סקר קטן בבקשה:

yaarangel

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo1.gif

מחולה,7 שעות. אוי זה כלום לעומתכם

../images/Emo15.gif../images/Emo124.gifאההה........

40 שעות בשבוע...חחחחחח סתאםםםםםם הלוואי היה לי זמן לכל כך הרבה..חח אני רוקדת בין 4-5 שעות בשבוע... שנה הבאה בתיכון אני אלך למגמת מחול ואז יהיו יותר... ואני רוקדת בסטודיו "גוף ראשון"

saritkm

New member
סטודיו B בת"א

זה סבבה בשביל התחלה אני לא מרגישה מספיק בטוחה בעצמי בשביל להצטרף לממש מסגרת קבועה של שיעורים אני מקווה שעם הזמן אני אמצא משהו שמתאים לי.. :/

ליזיגי

New member
../images/Emo11.gif אני...

במתנ"ס שיש פה בשהם...
המרכז למחול שהם. כואוגרפית דולי זורניצר.. מוכר? ולבלט- ולארי קמינר.. היא בוגרת תלמה ילין..

livlovit 4dance

New member
מתנס

אני רוקדת במתנס נכון לעכשיו 11 שעות בשבוע והלוואי שיכולתי יותר אני מאזור הקריות ואני כל כך מתה ללמוד בויצו חיפה . אני מעריצה את הבית ספר הזה עכשיו אני בכיתה י ועברתי בית ספר בכיתה ט וכל כך רציתי לעבור לויצו ואני עדיין רוצה אבל אני לא עברתי כי הייתה לי בעיה לבוא למבחנים ולמסור תתעודה כי נרשמתי גם בעוד בית ספר וקיצדר הנושא ירד ואני עדייין רוצה לעבור אבל כולם אומרים שמבחינה לימודית (לא כולל לימודי המגמה )זה בספר ירוד וזו הסיבה היחידה שאני לא עוברת אבל אני כל כך מקנאה באלו שלומדות בבית ספר הזה ולא אכפת להם כנראה מהלימודים והם עושים מה שהם אוהבים ולומדים מחול ועוד עושים על זה בגרות -אני חושבת שזה שאני לא עברתי או עוברת לבית ספר זה זו טעות שאני אתחרט עלייה למשך כל חיי כי אני חולה על מחול וחייה אותו כל רגע חברות שלי כבר לא מבינות מה עובר עליי שכל מה שאני עושה בשנה האחרונה זה לרקוד וכמה שיותר ולפני זה הייתי תלמידה מצטיינת והידרדרתי ירידה דרסטית בלימודים וגם עכשיו כבר מתחילת השנה יש לי כבר נכשלים כי אני לא מספיקה לעשות ש.ב או ללמוד כל היום אני חושבת רק על ריקוד ואז אחריי בית ספר כל יום יש לי או בלט או גז ואני חוזרת עייפהע הביתה ב8 וחצי - מתקלחת הכול כואב לי כל השרירים , עייפה לאלה מהיום המפרך אך מרוצה כמובן ולמי יש כוח בכלל לעשות אחריי זה תרגילי במתמטיקה ויש לי בגרויות השנה ואין לי מושג מה לעשות אני חסרת עונים אין סיכוי שאני מוותרת על גאז או על בלט --- אבבל אני לא יכולה להמשיך במצב הזה יותר מתחילת השנה אני לא לומדת ויש לי רק נכשלים וההורים שלי שבקושי הרשו לי ללכת לחוג בלט בנוסף לגאז כי ידעו שלא יהיה לי זמן ללימודים הזהירו אותי שאם תחל ידרדרות אין יותר בלט ----גאד אני רוצה למות !! אני פשוט לא יכולה יותר....

יעל 281

New member
אחר: הקבוצה ביפו

זה בית ספר עצמאי למחול לומדים מחול עכשווי, קונטקט, אימפרוביזציה, יוגה , קומפוזיציה...הקיצר סוף הדרך

למעלה