סקר קטן

leemor

New member
סקר קטן ../images/Emo13.gif

הי לכולם - הילדה שלי החלה ללכת לגן קדם חובה.... זה כבר לא משפחתון שהם כמו ילדי שמנת שם אלא קבוצה גדולה של ילדים וצהרון עם גננת אחרת שאני לא כלכך בטוחה שדואגים שהיא תאכל כמו שצריך באמת. כאשר אתם מגיעים הביתה לאחר הגן... מה אתם מציעים לקטנטנים לאכול??? כי בכל מצב בשעה שש בערך אני מכינה ארוחת ערב. יש הצעות??? קצת דואגת שהיא לא אוכלת מספיק

kalah

New member
קודם כל- אני תמיד שואלת את הילד

מה אכל (יש תפריט אז אני יודעת מה נותנים) ואם היה לו טעים, והוא אומר "לא אכלתי את הספגטי רק את השניצל" וכו'.. כשהם באים- אין חטיף אלא פירות חתוכים. בשש-שש וחצי אני מכינה קבוע ביצה וסלט ירקות טרי עם לימון ושמן זית, וליד זה או פסטרמה ותירס (קלחים או גרגירים), מרק סמיך כמו עדשים, או חלבי- קוביות צפתית וצהובה, לביבות תירס, פיצה.. לפעמים מסכימים לאכול טונה ליד..

leemor

New member
תודה

בערב זה פחות או יותר מה שאני נותנת מאחר והיא בת שלוש ולא אוכלת הרבה דברים שונים ומשונים...
אבל באמת לתת פירות כשהיא תחזור מהגן זה רעיון טוב. בבוקר היא אוהבת לאכול דני - מה אצלכם??

זפרנים

New member
גם אני אאמץ את הפירות כשחוזרים כי

גם אצלי כשחוזרים ישר מחפשים משהו לנשנש - הם אמנם חוזרים באחת ושעה לפני שהם באים הם אוכלים צהריים אבל בא להם ... אבל אני מהיום אחתוך פירות - כל הכבוד רעיון מצויין . תודה .

נופשת

New member
אני עושה סלט פירות

עם חצי כוס מיץ תפוזים סחוטים, ככה זה יוצא גם פינוק

מישלינה

New member
אני בד"כ קוראת כאן...גם אני נותנת

פירות כשחוזרים מהגן (גיל שנתיים). לפעמים גם גמד או סקי-וניל. לפעמים חותכת פרי לתוך יוגורט. בדכ"כ יש דרישה גם לעוגיה-אני נותנת פתי-בר או קרקר למשל. לפעמים חצי פרוסת לחם מרוחה בטחינה ועליה סילאן (אין אצלנו במבה וחטיפים אחרים)

למעלה