../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gifאהבה ממבט ראשון..
בכיתה י' חברה טובה שלי סחבה אותי, פשוטו כמשמעו, לראות סרט כי כבר הרבה זמן שהיא לא הייתה בקולנוע. הגענו לקולנוע והתחילה ההתלבטות - איזה סרט נראה? זה היה השבוע הראשון שבו הציג "שה"ט: אחוות הטבעת", ומסיבה ממש לא ברורה החלטנו להכנס אליו... כעבור חצי שעה בערך, כשנכנסנו לאולם וכל הפרסומות והסיפור בפלך נגמרו, הראו את לגולס יורד מהסוס בריוונדל. אני יותר התלהבתי מהסוס בקטע הזה, אבל כשהגיע הקטע של המועצה לא יכולתי להתעלם ממנו יותר... "תראי איזה חתיך!!! מי זה?"; "לא יודעת", ענתה חברתי. כל הסרט עבר ב"תראי אותו! אני חייבת לדעת מי זה!" ואז המצלמה התמקדה בעיניים שלו, ואני אומרת "תראי איזה עיניים! הוא פשוט אלוהי! איזה כחול...". אחרי פחות מדקה, שוב הבחנתי בעיניו המקסימות, והפעם הייתי בטוחה שאני עיוורת. הן היו חומות! שתינו עקבנו אחרי מצב העיניים שלו לאורך כל הסרט, וכשיצאנו (כרגיל, אני בכיתי כי גנדאלף מת וכי האחוה התפרקה וכי תעבור שנה שלמה עד שאני אראה את הבלונדי שוב, ומלמלתי "אני עוד אכיר אותו יום אחד, הוא עוד יתחתן איתי"). בשבועות הבאים לא הפסקתי לדבר עליו עד שלחברה שלי נשבר ממני (ובצדק...) נכנסנו לאינטרנט ובדקנו מי השחקן החתיך הזה... ומשם ההמשך ידוע!