סקר קטן וחדש:)

ממ..

אממ איזה רקע יש לכם עכשיו במסך?
למי שיש פלאפון..איזה צלצול יש לכם?של הפלינסטונס
איזה תאריך אתם כותבים - עברי או לועזי?לועזי כמה אנשים ברשימה באייסיקיו?100 ומשהו.. איזה שיר מתנגן לכם בראש שבחיים לא היינו מאמינים שאתם שומעים אותו?הממ לאדעת.. מה מצב הרוח שלכם? (תתארו אותו עם האייקונים)
נכון סקר דפוק? חח-גם זאת שאלה?

הממ... ../images/Emo16.gif

רקע- הכחול הרגיל של ווינדוס 2000. צלצול- מוסיקה קלאסית כלשהי. רציתי את הפתיח של ארץ נהדרת אבל לא מצאתי, ואין לפלאפון שלי מלחין מוסיקה
. תאריך- לועזי. כמה אנשים ברשימה- המון. מאות. אבל אני מדבר עם גג 20. שיר- הממ... לא יודע. מצב הרוח- אמביולנטי
. סקר דפוק- לא, למה?
ניר

flowers girl

New member
חחח סבבה. אבל תגיבו../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אממ.. אוקי
זה הרקע שלי
יש לי צלצול של My Immortal
ברררוווררר שאני כותבת תאריך לועזי
ברשימה באיי סי יש לי 288 אנשים
אמממ.. שיר שמתנגן לי בראש שבחיים לא הייתם מאמינים שאני שומעת אותו
Slow של קיילי
מצב הרוח שלי-
סקר חמודדדייי

flowers girl

New member
למה כל דקה../images/Emo35.gif

ממש לא כל דקה.. לא התאהבתי כבר הרבה זמן..
אבל יש לי בעיה עם זה שאני אוהבת. חפיף. נתגבר.

icודליה

New member
../images/Emo110.gifהנה אני מגיבה../images/Emo13.gif

288?!
גם לי תקוע הSlow...קצת...
גמני טיפע
בלע.

אני...../images/Emo15.gif

התמונה הזאת
טוב,היה לי עד לפני שבוע את 'רוני' ועכשיו יש משו שאני לא יצליח בחיים להסביר לכם איך הוא מתנגן.
לועזי..עברי,כשמשעמם לי בשיעור אני רושמת תאריך כזה:"בס"ד-יומשלישי-ד' שבט תשס"ד-מצווה להיות בשמחה תמי-ד-למניינם:27.01.04"
100..לא הרבה.
השיר של האחיות פיק.אני לא מאמינה ששמעתי אותו.נורא-י.
כואב לי הראש,הגב,הגרון,ואני משתעלת.
ממש לא
חולה עלייך

רונקי

New member
גמני../images/Emo13.gif

hunt
תאריך לועזי
40 ומשהו,אולי יותר
*איזה שאלה מגניבה
* פעם משום מה התעוררתי עם שיר של יורם גאון..
לרוב
,
,
ועכשו קצת
והרבה
כן!
לאב יו רונקה!!

KitiKiti

New member
../images/Emo68.gifתשובות:

אממ איזה רקע יש לכם עכשיו במסך?-של שני כלבים כאלו... למי שיש פלאפון..איזה צלצול יש לכם?של סופרסטאר איזה תאריך אתם כותבים - עברי או לועזי?שניהם כמה אנשים ברשימה באייסיקיו?אין לי,רק מסנג'ר,בערך 60... איזה שיר מתנגן לכם בראש שבחיים לא היינו מאמינים שאתם שומעים אותו? מה מצב הרוח שלכם?

בויו

New member
אממ../images/Emo13.gif

רגיל של וינדוס
heaven
לועזי
אממ 13 אני חושב
שושנת ספרד
יש לי אחלה מצב רוח
חח יאפ

../images/Emo182.gif

צלצול - סתם משהו מכוער של הפלפון - המוזיקה של הפרסומת של "לי לי לי, לי לי לי, לי לי לי לי כריות, הם שלי לי לי לי זה נעים מאוד, לי לי לי כריות" בטח שלועזי .... המוווון "חלומות של אתמול הם..." - אני ממש לא אוהב מזרחית .... מצב רוח לא משהו .... ראיתי את התוכנית על אילן רמון, פשוט מזעזע !!! צילמו את אבא שלו , אישתו , הבן שלו והבת. פשוט נורא !! הדמעות שלי כבר היו בעיניים !!!

בויו

New member
וואי..כלכך רציתי לראות את זה ושכחתי

שזה היום..פאק יהיה שידור חוזר?

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo15.gif

גמני ראיתי... בכלל,אני ומדריכה שלי(לשעבר..)לקחנו את זה מזה קשה,אנחנו מדברות על זה המון.. וכן,גמני בכיתי.

Moranus

New member
מצב רוח מנחוס

אממ איזה רקע יש לכם עכשיו במסך? רקע של כפר מושלג בהרים למי שיש פלאפון..איזה צלצול יש לכם? צלצול מעצבן ובכיין איזה תאריך אתם כותבים - עברי או לועזי?לועזי כמה אנשים ברשימה באייסיקיו?30 פלוס מינוס איזה שיר מתנגן לכם בראש שבחיים לא היינו מאמינים שאתם שומעים אותו? שיר הפתיחה של פינוקיו מה מצב הרוח שלכם? (תתארו אותו עם האייקונים)
נכון סקר דפוק?לא דווקא די חמוד

למעלה