סקר קטן ולא מחייב:

Arielvista

New member
סקר קטן ולא מחייב:

אני מנהל מערכות מידע בחברה שבה כ-50 עובדים, מתוכם כ-30 משתמשים במחשבים. תחומי האחריות שלי הם: 1. רשת התקשורת בחברה (LAN): ניהול השרתים, תשתיות, תחנות עבודה (חומרה ותוכנה), מדפסות, תוכנות ורישוי וכו'. 2. אחריות על תחום האינטרנט: קווי תקשורת, ISP, ראוטרים, פיירוול וכו'. 3. טלפונייה: מרכזייה (הגדרות ותפעול), טלפוניים בעמדות השונות, שלוחות סלולריות, VoIP, חיוגים לחו"ל וכו' 4. אתר האינטרנט של החברה: ררכישה/חידוש דומיינים, קשר עם חברות Hosting, הפנייות הדומיינים השונים לאתר הראשי, וכו'. 5. תמיכה במשתמשים 24/7 תחת כל ה"כובעים" האלה אני משתכר שכר גלובאלי של 6000 ש"ח ברוטו, ללא שום תוספות (ביטוח, תגמולים וכו'). התחושה שלי היא שהשכר אינו משקף את הגדרות התפקיד ואת הציפיות של החברה ממני. אני נמצא ב"משבר אמון" לנוכח העובדה שביקשתי העלאה ל 7000 ש"ח נטו והיא לא אושרה. מה דעתכם?

Arielvista

New member
ידידיי, אני קצת לחוץ על תשובות

אז אודה לכם אם תחלקו איתי את דעתכם. אני צריך לקבל החלטות בקשר לעתידי בחברה הזאת וחשוב לי לקבל פידבקים מאנשים חיצוניים ולא-אינטרסנטיים.

H N 1

New member
נמוך מאד

אתה מקבל שכר מאד נמוך, גם ביחס לעבודה וגם ביחס לשוק. זרוק אותו ותמצא לך מקום שיוקיר את המקצועיות שלך וישלם על כך (ואני מדבר על כפול ממה שאתה מקבל)

marvin2

New member
גם לפי דעתי נמוך.

אין שום תוספות ? אוטו ? משהוא ? כפול מזה נראה לי קצת מוגזם, אבל בהחלט צריך כאן עוד אלפיה או שתיים. אבל יש כאמור עוד הרבה פרטים שיכולים להשפיע. (מה מצב החברה? מה עומס העבודה? מה אתה עושה יותר? תמיכה טכנית פשוטה או סיסאדמין ? יש איתך עוד עובדים ? וכו' וכו' )

H N 1

New member
ממש לא מוגזם

תאמין לי ששכר כפול משלו, ועוד רכב... זה ריאלי בשוק היום. כמובן בתלות בידע.

marvin2

New member
קשה לדעת מהתיאור שלו מה הוא עושה

הוא תומך טכני שעושה קצת עבודת סיסטם או ההפך. זה שני תפקידים שונים עם הבדלי שכר משמעותיים.

Motel

New member
לא רק זה

תלות בשנות נסיון תלות במספר הכפופים תלות במצבו הפיננסי של הארגון תלות בשעות העבודה ובאופי העבודה לכן לזרוק 12K בלי להתחשב בכל הגורמים האלה קצת נראה מוגזם. למרות זאת השכר נראה נמוך יחסית למצב השוק - הגבול התחתון לעבודה של איש סיסטם עם 3 שנות נסיון הוא בסביבות 8K לפי כל סקר שכר.

Arielvista

New member
אז ככה:

יש לי 10 שנים נסיון כטכנאי PC ורשתות, CNA 4.11, MCP 2000, שלוש שנים נסיון כמנהל רשתות נובל ו MS, עובד בחברה הזאת שנה וחצי במשרה שהיא משולבת (חצי חצי) תמיכה טכנית וסיסאדמין. כפי שכתבתי, העבודה היא 24/7, כלומר שבכל שעה, במקרה הצורך, אני נדרש להתחבר לשרתים בחברה מהבית לטיפול בתקלות, אם יש, ובמידת הצורך גם להגיע פיזית למשרדים, וכבר הי דברים מעולם.

Zarnivop

New member
שכר מאד נמוך. תתחיל לשלוח קורות

חיים. ממה שתיארת אני מאמין שתוך חצי שנה תמצא עבודה בשכר של 10 ומעלה. בתיקווה - תוך פחות זמן.

Optimist2

New member
גם לי נשמע מאוד מאוד נמוך

הגבול התחתן פה אמור להיות לדעתי בסביבות 8000-9000 ש"ח. מה זה 6000 ברוטו ללא כל תנאים בכלל? לדעתי האישית תתחיל לחפש במקביל, חושבת שיציעו לך יותר במקום אחר.

Motel

New member
אם כך השכר שלך לדעתי

צריך להיות לפחות באיזור ה- 9K פלוס כל התנאים הנלווים. אם יש לך מיומנויות ונסיון רב בניהול שרתים כמו Exchange, SQL הסמכות של אבטחת מידע וידע בעוד מערכות הפעלה (לינוקס, סולאריס) אז השכר צריך להיות באיזור ה-12K ומעלה. הצעתי היא להציג את הנתונים מגובים בטבלאות שכר לממונים עלייך. אם זה לא יעזור תתחיל לשלוח קו"ח ותמצא חברה שתעריך אותך ותהיה מוכנה לשלם עבור הנסיון שאתה מביא.

H N 1

New member
ואני אחזור על דבריי

תצטרך להאמין לי (כי אנחנו לא מכירים) אבל המשכורת שלך מתאימה לטכנאי PC מתחיל בחברה גדולה. עם הנתונים שלך ויכולת הצגתה צורה יפה בראיונות אתה שווה בסביבות ה 11 12 פלוס רכב ותנאים אנושיים.

dgad

New member
באיזה אזור בארץ החברה נמצאת ?

איפה החברה יושבת ? .

למעלה