סקר קטן. נא לענות.

אלישיר

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif../images/Emo6.gif

בעזי"ת זה כיף לעשן. אתה נכנס לאיזה איפשהו עם סיגריה בזוית, ומרגיש קצת יותר בטוח בעצמך. אין לך חברים, אז אתה נותן למישהו סיגריה ומתחילים לדבר. באמצע שיחה, אתה תופס שאכטה שנותנת כמה שניות לחשוב. ושוב האוטובוס ברח... לפחות יש קופסא חדשה. הרבה מדברים על מה הסיגריות יעשו לך עוד עשרים שנה. בא נדבר על מה הם יעשו לך השנה. הסיגריות הורסות את הנשימה. אדם עם נשימה בריאה יתפקד הרבה יותר מאחד שמעשן למשל. הוא יהיה יותר רגוע. הוא יהיה יותר עירני. הוא יהיה יותר סלחן. הוא יהיה יותר חכם. הוא יהיה יותר יפה. איכות חייו תהיה גבוהה בהרבה. תנסה לעשות למשך חודש, במקום סיגריות, כל יום רבע שעה תרגילי נשימה. דוקא בגלל שמיקדנו את המבט על מה סיגריות נותנות , אתה מבין שאתה יכול להפיק את כל תועלתם ממקור אחר, בלי להשתעבד לנזקים של הסיגריות, עליהם אתה משלם במיטב כספך. סתאאאם... למי יצא כאן לעשן: אופאל. רויאל. אסקוט פריד. שיירי סיגריות בנייר מחברת?

אסביר לך איך אפשר שלא לעשן

אבא שלי עישן כל חייו ברודווי 80, לפעמים הוא גם עישן מקטרת (לעיתים רחוקות). הוא הפסיק לעשן. כשהייתי קטנה הייתי חולה הרבה עם הריאות ושיעול וברוכיטיס וכו'. הפלא ופלא כשהוא הפסיק לעשן זה נרגע - להראות לכם איזה נזק אתם המעשנים עושים לילדים שלכם! בשעה השביעית להיותו נקי מעישון סיגריות גילו אצלו סרטן הריאות. גילו את זה מאוחר מידי ואז (זה היה לפני 25 שנה) הרפואה בנושא הזה היתה הרבה פחות מתקדמת מאשר עכשיו, הסרטן התפשט במהירות למוח והגידול יצא מהמצח בצורה של ג'ולה ענקית. הוא גסס חצי שנה מהסרטן והיו לו כאבי תופת. אני יודע, תגיד כן הוכיחו לא הוכיחו - אצלו הרופאים אמרו לו במפורש שזה מהסרטן. כשאתה רואה את המראה הזה של הגידול יוצא מהראש והכל התחיל מהסיגריה - מספיק המראה של סיגריה מביא לך להקיא. לכן, העישון אף פעם לא משך אותי. להיפך! זה מגעיל אותי.

סקרן 1

New member
רפייייייי תן לנחש

שאתה תענה משהו בסגנון "מדליק רדיו קולחי"... (~:

סקרן 1

New member
כבר כואב לי הגב

מרוב טפיחות שכם שנתתי לעצמי. איך ידעתי... באנה אני גאון!

../images/Emo6.gif כל הכבוד על היוזמה

לאיפוא הוא באמת נעלם?
ככה מזניחים אותנו?
אני מקווה שהכל בסדר איתו
ולעצם הסקר: נכנס לפורום חרדים כדי לראות אם הכניסו הודעות בשבת למה דוקא זה? כדי שלא יתחילו להגיד לי: "אריאלה, איך זה שאת מרשה שיכתבו כאן בשבת?" (דבר שעשו כאן בעבר כאשר במוצ"ש אחד לא הזדמן לי להכנס מיד לפורום אלא רק אחרי כמה שעות - חסרי סבלנות שכמותכם
)

רפי rafi

New member
עושים הבדלה? אלא מה!

סתם, אני כל שבת הולך לכותל,אז אני חוזר בקו 2 (אגד אתם גדולים) מגיע לישיבה מדליק ת`פלאפון ואת קול חי (כן כן יש רדיו כזה!) ומתחיל להשתעמם.

שיSY

New member
מה

אתה קולט קול חי? ולמה אתה מתחיל להשתעמם זה רדיו משעמם?

רפי rafi

New member
כמה תשובות אשר יספקו אותך...

א. מתחיל להשתעמם התכוונתי בכלליות ולא קשור לרדיו. ב.אני קולט(בירושלים) את מרבית הערוצים מכל רחבי הארץ,כך שגם את קול חי אני קולט (בקרוב בשתי תדרים).

שיSY

New member
דבר ראשון

סיגריה Marlboro אני חייב , אפי` שפעם הייתי שומר ר"ת , אבל מאז שאני מעשן דבר ראשון... סיגריה!

נראה שמלבורו זו הסגריה המועדפת

בפורום שלנו. וכן שרוב הגברים פה מרבים לעשן. ואני, בתמימותי, חשבתי שעברנו את עידן העישון וגמרנו עם הצרה הזו!

סקרן 1

New member
מה שאומר שהישיבישערס בפורום

יש להם כסף. כי מרלבורו זה די יקר כ 17 + ש"ח לחפיסה לעומת טיים שעולה כ 10 ש"ח וכד` גם סלולארים עם אינטרנט (GPRS) זה חתיכת הוצאה. אז למה אומרים שאין כסף בישיבות?

שאלה קשה, שמעתי מחילונים אותה על

הציבור החרדי בכלל והתשובה היחידה: היהודי הגלותי. כי הגויים גם תמיד התפלאה איך היהודים שורדים ותמיד יש להם מה שצרך, זה הביא לקינאה שהביאה עלילות דם ופרעות. בקיצור דורות של גלות לימדו אותנו את המיומנות הזו. איך מסתדרים בכל מצב.

למעלה