סקר קטן! כנסו

סקר קטן! כנסו ../images/Emo26.gif

סקר בנושא פלוריסיינטה {כל הזכויות שמורות לסתיו סקרים בע"מ, חחחח} 1.מי הדמות האהובה עליכם? 2.מי הדות השנואה עליכם? 3.איזה דמות הייתם מוציאים? 4.איזה דמות הייתם מוסיפים? 5.מה דעתכם על שיר הפתיחה יחסית לשיר הפתיחה של המורדים? 6.מה השיר האהוב עליכם? זהו, מקווה שתענו, סתיו.

עונה לעצמי

1. דמות אהובה-פלור 2. דמות שנואה- אין לי אבל אם חייבים אז דומיניק 3.אף דמות כל דמות תורמת את חלקה ומוסיפה לעלילה 4.כנ"ל 5.השיר של המורדים היה יותר יפה. 6.שיר אהוב- מדוע?, שמלתי הכחולה, וכך היא תהיה, נער פרחח ובוא אלי.

te amo benjamin

New member
תשובות

מה שלום כולם הרבה זמן אני לא פה הייתי מוצפת במבחנים ועכשיו לתשובות ושהייה יום חמים ונעים לכולם 1. פלורנסיה בריוטי 2. מללה 3. את דומיניק היא מעצבנת אותי 4.את לואיסנה 5.שיר מהמם ושל המורדים גם יפה 6. שמלתי הכחולה

../images/Emo105.gif../images/Emo70.gifעוננההה../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

למרות שזה שאלות שחרשו עליהם..עוננההה
חמודה אני..חייחיחיי.
1.מי הדמות האהובה עליכם
בנחחההה
, קמיי
, מיקהה
ופאוללהה
2.מי הדות השנואה עליכם
אאממ אין...
3.איזה דמות הייתם מוציאים
דומיניק או את בטה-כי הוא רעע לסופייהה
4.איזה דמות הייתם מוסיפים
פליפה אוליי
ואתת קמי מתחילת הסידרה שתבואא כבררר
ונטליייההה מילקוןן המאמי
5.מה דעתכם על שיר הפתיחה יחסית לשיר הפתיחה של המורדים
שנייההםם מדהימיםם
6.מה השיר האהוב עליכם
בוא אללי, כך יהיה, אהוב רק אותי ושמלתי הכחולה
כן..קצת הרבה..חח..
כל השירים הרומנטים אני אוהבתת

../images/Emo187.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo26.gif

מי הדמות האהובה עליכם
פלורי
רוברטיטה
פלומה
מיה
סופיה
גרטיטה
וזהו
מי הדמות השנואה עליכם
דלפינה
מללה ג'גואההה ברוכה
ולפעמים טיטי מעצבנת
איזה דמות הייתם מוציאים
דומיניק
ראול כי הוא מעצבן אותי
איזה דמות הייתם מוסיפים
עוד אחות למשפחת פריצנוולדן שתיהיה שילוב של מיה פלור ורוברטיטה
מה דעתכם על שיר הפתיחה יחסית לשיר הפתיחה של המרדים
המורדים יותר יפה לדעתי וגם הקליפ
מה השיר האהוב עליכם
שמלתי הכחולה
וכך יהיה
צ'באן צ'וליטו חח
שיר הפתיחה
כל השירים בעצם חוץ מניניוססס ועוד אחד ששכחתי את שמו

תשובות

מי הדמות האהובה עליכם?-פדריקווו הכוסוןןן מי הדות השנואה עליכם?-דלפינה איזה דמות הייתם מוציאים?-דומיניק היא לא נחוצה!סתם מעצבנת הם הביאו אותה רק בישביל שיהיה להם מה לעשות עם הדמות של סטאפנו (תומאס) בגלל שמרטין (אגוסטין)עזב לזמן מסויים בגלל שהוא בא לישראל... איזה דמות הייתם מוסיפים?-אני חושבת שדמות שלואיסנה הייתה משחקת ככה כל ה''מורדים'' יהיו..חח מה דעתכם על שיר הפתיחה יחסית לשיר הפתיחה של המורדים?-מדהים1 יותר קיצבייי מה השיר האהוב עליכם?-של פדה ופלור יא סי סרא

