סקר קטן לכולם

Michal Bloom

New member
סיימתי להתכונן!!../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif

הללויה!!1... יאללה אני בצ'אט,אם אין אף אחד..אני יוצאת!

לי יש מחר מבחן בספרות../images/Emo10.gif

על ספר קריאה
כל חודש אנחנו צריכים לקרוא ספר ואז בסוף החודש יש לנו עליו מבחן.. ואני התחלתי לקרוא ספר והוא שעמם אותי מוות, אז התחלתי לקרוא את שר הטבעות! ועוד לא סיימתי אותו, אני בקושי בחצי
איך אני אמורה לעשות את המבחן מחר? לא ידוע

pookacha1

New member
שיהיה לכל מי שיש לו מבחן ../images/Emo50.gif

מקווה שיילך בסדר....

לי יש שבוע הבא

מבחן מלחייייייייייץ במתמטיקה...
ו
לכולםםםםםםם! מתוקות שלי!!
נ.ב. סליחה שלא באתי לצ'אט, לא הייתי בטוחה באיזה שעה צריך....

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני אהבתי את אורלנדו אחרי שמצאתי כתבה על הסרט שר הטבעות (הראשון- שכחתי איך קוראים לו) לפני שהוא יצא... ראיתי אותו והתאהבתי נ.ב: סורי לכולם שלא דיברתי איתכם בזמן האחרון.. הייתי בטיול.. היה מה זה כיף...

*נוסטלגיה*.........../images/Emo41.gif

אממ אני מהסרט "שודדי הים הקריביים" אח"כ גם שר הטבעות אבל לראשונה משודדי הים..

אצלי זה טיפה מסובך... ../images/Emo11.gif

חח טוב, לא ממש אבל ככה זה הולך: בהתחלה כשראיתי את שרה"ט אז מאוד אהבתי את לגולאס. כאילו חשבתי שהוא חתיך והכל יו נואו...
אבל לא ממש התעמקתי בקשר לזה... אחרי כמה זמן התחלתי כבר פחות לאהוב אותו והכל והוא לא ממש עניין אותי.. אבל אז חברה אחת שלי עשתה אתר על הסרט שרה"ט והיא שמה תמונות של אורלנדו בלום שהיא אוהבת אותו מאוד וגם כזה מידע עליו וכאלה.. ואז התחלתי שוב לאהוב אותו.... בקיצור כזה היו לי כמה תמונות שחברה אחרת שאוהבת אותו מאוד (קצת איבדתי איתה קשר באיי סי אז אני לא יודעת אם היא אוהבת אותו עדיין) והיא כזה סיפרה לי על הסרט שודדי הקאריביים שהולך לצאת בקרוב. כמובן תיכננתי ללכת לסרט, וראיתי אותו. ואחרי כמה זמן כשנפתח פורום אורלנדו בלום אז כזה אחת מפורום באפי שקוראים לה buffgirl (שהייתה בהתחלה בפורום אבל היא נראה לי עזבה את הפורום) כתבה בחתימה שיש פורום אולנדו בלום חדש. אז נכנסתי כמובן והתחלתי ממש להתאהב בו...
וגם בפורום!
אני זוכרת גם שההודעה הראשונה שקראתי הייתה שמישהי כתבה איזה משהו שקשור למי שישחק את סיריוס בהארי פוטר ואיזה משהו שקשור לזה לשרה"ט.

פרפר15

New member
זה היה יום בהיר אחד ...............

הלכתי עם אבי וחי ליראות שני צריחים ופיתאום ראיתי אלף מהמם בלונדיני רץ בדשא מחפש אחר שתי הוביטים ישר אחרי הסרט ניכנסתי לאינטרנט לחפש חומר על שר הטבעות והיתאהבתי באיש עם עניים חומות ותלתלים חומים רק אחכ ידעתי שזה אותו אלף בלונדיני

noabloom

New member
ראיתי שר הטבעות 1 ...

(באיחור של שנתיים) ואז ראיתי שודדי הקריביים וזיהיתי אותו (יכול להיות שהסדר היה הפוך בקיצור זיהיתי אותו ואז כתבתי בגוגל שר הטבעות ושודדי הקריביים וכך מצאתי את השם שלו ואז התחלתי להוריד קצת תמונות ודבר הוביל לדבר ואחרי שראיתי שודדי הקריביים פעם שניה נשרפתי עליו קשות!!!! כל זה לקח שבוע..

למעלה