סקר קטן - מותר?

תאירU4

New member
סקר קטן - מותר?

אם יכולתם לבחור בעולם מושלם (לא שהעולם שלנו לא מושלם...) לעבוד באיזה עבודה שאתם רק רוצות, מה הייתם בוחרות?

mykal

New member
קודם כל מגיע לך מזל טוב ליום ההולדת,

לא שיתפת איך חגגת אני מבינה שאת כבר בת 12
אז יופי לך. אגיד לך את האמת אני עובדת קשה מגישה להרבה מקצועות כתות לבגרות ומחנכת י"ב, לא מחליפה אוהבת את ההוראה, את התלמידים, את ההצלחות שלהם, ונהנית לשמור קשר איתם כשהם כבר 'פרחו ועפו' אז כיף לי ולא בוחרת אחרת.

תאירU4

New member
לא חגגתי עדיין.

מחר אנחנו ביום חופש ונוסעים לעשות קניות וכיף ביחד - אני והתימני שלי. אחר כך מסעדה וחזרה מהר מהר הביתה כי האזור שלנו מחר בל"ג בעומר, או יותר נכון כבר היום בגלל ל"ג בעומר יהיה סגור כולו - מהיש להם מהמתים בהר מירון בל"ג בעומר???? אני החלום שלי תמיד היה ללמוד אחות... בבית חולים. אם יכולתי את זה הייתי משנה, הולכת ללמוד במקום זה התגלגלתי וילדתי מוקדם. אבל זה הכיף, יש לי ילדים יחסית די גדולים, ועוד כמה שני אני אפילו אולי אגשים כמה חלומות, מי יודע...

את יכולה לממש את

את יכולה לממש את החלום שלך להיות אחות. היום מקבלים בבתי הספר לאחיות נשים גם בגיל 45..תבדקי בבית החולים הקרוב למקום מגוריך

יש לי כמה תשובות מוכנות בשרוול...

1. לנהל עבור שרי אריסון למשל את קרן התרומות שלה, לקבל בקשות שקשורות בצרכים מיוחדים, להחליט אלו פרוייקטים ראויים לתמיכה וללוות אותם. 2. לכתוב... פשוט לשבת בבית בבוקר, אחרי שכולם הולכים ולכתוב. ואחר כך להכין מרק לארוחת הערב ולקבל את הבנות ב16.00 בכיף. 3. לעבוד כיועצת בעבודה גמישה שמאפשרת וויסות לחצים לפי כמות הפרוייקטים. לקחת יותר פרוייקטים בתקופות מסויימות ופחות באחרות. נראה לי מספיק פנטזיות בינתיים.. לא?

מרגוש

New member
לא עובדת

בבוקר לאחר שהילדים הולכים , הייתי הולכת למכון כושר. בינתים נותנת לעוזרת הוראות מה לנקות ולהכין לצוהרים, וכו'...

אוף, התפוז הזה ../images/Emo46.gif

כתבתי שהייתי נשארת באותו מקצוע, אבל עובדת רק בין 9:00 ל- 13:00 או 13:30, כדי להיות בבית כשהילדים חוזרים מביה"ס, להספיק להכין להם אוכל כמו שצריך ולעשות דברים שכיום אני לא מספיקה להגיע אליהם בכלל ואולי אולי אפילו לנוח

mykal

New member
חלום ..לנוח לאאאאא

את רוצה לנוח רק בחלום במציאות לא נראה לי שיש לך רצון כזה אם היה לך פנאי כבר היית דואגת למלא אותו במשהו לעשות, הלא כן?

mykal

New member
האמת אותך רק ממה שאת כותבת כאן,

ואני מכירה קצת את עצמי וזה נראה לי די טוב.

יומטוב5

New member
החלום שלי

לעבוד בעיצוב גרפי עיצוב אלבומים הזמנות וכוי.. ואני קווה שכמאמר השיר "לפעמים חלומות מתגשמים"

אני הייתי בוחרת לעבוד 2-3 ימים בשבוע ימים מלא

אני הייתי בוחרת לעבוד 2-3 ימים בשבוע ימים מלאים. שאר הזמן כבר הייתי מוצאת מה לעשות..

שרון123

New member
הייתי רוצה

עבודה שעושים במשך שעתיים ביום, מהבית, וכוללת גלישה באינטרנט

lzabari

New member
אני רוצה להמשיך במקום עבודתי

היום אני אמנם בחופשת לידה אבל שיש לי הזמנות לעוגות מעוצבות לא פששוטות הייתי רוצה להקדיש את הבוקר לעוגה ולא להתחיל אותה בשעות המאוחרות של הלילה על חשבון השינה

למעלה