סקר קטן - איך הגעתם לכאן ?

לוו

New member
סקר קטן - איך הגעתם לכאן ?

בוקר טוב לכולן אחרי ההתפקדות של כולם , יש לי סקר בשבילכם , איך מצאתם את הפורום? שיטוט אקראי באינטרנט, ? המלצה של חברה, ? דרך פורום אחר בוואי נט, ? דרך אתר אחר... ? אני הגעתי לפה ,ע"י שיטוט אקראי באתר של תפוז ,

גם אני..........

נכנסתי באקראי לדף של הפורומים וגלשתי בכמה מהם עד שבחרתי בפורום הנחמד הזה....

לוו, אני "חדש" מבחינת השתתפות....

פעילה...ישבתי בצד והצצתי הרבה זמן (כמו רבים אחרים) אבל התחלתי להיות פעיל לפני כמה שבועות (כיומיים לפני שליילה התחילה כמנהלת) כשהפורום נהיה יותר "לוח מודעות לחיפושי עבודה וקרובים" מאשר "מועדון חברתי" כפי שהיה קודם. שמתי לב שהרבה מהקבועים לא מבקרים ולא משתתפים יותר. הרגשתי שאם לא אתחיל להיות פעיל ולתרום כמו החברה הקבועים הפורום ימשיך להתדרדר ולא רציתי שזה יקרה כי זה פשוט חבל. זה ס"כ בית מאוד נעים וצריך להמשיך את ה"מסיבה הבלתי פוסקת" לא

לוו

New member
מסכים עם פינטס בכל מילה !

מתגגע לימים הראשונים בפורום שהיה יותר אקשןןןןן , ולא משעמםםםםםםם

אנרכיה

New member
<אני ראשון?!?>

איך הגעתי לכאן? הממממממ... זה היה בערך לפני שנה(18.10.01),אחרי שחזרתי 3 חודשים מאר"הב, גלשתי לי להנאתי באינטרנט,לא יודע איך הגעתי לתפוז,לא הייתי מרבה להכנס לתפוז,נכנסתי לתפוז,עיני נתקלו בפורום העונה לשם ´ישראלים בחו"ל´,ומאז אני פה... <ובכלל בפורומים של תפוז> PEACE ANARCHY

תותי-בת

New member
תשובה גדולה ../images/Emo8.gif בעברי הלא רחוק ניהלתי פורום בתפוז ותוך כדי התנחלות באתר מצאתי את הפורום שרק נפתח.... ומאז אני כאן!

Yaniv-DC

New member
פעם... באתר המקום.קום

היה פורום לא רע... אנשים היו באים, שמים שאלה קטנה, מקבלים מהר תשובה והולכים הביתה. ואז החלה האינתפאדה שכידוע הלכה והחמירה, וכמה ישראלים מרירים וקנאים התחילו להציף את הפורום בקריאות בוגדים, נבלות, וכו´. כשפניתי למנהלי האתר על עשיית קצת סדר, קיבלתי תשובה שאין בכך טעם לפגם, ההיפך, זכות חופש הדיבור ניתנת לכל. כששאלתי אותם אם בכלל יש מנהל לפורום, התשובה שנמסרה לי הייתה לא, פורום אינו צריך מנהל... ואז התנוססה שם הודעה פשוטה וקטנה, משהו כמו "פורום חדש לישראלים בחו"ל נפתח בתפוז", צורפה כתובת הפורום, חתומה על ההודעה מורןLA. עד אז בכלל לא שמעתי על תפוז. כמובן שנכנסתי, לפעמים נכנסתי עמוק מדי, אבל בגדול - מאז אני כאן

ליילה

New member
מיכל!!!!! ../images/Emo24.gif

מה קורה? אני מבינה שהגעת כבר לשוויץ... ספרי איך היה, מה קורה? איך המצב רוח? שיהיו לך הרבה ימים כתומים

Swiss Babe

New member
Hey Layla

What a welcome back
Here in Switzerland near Zurich having a great time with my family and friends i also have here I have survived my last week in Israel and even enjoyed the last few days I had posponded my flight in order to spend the weekend with the guy (mashkianit huh?) and i am so glad i did i am very relaxed about it now so i am just unwinding in this beautiful place my sisters kids 6 and 4 are my light and my life so much action in the forum wow i missed it
i have two more weeks and then to NYC fingers crossed my friend is waiting and mailing me its a great feeling okay gotta get some sleep- lots of energy needed for those two angles
later michal

כמו כל הדברים הטובים - בטעות

צימעס (שחולשת על כמה פורומים בתפוז) גררה אותי לפורום תרבות עברית (וידעה כנראה מה היא עושה). מתישהו בטעות הצצתי איזה עוד פורומים יש בתפוז. ראיתי שיש ישראלים בחו"ל, היצצתי ונפגעתי...

