סקר קטן האם תמיד הרגשתם שהוריכם תומכים בכם (לטוב ולרע) האם תמיד הרגשתם שיש לכם גב
M mich78 New member 14/11/05 #1 סקר קטן ../images/Emo13.gif האם תמיד הרגשתם שהוריכם תומכים בכם (לטוב ולרע) האם תמיד הרגשתם שיש לכם גב
סקר קטן ../images/Emo13.gif האם תמיד הרגשתם שהוריכם תומכים בכם (לטוב ולרע) האם תמיד הרגשתם שיש לכם גב
M mich78 New member 15/11/05 #6 הגדרת תמיכה ... אצלי תמיכה נתפסת כ.. : אוזן קשבת נכנס ולא חוזר כבומרנג אח"כ תמיכה נפשית בשעת משבר כישלון במבחן, פרידה מחבר, ייעוץ בזמן מריבה ... תמיכה נתפסת אצלי כניטרליות כאשר יש מבירה בין אחים תמיכה נתפסת אצלי כגב נפשי, פיסי ולעיתים גם כלכלי
הגדרת תמיכה ... אצלי תמיכה נתפסת כ.. : אוזן קשבת נכנס ולא חוזר כבומרנג אח"כ תמיכה נפשית בשעת משבר כישלון במבחן, פרידה מחבר, ייעוץ בזמן מריבה ... תמיכה נתפסת אצלי כניטרליות כאשר יש מבירה בין אחים תמיכה נתפסת אצלי כגב נפשי, פיסי ולעיתים גם כלכלי
M m i t a l y New member 15/11/05 #8 לא... אבל אל תשכחי שכמו כל דבר בחיים, גם במערכת יחסים ביננו לבין הורינו, יש עליות וירידות, השאלה לדעתי היא האם גם בזמן "ירידה", זמנית או קבועה, יש תמיכה, לא?
לא... אבל אל תשכחי שכמו כל דבר בחיים, גם במערכת יחסים ביננו לבין הורינו, יש עליות וירידות, השאלה לדעתי היא האם גם בזמן "ירידה", זמנית או קבועה, יש תמיכה, לא?
M mich78 New member 15/11/05 #10 האמת היה לי ויכוח לא מזמן עם הבנזוג שאמר שאני אמורה תמיד להיות שם ולתמוך בו ולא מנשה אם הוא צודק או לא .. שככה הם גדלו בבית, אחד תומך ועוזר לשני בלי שאלות ..
האמת היה לי ויכוח לא מזמן עם הבנזוג שאמר שאני אמורה תמיד להיות שם ולתמוך בו ולא מנשה אם הוא צודק או לא .. שככה הם גדלו בבית, אחד תומך ועוזר לשני בלי שאלות ..
M m i t a l y New member 15/11/05 #11 אבל... האם היחסיםשל בן זוגך עם הוריו, הם "מקבילה" של היחסים שלך עם הוריך? האם תתמכי ותהיי ליד הוריך בגלל שבן זוגך חושב שאת צריכה לעשות זאת?
אבל... האם היחסיםשל בן זוגך עם הוריו, הם "מקבילה" של היחסים שלך עם הוריך? האם תתמכי ותהיי ליד הוריך בגלל שבן זוגך חושב שאת צריכה לעשות זאת?
M mich78 New member 15/11/05 #12 ../images/Emo31.gifממש לא היה קשה לי לקבל ולהבין שאני אמורה להיות ולתמו תמיד בכל עת ובעל מצב היה קשה לי להבין שקיים בכלל דבר כזה תמיכה מלאה מההורים
../images/Emo31.gifממש לא היה קשה לי לקבל ולהבין שאני אמורה להיות ולתמו תמיד בכל עת ובעל מצב היה קשה לי להבין שקיים בכלל דבר כזה תמיכה מלאה מההורים