סקר קטן

candyheart

New member
המממ...קשה.

אבל אני חושבת שהאווי.הוא נראה מאוד רגיש כזה ואני ממש ככה.וגם ממה שראיצי ממנו,הוא נראה בן-אדם קצת ביישן מצד אחד,אבל מצד שני בן-אדם שמאוד קל לדבר איתו,וזה ממש אני.

Shiri from the block

Active member
Good question!../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אני גם כמו קארין, מתחברת אל ניק. גם השיגעון שלו, אני מרגישה כאילו גם בי יש חלק כזה שיוצא החוצה לעיתים רחוקות ../images/Emo3.gif, ואמממ הוא גם ההשראה שלי../images/Emo23.gif, בגללו התחלתי לנגן על גיטרה, דרכו גם התחלתי לאהוב קעקועים [לפני זה שנאתי אותם], ואממ פשוט מרגישה איזשו חיבור אליו../images/Emo9.gif. [דרך אגב, מעכשיו האשוח מצטרף לאישלג שלי../images/Emo99.gif]

BSB18

New member
../images/Emo122.gif

אני חושבת שנאי מתחברת הכי להאווי כי הוא נראה לי דיי רציני אבל לפעמים כשצריך הוא גם יודע להרפות קצת ואני חושבת שאני גם ככה

MaiEgan

New member
להאווי - אני שקטה מופנמת ו...

מדרום אמריקה.. ואני גם מוכשרת :)

12 Not Like You

New member
אני הכי מתחברת לניק../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

בגלל השיגעונות שלו,בגלל הפדיחות שהוא עושה לעצמו גם אני כזו
(וגאה בזה
) אבל כשצריך הוא יודע להיות רציני, ושוב גם אני כזו
אין ביננו דימיון בחיצוניות או בכישרון אבל באופי אנחנו מאוד דומים,יכול להיות שיש עוד תכונות דומות שיש לנו אבל אנחנו לא מכירים בגלל זה אני לא יכולה להגיד עוד
אה! ובגלל זה הוא המועדף עלי
חמוד

12 Not Like You

New member
אה ושחכתי../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

הוא גם רגיש כזה, ככה לפחות זה נראה
אני מאוד רגישה אני בוכה הרבה ולפעמים בגלל שטויות
חח

Not Like You 2

New member
אני.. ../images/Emo185.gif

אני דווקא הכי מזדהה עם בריאן.. הוא אדם רגוע, וגם אני כזו. הוא יודע להיות רציני, וגם אני. הוא חוטף לפעמים אי שפיות, וגם אני.
[גאה בזה].

sivanick

New member
אני ../images/Emo9.gif

טוב זה ברור, לא? אני הכי מזדהה עם ניק. כעיקרון יש בו את כל התכונות שאני מחפשת בגבר... ואני חושבת שאני דומה לו בדברים מסוימים..הוא משוגע כזה=) וגמאני כזאת לעתים קרובות
אני אוהבת את הסגנון שלו..אם זה בלבוש, בדיבור, במוזיקה שהוא שומע.. בקיצור, אני יודעת שאם הייתי גבר, הייתי רוצה להיות בדיוק כמוהו. רק טיפה פחות מפגרת
הוא בובי

c0rdelia1

New member
אני הכי מתחברת לקווין

חח כי הוא כזה רציני ולא אוהב לעשות שטויות..למרות שאני כן אוהבת לעשות שטויות אבל כצריך לדעת להיות רצינית אני חושבת שאני יודעת!ולעודד אנשים להיות רציניים ולא לעשות שטויות!:)...טוב תתעלמו מהחפירה המעמיקה שעשיתי פה!

poster girl

New member
אני ../images/Emo9.gif

וסורי שכמה ימים לא כתבתי בפורום
לא היה לי מחשב
עכשיו אני במקרה במחשב אחר... טוב בכל מקרה, אני הכי מזדהה עם בריאן, כי הוא לפעמים עושה דברים טפשיים ומצחיקים (גם אני
).. והוא משחק כדורסל
! [כמוני
] וזהו...

poster girl

New member
אבל...

לפעמים גם עם קווין.. כי כשצריך להיות רציניים אני הכי רצינית בעולם

oceanblaze

New member
תורי ../images/Emo3.gif

אני הכי דומה לאלכס. :) בהרבה בחינות..אבל הדבר העיקרי [נראה לי] זה הסגנון לבוש. שנינו אוהבים את כל הקטע הגותי הזה..עם הגולגולות, בגדים שחורים, וכו'.
וחוץ מהסגנון, אני שמה לב שיש לנו התנהגות קצת דומה.. יש בי גם משהו מבריאן וניק. את הטמטום. D: אני גם מתנהגת כמו איזה ילדה קטנה לפעמים. וכאילו אני עושה ומדברת שטויות..תמיד.

chenwest

New member
אני לא מתחברת אליהם ממש אבל

אני אוהבת מאוד את ניק בגלל שהוא מזכיר לי יותר מדיי את בריי שלי

למעלה