מורןFL

New member
ביום אביב אחד

הציע לי דניסטאר לנהל פורום לישראלים בחו"ל וכך היה, את המודעה הראשונה בהחתי בלוח ומיד הצטרפו החברים הראשונים כפי שאני זוכרת - תותי בת שקיבלה אותי בברכה הראשונה, וחברי הוותיקים בינהם דיג´יי, יניב, גיא בזמנו מרמלד, פאנטום, מקסימוש ועוד רבים אחרים מהוותיקים, שחלקם נעלמו באופק, וחלקם מציצים מפעם לפעם... כמוני... לא זנחתי, פשוט אנשים נעשים עסוקים לפעמים. אני שמחה שהפורום תפס תאוצה וכל יום כמעט מצטרפים חברים חדשים. בהצלחה לצוות ההנהלה החדש - עלו והצליחו.

לוו

New member
מישהו יודע אולי איפה פאנטום ?

מתגגע לו ולפרשת השבוע , גם היה פה מפעם לפעם סיכמים של השבוע , איפה זה לאחרונה ? חבל (אולי מישהו מתנדב לעשות זה מפעם לפעם ? )

DJNYC

New member
זה היה בליל קיץ חם דווקא...

באותה תקופה הייתי מבקר לפעמים בפורומים ישראלים של יואל (ז"ל), ובאותה התקופה שיתפתי פעולה בין האתר שלי לבין האתר של מורן. עם סגירת יואל והמעבר לוואלה, מורן לקחה על עצמה את פתיחת הפורום בתפוז, ואני חיש קל הצטרפתי.

Guy K

New member
ואני...

כבר סיפרתי מליון פעמים למה הצטרפתי לפורום למרות שבכלל לא הייתי ישראלי בחו"ל ולכן אני רק ארמוז שזה קשור למישהו שנדלקתי עליו וירטואלית בפורום אחר ואיכשהוא מצאתי את עצמי כאן. ומתי זה היה? המממ אני לא זוכר אבל נדמה לי שלא הרבה אחרי שהפורום נפתח

robbi53

New member
מאחר ועברתי למיאמי,ידעתי שיחסרו לי

הפעולות החברתיות בהן הייתי מורגל בארץ.. האם קימים באיזור מועדוני ריקודים כמו ה"זירה","ימית","אויה" ועוד..שפעילים לא רק בסופי-השבוע?שהקהל הוא של פו"פ ו/או זוגות שאוהבים לרקוד,לשמוח ולהנות?אשמח לבקר ולבדוק.. כך הגעתי לפורום הזה..

../images/Emo68.gif../images/Emo59.gifאחלה התפקדות ביי דה

וואי..אהלן לוו,אהלן חברלייצים אחלה שאלה גם כן..אז התשובה שלי בקיצקיצר... לא תאמין אבל הגעתי לכאן דרך(טוב אני יודעת שזו קלישאה אבל קוראים אותה...)"ה-מ-ל-צ-ה"!!?המלצה אכן כן..אז זהו שבערך לפני מספר חודשים מישהו אנונימי שאת שמו שכחתי מאז מאיזה פורום אחר שאת שמו שכחתי(יכול להיות בוואלה?
שכחתי לגמרי, בקיצר הוא המליץ לי על איזה פורום בפורטל מתחרה(מתחרה עלק?)נוסח"ישראלים בחו"ל בתפוז" בפורטל תפוז,עכשיו תבין שבזמנו(לפני מספר חודחודשים)שלא היה לי חצי שמץ של חצי מושג למה הוא התכוון(ישראלים בחו"ל בתפוז?התחרפן הגבר!!!)בכלופן,כמו השרלוקית הולמסית טייפ שעשו אותי החלטתי לחקור לעומק והשאר...קומו שאומרים
היסטורי
במשך השנים(טוב לא ממש אני בעצם נוביסית,אני כ"כ התמכרתי לפורום הזה ולמורן אפ.אל א.ק.א מורן אל.איי ליניבדיסי ליובל,לאלי,למקסימוש,לפצנגה ולתותית ולאחרים אני לא מסוגלת לדמיין את חיי בלי הפורומון החמודון הזה!
מתה עליכם/ן
AN APPLE IN HONEY A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY
ביי די וואי ודרך אגב תזכורת פצפונת אני בת 18 ומית-גורר-ת בסאן פרנסיסקו קליפורניה לכל החדשים והחדשות,השמיעו כל...הממ קול!
ברוכות וברוכים הבאים!

sirpad

New member
אז ככה

תמיד הייתינהנה לצ´טט בחדריי המירק השונים בינהם סקס-עברי ושלושים פלוס,ואני בכלל בן 24.ואז יצא לי לדבר עם inbale ואז דיברנו על שאני עובר לדנמרק והיא אמרה לי שזה המקום(הפורום כאילו). אז באתי נרשמתי ושאר טררם השארתי הודעה שאוטוטו אני מגיע לדנמרק נדבר איתכם אחוריי זה,גפן בירכה אותי ראשונה אני חושב ומאז לא ננסתייותר מידיי.היה נורא עמוס ואינטנסיבי פה ואני לא אוהב המון רעש בפורום. ואז חודשיםם ככה אחריי נכנסתי שוב והפעם ממקום מושבי בדנמרק ומאז אני פה.נכנס שלוש ארבע פעמים ביום. לאינבלה שלום,כי מאז שהיא אמרה לי בוא לא ראיתי אותה פה

למעלה