סקר קטן בין מעצבים

tamiMe

New member
סקר קטן בין מעצבים

יש לי בעיה: את אתר האינטרנט רואים כל פעם בצורה שונה כאשר הוא מופיע על צג מחשב אחר, זאת כיוון שכל גולש משתמש בהגדרות בהירות וקונטרסט שונה במסך (ההגדרות שמשנים במסך עצמו, ולא דרך המחשב). אני, למשל משתמש בבהירות (אייקון של שמש) של 80 בדרך כלל וקונטרסט (אייקון של עיגול חצי מלא וחצי ריק) של 100. אבל חבר שלי משתמש בבהירות 50, וקונטרסט 100, ולכן האתר שלי נראה אצלו ממש רע. אני רוצה לעשות סקר קטן שיבדוק מה הן הגדרות הבהירות והקונטרסט של כולנו, ואז נדע כולנו מה הן ההגדרות המקובלות ביותר (כדי לדעת איך לקבוע את גווני האתר). אשמח אם כל אחד יוכל לבדוק ולהגיד מה הן ההגדרות שלו. תודה!

shedonYaar

New member
אין דבר כזה מקובל.

במידה והמסך של המעצב מכוייל (ולדפוס זה הכרחי) הגדרות המסך הן רק חלק קטן מכיול המסך ולכן הן משתנות ממסך למסך ממעצב למעצב וממחשב למחשב. מי שלא מעצב לדפוס, מן הסתם מכוון את זה לפי נוחות העין. אין בזה כללים. (כל השאר בטח השאירו את זה על הDEFAULT של היצרן - שגם זה בטח משתנה מיצרן ליצרן) השדון

הנתונים האלו לא יעזרו לך

גם בין היצרנים הגדרת הקונטרסט והבהירות שונה. ערך זהה של אותו נתון במסכים שונים עדיין לא יניב את אותה תוצאה, והוא מתייחס רק להגדרת התצוגה באותו מסך ספציפי. בדיוק כמו ששמירת JPG ברמת דחיסה אחידה בשתי תוכנות שונות תניב תוצאה אחרת. המספרים האלו לא אוניברסלים ומתארים רק את טווח הנתונים של אותו יצרן, במקרה זה מ1 עד 100. ובנוסף לכך, כל מסך פועל אחרת, ובטכנולוגיה שונה ולא ניתן על סמך שני הנתונים לגבש חתך מייצג להגדרת התצוגה אצל מעצבים. פשוט תוודא שהאתר נראה טוב אצלך, ושאתה רואה אתרים אחרים בצורה טובה.

למעלה