סקר קטןןן...

i love feli

New member
סקר קטןןן...

מה הפרק הכי יפה של סבנטיז הפרק שלא הפסקתם לצחוק בו........? ומה הפרק הכי גרוע?

i love feli

New member
מקפיצה ובודקת חתימה........

מקפפיצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצההההה

Better Man

New member
הפרק הכי טוב

לדעתי הוא "ארוחה וגנבה"-שישודר ביום ראשון הקרוב, בפרק קלסו מזמין את כל החבורה לארוחה, אבל שמגיע הזמן לשם על הארוחה קלסו לא עשוה את זה וכולם צריכים לברוח בלי לשלם, פרק קורע במיוחד עם טוויסט קטן בסוף. עוד פרק(הייתי חייב), מגדל המיים - הרק בו אריק תופס את ההורים שלו באמצע סקס. הפרק הגרוע ביותר,יש רק פרק אחד שאני יכול לומר שהוא די גרוע וזה "הצייד".

popit

New member
אוקי...

הכי גרוע זה הפרק של האלווין...היה יבש ביותר... פרק הכי שאהבתי שממש ממש ממש צחקתי בו זה היה הפרק שאבא של הייד חוזר הביתה, לא זוכרת את כל מה שהיה שם אבל אני זוכרת שלא הפסקתי לצחוק... אולי היו אחרים ואני פשוט לא זוכרת, וגם כי עונה ראשונה ראיתי רק קצת ורק בעונה שנייה התחלתי לראות הכל...

PlAyBoY gIrL

New member
אהבתי את הפרק

של ליל כל הקדושים עם הסרטים של היצקוק זה היה גאוני! לא כל כך אהבתי את הפרק שהם הלכו לצייר על המגדל מי עלה של גראס וקלסו נפל(או שזה היה פז??) וג'קי שכנעה אותו שזה בגלל הייד!(הכלבה)

PlAyBoY gIrL

New member
ראסמי!

גם הפרק של הייד שמלמד את ג'קי להיות זן אהבתי שכחתי ממנו

הפרק שהכי אהבתי היה...

וואו, זה קשה... נכון לעכשיו אני חושבת שזה "התחתונים של אריק", פרק בו לא הפסקתי לצחוק לאורך כל הפרק. אהבתי מאוד גם את "קרב בנות", בו הייד מלמד את ג'קי איך להיות זן ובסוף היא הולכת מכות עם לורי
הפרק שהכי לא אהבתי זה גם "הצייד". לא צחקתי בו בכלל.

popit

New member
הצייד היה בסדר...

למה אתם לא אוהבים אותו? הוא היה דיי בסדר....הנה לכם בדיחה קורעת שהייתה שמה, שהם היו במעגל וקלסו תפס את הרובה ואמר משהו ואז כזה כולם נעלמו....לא מצחיק? אה וגם הפרק של הזן היה מצחיק.....שכחתי לכתוב אותו ממקודם... חח היה מצחיק בו שהייד אמר "ג'קי תדגימי" והיא כזה הייתה כמו כלב כזה....חחח...

מתוקה777

New member
הפרק שאהבתי ולא אהבתי

אני אהבתי את הפרק שבו הייד מלמד את ג'קי להיות זן והיא אומרת : what ever this cool וגם איך שהיא רבה עם לורי
(בפרק הזה גיליתי שהייד כזה חמוד ומתוק)
לא אהבתי את הפרק של ליל הקדושים כי הוא לא היה כל כך מצחיק

Kryptonite

New member
התחתונים של אריק, מגדל המים../images/Emo168.gif

וקרב בנות כמובן. פרקים שלא אהבתי? אולי הפרקים האלה בעונה השניה, לקראת הסוף, אני חושב 216-220 אולי. היו פרקים ממש חלשים.

למעלה