סקר קטן וטיפשי

MILK*

New member
סקר קטן וטיפשי../images/Emo41.gif

רציתי לשאול אתכם, מה השיר שהכי הכי ריגש אתכם/ גרם לכם לבכות/ לצרוח/ כל תגובה רגשית אחרת. אני מתלבטת בין שניים If youre not scared"-Cocoon crash" Wait"- Paradise in me" יום טוף מילק

TOO MANY HAPPY FACES

שיר מדהים באנרגיות שלו אני מחפש מלא זמן לשמוע אותו בהופעה (למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג?)

Mr Freeze

New member
אני השגתי באודיו גלאקסי

אם לא תמצאי, אני יכול לשלוח לך. בר.

FromTheTusik

New member
יש לי אותו...

מההופעה בישראל אפילו... :) ...בנוסף לעוד כמה גרסאות מהופעות...

Me Happy

New member
הודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למרות שזה כבר כתוב בכללי הפורום. אין לפרסם הודעות עם לינקים לאתרים או תוכנות שמאפשרות הורדת שירים אשר מוגנים בזכויות יוצרים. חל איסור מוחלט על כך בכלל הפורומים בתפוז. וכן, השירים של K´s Choice מוגנים בזכויות יוצרים! בפעם הבאה אני אאלץ למחוק הודעות כאלו ובאמת שאני לא רוצה לעשות את זה (במיוחד אם פתיל שלם יהרס בתהליך). תוכלו להשתמש בדוא"ל, ICQ וכו´ על-מנת להעביר מידע שכזה. תודה על ההבנה,

Darewolf

New member
אם את רוצה

יש לי את השיר מהדיסקים בהופעה חייה אני יכול לשלוח לך וכו´ אורי.

Darewolf

New member
כאשר אנו באים לבחון את המצב

יש לשים לב לכמה וכמה גורמים, הרי זה ידוע שלקייז אין ממש שירים גרועים, וכולם טובים ויש רק טובים יותר וטובים פחות. ומכיוון שאת רוצה את השיר שהכי ריגש אותי, ובכן, זה תלוי במצב שלי, כיום יש לי 67 שירים על מינידיסק אחד אשר עליו לא סיימתי להקליט, ו22 הם מההופעה החיה, אשר גם היא מעולה אך נותנת נק´ מבט שונה על קייז. בכל מקרה, אם נתעלם מהדיסקים בהופעה החייה שהם בביצוע ממש מרשים ומגניב ונישאר עם שאר הדיסקים שיש לנו אז נאלץ לבחור מכמה קטגוריות: "הציני שצריך להקשיב כדי להבין": Something´s wrong Me Happy I Smok a Lot Breakfast וLittle Man כמובן שרק את Breakfast ואת Me Happy באמת אהבתי מפה. כמובן שאין לי כוח לכתוב עוד בנושא, אז אני אתן שמות של שירים שאהבתי באמת: Mr freeze Hide Laughing As I Pray Old Woman paradise in me Somewhere Winners ואחרון: Winter שהוא אחד החביבים עלי בזמן האחרון. כמובן כמובן שקקון קראש מעולה, אבל אחרי ששמעתי אותו חמישים אלף פעם אני נוטה לאהוב גם שירים אחרים. אורי.

לוחמת

New member
השיר שלי נמצא על B-SIDE

ונקרא Virgin State Of Mind. שיר מדהים. וחוץ מזה- חפשו באודיו גלאקסי את ה COVER שלהם ל every breath you take של סטינג. it´s breath taking... יש להם כל כך הרבה שירים מרגשים, שאי אפשר לפסול אף שיר שבחרו פה אנשים.

Me Happy

New member
שוב, אני לא רוצה למחוק הודעות...

אבל זה מצוין בכללי הפורום וגם בהודעה בפתיל הזה (למעלה "הודעה חשובה"). אין לפרסם שום אתר / תוכנה שמובילה להורדת חומר שמוגן בזכויות יוצרים. הודעות מסוג אלו ימחקו להבא. הנהלת תפוז אינה מאפשרת פרסום הודעות מסוג אלו בפורומים שלה. לתשומת לבכם.

Xenophobe

New member
אני הכי אוהבת את....

התחלתי לכתוב ושיניתי כמה פעמים
אני נורא לא החלטית לגבי זה....

TerminalFrost

New member
ווווואאאאאיייייי אנשיייםם!

אני מת על K´s choice!!!!!!!! על COCOON CRASH בעיקר זה דיסק גדוווול!!!!

Me Happy

New member
הודעתך שורשרה

בחירה נאה באלבום. תוכל להצביע עבורו גם בסקר שלמעלה.

Tomji

New member
אוו... הרבה שירים...

הרבה מדי... מקוקון - הראשון שהכרתי - BELIEVE, BUTTERFLIES INDTEAD משגע... מאולמוסט - שבעקבותיו התאהבתי סופית בלהקה הזו - SHADOWMAN הוא מדהים לדעתי. ואפילו FAVORITE ADVENTURE מיוחד במינו בעיני. ואני ממליצה בחום לשמוע B-SIDE בשם FOR ALL THIS, שהוא קטן ועדין, ואין כמוהו. אבל בתכל´ס קשה לשפוט שיר שאוהבים הכי מתוך כל הרפרטואר של הלהקה, בגלל שכל אלבום שלהם קצת שונה מקודמיו.

למעלה