סקר קטן לכולם

elina002

New member
סקר קטן לכולם

איך התחלתם לאהוב את אורלנדו...? לא יודעת אם היה קטן סקר כזה או לא אבל לפחות אני לא זוכרת אחד כזה...

ThisIsJustME

New member
אמממ אני חושבת שזה התחיל

בשר הטבעות שני הצריחים...

Michal Bloom

New member
אממממממממ....../images/Emo11.gif../images/Emo26.gif

קצת בשר הטבעות שני הצריחים ולגמרי אהבתי אותו ב'שודדי הקאריביים', ביררתי מה שמו, ובדקתי אם יש לו פורום, והנה יש לו ואני פה!

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif אוקיי אצלי ראתי אותו פעם

ראשונה בסרטי "שר הטבעות" אבל אז עדיין לא ממש הערצתי אותו, אבל אז ראיתי את "שודדי הקאריביים" ושם זה התחיל...

../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

כשהייתי בת 12 שנה שעברה אז הלכתי עם ההורים שלי לשני הצריחים (כאילו ממש ביום יומולדת בטור יום כיף כזה, ואז התאהבתי בויגו, אז חפשתי עליו מידע באינטרנט וראיתי שהוא חתיך, אבל גיליתי גם את אורלנדו וראיתי שאורלנדו יותר חתיך

T u r n e r 1

New member
../images/Emo99.gif אני...

התחלתי להתאהב בו לפני שנה. כשדפדפתי בראש 1 פתאום ראיתי תמונה שלו.. לגמרי התאהבתי
אחר כך חיפשתי עליו באינטרנט ואז הגיע שודדי הקאריבים והשאר כבר היסטריה....

TrinMyQueen

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

אמממ בשר הטבעות שני הצריחים ככה שמתי לב אליו כל הזמן... ורבתי עם אחותי שלגולאס יותר שווה מאראגורן
ואז קצת קראתי עליו בראש אחד וכאלה, אבל לא בטירוף ואז הגיע שודדי הקריביים...
ואז התחלתי להבין
ואז התחלתי להוריד תמונות שלו וזה... ובסוף גם גיליתי את הפורום! אין לי מושג איך..חחח...כבר לא זוכרת

karin byrne

New member
מממממממ....

האמת שבהתחלה אמרתי לחברה שלי (שאמרה לי תראי איזה חתיך הוא)שהוא מכוער..זה היה כשהלכתי איתה לראות את שני הצריחים...בכלל עד לפני שנה וחצי שנאתי כל מה שקשור בשר הטבעות..וזא חברה שלי הזמינה את כל החברות אליה לראות את אחוות הטבעת..טוב ההתחלה של הסרט הייתה משעממת לטעמי(טוב כי לא ממש התעניינתי אז בסרט) ואז לאט לאט הסרט התחיל לעניין אותי...חברות שלי ישבו ופיטפטו להן ורק אני וחברה שלי (זו שהזמינה אותנו אליה) ישבנו מרותקות...אז אמרתי לה יאאאאא נטלי איזה סרט יפה... אני באה איתך לסרט השני...בהתחלה בכלל לא שמתי לב ממש ללגולאס או לאורלנדו...רק לפני שנכנסנו לסרט ראינו ת'פוסטר ואז חברה שלי אמרה לי תראי איזה חתיך הוא ואני אמרתי לה שהוא ממש לא חתיך...קיצר,אחרי שראיתי שני הצריחים ממש ה-ת-א-ה-ב-ת-י באורלי....אחרי זה ישר רצתי לקרוא את כל הספרים של שר הטבעות כי רציתי להשלים את מה שלא היה בסרט...ואז התלחלתי לחש חומר על אורלי(ולא היה כל כך הרבה אז)...וזהו...ובשודדי הקאריביים כבר ממש הייתי מאוהבת בו והסרט הזה גרם לי עוד יותר להתאהב בו...ואז איכשהו הגעתי לפה...אני אפילו לא זוכרת איך...אני רק זוכרת שמצאתי ת'פורום ומזה התלהבתי שיש עוד אשים בארץ שמכירים אאת המושלם הזה... טוב אני רואה שממש הגזמתי עם הסיפור שלי...יצא ממש ארוך...חיחיחיחי

אני "הכרתי" את אורלנדו בשר הטבעות

הראשון... הלכתי לזה עם ההורים שלי שמאוד התלהבו מזה... הוא היה ממש חמוד שם.... אבל לא ממש עניין אותי מי זה היה ........ אבל בשני הוא היה כל כך מושלם והתחלתי לחפש חומר (כמו כולם פה.. חחח...) ואז ראיתי תמונה שלו בוואלה.. הוא היה ממש מושלם ..... ואז התחיל עידן "אורלנדו בלום" אצלי.......

Anwanis

New member
אצלי זה התחיל עוד ב"אחוות הטבעת"...

