטי דאקס המדים הכי יפים הם של קולוראדו אבאלנץ´ או קאלגרי פליימס והשחקן הכי מגניב הוא קספרייטיס [אם כתבתי נכון] שבעצם לא יודע לשחק הוקי, הוא פושט מחליק ומתקל!! בכל הזדמנות!! או דומי מטורונטו... אומנם הוא לא מאוד גרוע אבל הולך מכות פעמיים לשני משחקים! חחחחחחחח........

MADPUCK

New member
קודם כל, קספורטיס יודע לשחק טוב מאו

תאמין לי... ולשאלה שלך: סמל:דאלס מדים:דאלס שחקן:איגור לאריאונוב, הוא תותח

HebrewHockey

New member
שלי:

סמל: סמל הציפור של אטלנטה מדים: יש הרבה יפים, טאמפה ביי third jersey לטעמי הכי יפה, עם סמל הברק, הגלים והגשם וגם מדי החוץ של קולורדו, אטלנטה, פלורידה, סט. לואיס, נאשוויל, לוס אנג´לס שחקן: מקצועית אני מאד אוהב את ניקלאס לידסטרום, אבל השחקן שאני הכי אוהב לשמוע מדבר הוא טמו סלאנה הפיני מסן חוזה, הוא כזה ילד שזה מגניב.

power play

New member
הראו פעם ביקור בבית של סלאנה

בESPN,מין תוכנית על ספורטאים. אני זוכר משם שיש לו בית נורמלי, וליד הבית מוסך ענק עם מכוניות יוקרתיות. צעצועים יקרים מאוד יש לילד הזה. אבל הוא הרוויח אותם ביושר.

HebrewHockey

New member
למה סלאנה הוא ילד...

סלאנה, לפני שהפך לשחקן הוקי מקצועני, עבד כגנן בגן ילדים בפינלנד. כשהגיע לצפון אמריקה שיחק באנאהיים, שהיא קבוצה בבעלות קונצרן דיסני. השחקנים בקבוצה מקבלים פס חופשי לדיסנילנד שנמצאת באנאהיים. שאלו את סלאנה אם הוא השתמש בפס, והוא ענה - איזו שאלה, לפחות 30 פעם...

למעלה