סקר קטן וכולם להשתתף!!!

סקר קטן וכולם להשתתף!!!

אחרי כמה טסטים שהייתם נכשלים הייתם מפסיקים ללמוד?? וזה ממש חשוב זה בשביל חברה

לעולם אסור להתייאש!

פעם שלישית גלידה! חחח... אני ממליץ לחברה שלך לעשות שוב ושוב!

Calvin Booth

New member
ווי, לא הייתי יודע מה לעשות אם לא

הייתי עובר באחד משלושת הראשונים.. אני מניח שגם אני לא הייתי מוותר אף פעם! ותעודדי את החברה שלך: מהטסט השמיני המדינה משלמת

עו מר 5

New member
אני עברתי רביעי

ואם הייתי נכשל בטסט הרביעי הייתי מפסיק ללמוד, לא בגלל עניין של כסף (עשיתי על חשבון צה"ל) בגלל שנהגתי כל כך טוב שאם בזה הייתי נכשל, אז כבר בכולם הייתי נכשל.

laifi

New member
חמישי

עברתי בסוף לפני יומיים בשלישי... מההתחלה אמרתי שאם אני לא עובר עד החמישי אני עושה רשיון לקטנוע לזהו...

HH3

New member
תשובה

היי, אני בטסט החמישי אמרתי לעצמי שאם אני לא עוברת למרות שנהגתי מצוין אני מפסיקה ללמוד כי גם עשיתי הרבה שעורים אבל שאני חושבת על זה לא כדאי להתייאש כי בסוף עוברים לפעמים אולי זה לוקח קצת זמן אבל לא כדי לוותר.

funnydog

New member
לעולם לא

היתה כאן בפורום מישהי שעברה בתשיעי. בתור מי שעדיין לא ניגש, לא קורה שום אסון אם נכשלים פעם או פעמיים (חוץ מהכסף, כמובן). הרשיון בסוף הוא אותו רשיון.

לא מדובר פה אחרי טסט אחד או שנים!!

והיא נוהגת ממש טוב (אני עדה שלה..) היא נכשלה כבר 5 טסטים והיא החליטה לוותר... איך אפשר לעודד אותה? היא ממש לא רגילה לכשלונות ונהיגה זה בערך הכישלון היחידי שלה עד עכשו ולפי דעתי בגלל זה היא לוקחת את זה כ"כ קשה..

מקפיצצצצה../images/Emo105.gif

כי לא כולם הגיבו וזה ממש חשוב אם למישהו יש רעיונות איך אפשר לשכנע אותה לחזור ללמוד נהיגה זה גם יעזור!!

inbal2003

New member
יש לי רעיון../images/Emo62.gif

אולי שתנסה לקחת 3-4 שיעורים על רכב אוטומט רק כדי לעבור עליו את הטסט ואחרי שיהיה לה רשיון (שבו כמובן לא מופיע כל הבדל בין רכב אוטומט להילוכים), היא גם תרוויח מזה כי היא תוכל לנהוג בקלות על שני הסוגים. זה מה שידיד שלי עשה כדי לעבור בטסט תשיעי (סוף סוף!). אני מקווה שהחברה שלך לא במצב כל כך נואש כמו הידיד הנ"ל כי עכשיו כל מי שיושב לידו - מעביר בשבילו הילוכים בזמן שהוא נוהג. ועוד כמה נקודות לעידוד: שלושה (שני בנים ובת) מבני כיתתי (לשעבר) עברו בטסט שישי למרות שהם מוכשרים, חכמים ומה לא! בקיצור: לא להתיאש! ענבל

Zlangz

New member
מה זה הטמטום הזה

מי שעובר טסט על אוטומט מקבל רישיון לנהיגה על אוטומט בלבד!!! הוא לא יכול לנהוג על הילוכים, זוהי עבירה על החוק

M o l

New member
../images/Emo11.gif

"היא תוכל לנהוג בקלות על שני הסוגים" ?!?!?! מי שלומד על רגיל יכול לנהוג על אוטו' בקלות.

למעלה