סקר קטן. קטע קריאה (אנגלית)

PinkyRaSta

New member
סקר קטן. קטע קריאה (אנגלית) ../images/Emo210.gif

מה השיטה שלכםן בקטע הקריאה באנגלית? + לעבור על השאלות קודם כל ולסמן ואז לחפש את התשובות בקטע + לקרוא את הקטע במלואו כדי להבין ואז לענות על השאלות או שיטה אחרת? אני מצאתי את השיטה ה2 <לקרוא את הקטע במלואו ואז לענות> כהכי מהירה ויעילה בשבילי, אבל לפעמים כאשר הקטע לא מובן ויש בו מילים קשות ולא מובנות אז מאוד קשה לקלוע בתשובות, הבעיה היא שאי אפשר לדעת את זה לפני מה השיטה שלכןם?

Xenox

New member
שילוב של השתיים, אבל יותר לכיוון

השיטה הראשונה. לקרוא קצת את תחילת הקטע - לכל היותר את הפסקה הראשונה - ואז לעבוד ע"פ סדר השאלות והכיוון שהן נותנות לי.

k xoxo

New member
שאלה - פיסקה

קוראת את השאלה הראשונה (מתפללת שזאת לא שאלה כמו "מה הנושא"/"תן כותרת" ) עוברת על הפיסקה הראשונה וככה שאלה שאלה אם קוראים את כל הקטע בהתחלה בכלל בלי להסתכל על השאלות הסיכויים לחזור להסתכל ולקרוא שוב את הקטע שואפים ל100 ואז יוצא לקרוא פעמיים בעצם את הקטע.. וזה סבבה אם ממש רוצים להבין הכל על הקטע אבל זה ניראה לי קצת מיותר
כל שאלה היא מאוד ספציפית ולכן ברגע שאתה קולט איזשהו שם של מישו או משו מהשאלה בקטע זה יהיה מאוד בולט .. הכי אני מסתבכת עם שאלות כלליות.. כמעט תמיד כל התשובות נראות לי טובות, או לפחות שתיים

Wish Master13

New member
השיטה שהשתמשתי בה

באנגלית קראתי את כל הקטע מכיוון שהוא בדר"כ קצר. בנוסף אם אין לך מושג על מה הקטע עוסק ואז אתה קורא את השאלות אתה פשוט סתם קורא אותם ולא מתרכז בהם (לא קרה לי שבאמצע קריאת טקסט לאחרי שקראתי את השאלות פתאום ראיתי איזו תשובה לשאלה). בעברית אני מתחיל לקרוא את הטקסט (זה גם תלוי בזמן, אם אין הרבה אז מנסה לענות על כמה שיותר שאלות). אם הוא מעניין אני קורא עד הסוף ואם לא (בעיקר כל הביולוגיה וספרות עם המילים הגבוהות) אני עובר לשאלות.

a p p l e m a n

New member
אני עושה אותו דבר אנגלית ועברית

אני בטוח שיש יותר מוצלחים ממני. זה גם תלוי בבן אדם. לחבר מאד טוב שלי מספיק פשוט לקרא את כל הקטע ולענות על כל השאלות. אבל הוא גם מסיים פרק מילולי ברבע שעה לא טועה וגם קורא 100 ספרים ביום. ואני, פשוט העם קורא שאלה אחת. אם זו שאלה כללית כזאת שדורשת הבנה מעמיקרה של הקטע אני מסמן עיגול את השאלה (בטופס השאלות לא בדף התשובות) ועונה עליה בסוף ואם זו שאלה ששואלת על פסקה או על התוכן. אני מסמן את המשפט שהיא מתייחסת אליו לפני שאני קורא או את השורות הרלווטיות. ואז אני קורא עד שם ועונה. וככה שאלה הבאה. אני קורא עד שיש תשובה וברגע שיש תשובה אני עובר לשאלה הבאה וקורא עד שיש תשובה אליה. וכו'

למעלה