M e Y 2004

New member
עונהה ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

1.מי הדמות האהובה עליכם? פלור
2.מי הדות השנואה עליכם? טיטינה
3.איזה דמות הייתם מוציאים? את הדמות הנ"ל..
4.איזה דמות הייתם מוסיפים? לא יודעת..
5.מה דעתכם על שיר הפתיחה יחסית לשיר הפתיחה של המורדים? של פלוריסיינטה יותר אהבתי
6.מה השיר האהוב עליכם? והחיים, מדוע?, שימלתי הכחולה, וכך יהיה.. בקיצור כולם..

עונההההה

1.פרנקו ופלור ופדה 2.דומיניק 3.גם דומיניק 4.לואיסנה לופילטו 5.של המורדים יותר יפה לדעתי... 6.בוא אליי שמלתי הכחולה ומדוע..

גמני עונההההה

.מי הדמות האהובה עליכם? -גרטההה 2.מי הדות השנואה עליכם? -ולנטינההה 3.איזה דמות הייתם מוציאים? -דומיניקקק 4.איזה דמות הייתם מוסיפים? -צביקה פיקקק... חחח אני שונאת אותו ברדיו... 5.מה דעתכם על שיר הפתיחה יחסית לשיר הפתיחה של המורדים? -קצר! זאת טוב 6.מה השיר האהוב עליכם? -פורקה?

../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gifשלי../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

1.מי הדמות האהובה עליכם
פדהההה
2.מי הדמות השנואה עליכם
דומינייק והחברה של מיה..וזה רק אני או שיש לה פרצוף מוזר
3.איזה דמות הייתם מוציאים
סופיה
4.איזה דמות הייתם מוסיפים
נטליה מלקון שתיהיה עוד אחות בפריצלווולדן...זה יכל ליהיות יפפהה
5.מה דעתכם על שיר הפתיחה יחסית לשיר הפתיחה של המורדים
שתיהם יפים..
6.מה השיר האהוב עליכם
והחיים, טיק טאק, וכך יהיה ולוס ניניוס...

KaRiNuSh12

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

1.מי הדמות האהובה עליכם? פלור
ורוברטה
2.מי הדות השנואה עליכם? אמ... אין
3.איזה דמות הייתם מוציאים?אממ...לא יודעת תאמת 4.איזה דמות הייתם מוסיפים? נטליה מלקון
5.מה דעתכם על שיר הפתיחה יחסית לשיר הפתיחה של המורדים? יאפהה ומושקע
6.מה השיר האהוב עליכם? אמ.. הרוב אבל MI VESTIDO AZUL הכי מרגש אותי

danone3

New member
עונהה!!

1.מי הדמות האהובה עליכם? פללוורר 2.מי הדות השנואה עליכם? בעעע לא עולה לי בראש.... 3.איזה דמות הייתם מוציאים? דומיניק היא מיותרת 4.איזה דמות הייתם מוסיפים? פליפההה אוביוווו 5.מה דעתכם על שיר הפתיחה יחסית לשיר הפתיחה של המורדים? יותר יפה בהרבההה 6.מה השיר האהוב עליכם? השיר פתיחה, צ'בל צ'וליטו, ופורקהההה

dandusha1

New member
עונה :)

1.מי הדמות האהובה עליכם ? ממ.. פרנקו :) ופלור :) 2.מי הדמות השנואה עליכם ? אממ..ניקו
3.איזה דמות הייתם מוציאים? מממ.. בטה :) 4.איזה דמות הייתם מוסיפים? פליפה :))) 5.מה דעתכם על שיר הפתיחה יחסית לשיר הפתיחה של המורדים? יותר יפה מהעונה הראשונה של המורדים , השיר של העונה השנייה יותר יפה :) 6.מה השיר האהוב עליכם ? porque :)

למעלה