סקר קטן שמעניין אותי...

michaelblum

New member
סקר קטן שמעניין אותי...

איזה שיר אתם הכי אוהבים מCALIFORNICATION? ואיזה שיר אתם הכי אוהבים מBY THE WAY? אני בלי שום ספק, כבר 6 שנים שזה ככה, AROUND THE WORLD. וBY THE WAY בסעיף השני. מה דעתכם? ואיזה שירים בשבילכם מס' 1 בדיסקים האלו?

hellrazor1

New member
בשבילי

פארלל יוניברס או אדרסייד או רוד טריפין ו- קנט סטופ או ביי דה ווי אני מאוד החלטי בנוגע לזה!

dafnaleh

New member
ובכן,

מקליפורניקיישן אני אוהבת את scar tissue וroad trippin' מביי דה ווי אני אוהבת את קברון. כן, קברון!

Latisia

New member
אני

ב- californication אני אוהבת את other side ואת scar tissue בבויי דה ווי אני אוהבת את dosed, icould die for you, throw away your television ואת midnight. זה ממש אחד אבל את אלו אני הכי אוהבת חח... וקברון זה שיר יפה אבל יש לדעתי יותר יפים.

גיל מ

New member
ככה

ב"קליפורניזציה" - "מסביב לעולם" ב"דרך אגב" - "לא יכול לעצור"
איזה כיף זה לתרגם לעיברית...

lollapalooza

New member
אעעעע

מקליפורניקיישן- יקום מקביל (גם אני בעברית) ורקמת צלקת. ו"צד אחר" גם, ונו, כמעט כל השירים
מביי דה ויי (או "דרך אגב", אם תרצו)- כלום. זה אלבום רע.

michaelblum

New member
יש לי רק שאלה קטנה ../images/Emo8.gif

אם את יכולה לפרט את הסיבות למחשבה עליו כאלבום רע, הרבה פעמים אמרו את זה, אבל לא פירטו בדיוק למה, מה בדיוק לא בסדר בו. הוא שקט מדי? לא הסגנון שלהם? שירים לא מספיק מתוחכמים? מה בדיוק? אני ממש אין לי בעיה איתו אבל אני אשמח לשמוע למה אתם חושבים כך. תודה. ד"א, לפי דעתי, אם ישימו את BY THE WAY השיר, באלבום אחר שלהם, בכלל לא ישימו לב לשינוי או משהו. זה בדיוק הסגנון... אין! זה הסגנון!

lollapalooza

New member
בקשר לשיר BTW-

זה כן. הוא היה משתלב בלי בעיות באלבומים אחרים, אבל שאר השירים פשוט רעים. זה סגנון ממש שונה. זה לא פאנק ואפילו לא ממש רוק. זה די פופ, הייתי אומרת, וזה לא מתאים להם. והשירים שקטים מדי, רגועים מדי. זה פפרז
ומילא אם זה היה מעניין, מקורי, משהו. אבל זה סתם. מלהקה כזאת הייתי מצפה שגם אם היא תשנה סגנון, היא תעשה את זה טוב (כמו בOHM או בקליפורניקיישן למשל, שהם מעולים לדעתי) זה פשוט אלבום משעמם, לדעתי. בזבוז מוחלט של כשרונות ענקיים.

Rusty Cage

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

חבל עליהם...נקווה שבעתיד הם ישתפרו וילמדו מהטעויות

שלי

מקליפורניקיישן את Otherside
מביי דה וויי אני מניחה שאת Can't Stop, אף פעם לא התעמקתי בשירים שם יותר מידי...

Rusty Cage

New member
עממממ

מקליפורניקיישן Easily וSavior.דפנטלי
וBy the way,השיר היחיד שאני מסוגלת לשמוע מהאלבום הזה

Mrs borekas

New member
אני הכי

אוהבת בcaliforniacation את around the world ואת californiacation ו road trippin ו easily וב by the way אהבתי בעיקר את univwersally speaking ו this is the place ו the zephyr song ו midnight

kalista

New member
אופס....

השתמשתי בשם של אחותי ... אני mrs borekas זה תמיד קורה לי

DAN1EL

New member
../images/Emo26.gif

מקליפורניקיישן: Around The World \ Otherside (משתנה) מביי דה וואיי: Can't Stop\ Minor Thing (משתנה בין עוד כמה שירים)

>>>

מ Californication: Scat Tissue, Californication, Otherside מהדיסק הזה לדעתי השיר Californication הוא הכי טוב ומ By The Way: Dosed, Tear , Can't Stop מהדיסק הזה לדעתי Dosed הוא הכי טוב

שלי

מהראשון(תסלחו לי שאני מקצרת, בכל זאת, שני ילדים)-scared tissue איזו הפתעה... מהשני-dosed ןשיר אחד לפני הסוף. מי זוכר איך קוראים לו? א כן וגם קברון(?)שהוא שיר מדהים.

למעלה