סקר קטן.

NoWords

New member
סקר קטן. ../images/Emo132.gif

כשיוצאת כתבה חדשה על כריסטינה באיזשהו מגזין נחשב כמו מארי קלייר או elle, אתם נכנסים לכרסטינה מולטימדיה וקוראים אותה? זה מעניין אתכם בכלל?או שרק התמונות מעניינות אתכם? או שרק אם אתם קונים את המגזין אתם כבר קוראים את הכתבה?..

אממ האמת ש..

אם זה באנגלית אז אין לי עצבים לקרוא הכול אז אני קוראת רק את הציטוטים של כריס. ואם זה בעברית אז אני קוראת הכול, וברור שדבר ראשון זה להסתכל על התמונות.!

2Dirrty4U

New member
בדרך כלל קוראת.

הראיון הראשון שקראתי היה של מקסים 2003. ומשם התחלתי לקרוא את רוב הראיונות, את כולם בדר"כ, אבל אם זה רעיון משעמם אני לא קוראת עד הסוף..

אני קוראת ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

כמו שאולגה אמרה, אם אני קוראת חציוזה טיפה משעמם אני מפסיקה אבל הרוב מענייניםP: ודרך אגב ראיונות, הראיון במארי קלייר ממש חמוד תקראו
היא אומרת שם דברים מעניינים.

NoWords

New member
זהו... למה עלתה לי השאלה הזאת לסקר... ../images/Emo3.gif

כי הראיון במארי קלייר פשוט אחד המתוקים.
כל הדיבורים שלה על התינוק, וההכנות הנפשיות שלה:) כזאת מתוקה. כיף לקרוא אותה ככה. להיחשף לצד הזה, למחשבות האלה שלה. לתהליך שלה בעצם. והיא גם מדברת על הבית החדש שהם עברו אליו. זה באמת נחמד לשמוע קצת לגבי זה. אחלה ראיון... הוא גם כתוב בצורה מאד אינטיליגנטית עם מילים יפות כאלה
...

../images/Emo45.gif

אני קוראת תמיד, אם זה משעמם על ההתחלה אני מפסיקה....הראיון במרי קלייר פשוט מדהים היא כזאת מתוקה

xtina 4 ever

New member
קוראת רק את הציטוטים שלה.../images/Emo210.gif

ובטח שהתמונות הן הדבר הראשון שעליו אני מסתכלת. :)

NoWords

New member
אממ אצלי

זה הולך ככה- בזמנו כשהייתי קונה מגזינים (לא כ"כ הרבה אבל יש לי כמה) אז את כולם קראתי כמובן. ומבחינת לקרוא כתבות באינטרנט אני די משתדלת אבל אני מתחילה לקרוא, ואם מתחילים לחפור על העבר שלה במיקי מאוס ועם אבא מכה (מה שקורה ב98% מהכתבות) אני עוברת הלאה עד שיש ציטוטים וכאלה כי תאכלס לקרוא מה שהיא אומרת זה מה שבעצם מעניין בכתבה... אבל לאט לאט אני נסחפת למאמר עצמו. חייבת לציין שאני אוהבת שהמראיינת מתארת על האווירה של המקום בו היא נפגשת עם כריסטינה לעשות את הראיון, ועל מה כריסטינה לובשת, ואיך היא מתנהגת. זה כ"כ עוזר לקבל המחשה כאילו אנחנו גם שם... הקוראים. (כמו במארי קלייר: שהמראיינת אמרה שהיא הופתעה מאד לגלות שכריסטינה די ביישנית... מתעסקת בשרוולי החולצה שלה כל הזמן, מתקשה ליצור קשר עין.. זה כ"כ חמוד!) אבל לרוב אני קוראת רק את הראיונות ה'חושפניים' יותר, במגזינים הגדולים. שמדברים על דברים קצת יותר אישיים כמו החתונה בזמנו, או היום נישואים, או התינוק עכשיו...
יו נואו. דברים שלא יוצא לה לדבר עליהם בפתיחות המסוימת הזאת במקומות אחרים...

Baby Jane

New member
../images/Emo221.gif

אם זה באנגלית אז אני קוראת ככה בין השורות.. אם זה בעברית אני קוראת ה-כ-ל
אבל בארוררר שדבר ראשון, אני מסתכלת על התמונות

למעלה