האמתי שבהתחלה סירבתי ללכת לראות את הסרט, אבל הכריחו אותי. מהרגע הראשון שהסרט התחיל התאהבתי בעלילה, ואת הפוטנציאל של ורלנדו זיהיתי ברגע שהוא ירד מהסוס אצל אלרונד.... :)

אני דווקא

בשר הטבעות ממש לא הכרתי אותו... בשני הצריחים אני התאהבתי בכלל בויגו... ובשודדי הקאריביים, גם לא זיהיתי אותו, ראיתי את הסרט הזה עם אבא שלי והוא כל הזמן אומר "הבחור שמשחק את וויל טרנר מאד חתיך.... את מתה עליו נכון?" אבל אני חשבתי שהוא סתם איזשהו שחקן שאין לו יופי (בלי להעליב) בקיצר, אהבתי יותר את ג'וני דפ בסרט... אבל אז, כשרציתי לחפש מידע על כל שחקן ששיחק בסרט הזה, גיליתי שאורלנדו בעצם לא רע... בעצם: מ-ש-ג-ע!!!!

SnoopyElf

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gifאהבה ממבט ראשון..

בכיתה י' חברה טובה שלי סחבה אותי, פשוטו כמשמעו, לראות סרט כי כבר הרבה זמן שהיא לא הייתה בקולנוע. הגענו לקולנוע והתחילה ההתלבטות - איזה סרט נראה? זה היה השבוע הראשון שבו הציג "שה"ט: אחוות הטבעת", ומסיבה ממש לא ברורה החלטנו להכנס אליו... כעבור חצי שעה בערך, כשנכנסנו לאולם וכל הפרסומות והסיפור בפלך נגמרו, הראו את לגולס יורד מהסוס בריוונדל. אני יותר התלהבתי מהסוס בקטע הזה, אבל כשהגיע הקטע של המועצה לא יכולתי להתעלם ממנו יותר... "תראי איזה חתיך!!! מי זה?"; "לא יודעת", ענתה חברתי. כל הסרט עבר ב"תראי אותו! אני חייבת לדעת מי זה!" ואז המצלמה התמקדה בעיניים שלו, ואני אומרת "תראי איזה עיניים! הוא פשוט אלוהי! איזה כחול...". אחרי פחות מדקה, שוב הבחנתי בעיניו המקסימות, והפעם הייתי בטוחה שאני עיוורת. הן היו חומות! שתינו עקבנו אחרי מצב העיניים שלו לאורך כל הסרט, וכשיצאנו (כרגיל, אני בכיתי כי גנדאלף מת וכי האחוה התפרקה וכי תעבור שנה שלמה עד שאני אראה את הבלונדי שוב, ומלמלתי "אני עוד אכיר אותו יום אחד, הוא עוד יתחתן איתי"). בשבועות הבאים לא הפסקתי לדבר עליו עד שלחברה שלי נשבר ממני (ובצדק...) נכנסנו לאינטרנט ובדקנו מי השחקן החתיך הזה... ומשם ההמשך ידוע!

pookacha1

New member
אמממ אני..

התחלתי לאהוב אותו מהפעם הראשונה שראיתי אותו באחוות הטבעת!!!
איך שהוא ירד מהסוס! (
) ואיך שהוא המשיך.. מיטל ( M chipi) ומשם נדלקתי על הסרט (וכמובן!!!!!!!! עליו!!! )

pookacha1

New member
אופסי...

" ואיך שהוא המשיך" מיטל.. משכה אותי לראות את הסרטים.. חיחיחי תיקון....

מיטץ

New member
מממ...

אני הכרתי אותו כבר משר הטבעות אבל התחלתי לאהוב אותו משודדי הקאריבים...חברה שלי ממש אהבה את שר הטבעות ושראתי אותו שמה הוא היה נחמד ואני זוכרת שראינו את זה עם אבא שלה
והוא אמר שאורלנדו נראה כמו ליצן כי שער בלונדיני וגבות חומות
אבל לי זה לא הפריע ואז שראיתי שודדי הקאריבים התחלתי ממש לאהוב אותו

Michal Bloom

New member
../images/Emo93.gifבנות..לכאן!

אני לומדת עכשיו למבחן היסטרי במתמטיקה...אני אהיה פה בערב..סורי שאני לא בצ'אט!!!....

pookacha1

New member
א-נ-ש-י-ם ../images/Emo70.gif

אין לכם מושג איך משעמם לי!!!!! רררצצצחחח ושורפות לי העיניים!!!!!!! (חחח לא קשור..) דברו איתי לפני שאני מתחרפנת פהההההההה תודה!

ThisIsJustME

New member
בעע איכס מבחנים../images/Emo5.gif לי יש מחר

בתנ"ך על כל הפרקים שלמדנו בספר דברים
ובכלל שוב..הצ'אט לא עולה לי ככה שזה לא משנה במילא..

למעלה