סקר קופת חולים

neta2

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo10.gif סוכריונת, אם את צכה משהו-

תגידי! אוףףף

שווערצה

New member
גמני. מכבי. ת"א. מרוצה עד הגג ../images/Emo45.gif

בפעם הראשונה ביקשתי טופס 17 וקיבלתי תוך שבוע. מאז (10 פעמים!) אני מקבלת טופס 17 בתוך שעה מרגע הבקשה (פעם אחת אפילו קיבלתי במקום, ולא חיכיתי יותר מ- 5 דקות). ללא כל ספק יעילות שיא. אישרו לי כל בדיקה שביקשתי עד היום ללא כל בעיות, כולל קרישיות וקריוטיפ מקבלת בזמן החזרים כספיים על הוצאות במסגרת הביטוח המשלים רופאים מצויינים, ויחס טוב אתר אינטרנט זמין ומעודכן שמאפשר לי לברר את תוצאות הבדיקות און-ליין, ושומר מאגר של כל הבדיקות שעשיתי בעבר. נוח ושמיש

Big Mama 1

New member
אני מאוד שמחה שכך שווערצה, ../images/Emo23.gif

זה עוד יותר מעודד אותי לעבור.

מאוד מרוצה ממכבי ../images/Emo45.gif

אני לא אסגיר בדיוק באיזה סניף אני מטופלת, אבל יש ועדה לIVF כל שבוע ביום חמישי, ואם אני מגישה את הטפסים ביום רביעי, אז אני מקבלת אישור כבר ביום חמישי עבור כל "שנת הטיפולים". מרגע שמאושרים לי ארבעה בשנה, כל פעם שאני באה לבקש טופס 17 זה פשוט לוקח כמה דקות להכין לי אותו, או שמקסימום מבקשים ממני לבוא תוך חצי שעה אם יש לחץ. קרישיות יתר אושרו לי הבדיקות ללא בעיות מיוחדות. האמת, היא שחוץ מקריוטיפ שאושר לי עקרונית, אבל עשו לי בעיות היכן לעשות את הבדיקות, תמיד בלי מלחמות גדולות הישגנו כל מה שביקשנו. ואסותא בכמעט חינם - זה בכלל ייתרון גדול

sher72

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת לתגובות החיוביות על מכב

מכבי. מאוד מרוצה הן מהיחס והן מהשרות המהיר. הגעתי למצב שהכל נעשה בפקס ואני אפילו לא צריכה להגיע למשרדים. כמובן שאין טוב מזה ונוח כל כך.

blessed

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לגבי מעבר למכבי

צילצלתי עשכיו למוקד שלהם ואמרו לי שהמבצע כולל את כל הזכויות חוץ מסיעודי, ניתוחים בחו"ל והשתלות. נראה לי לפי זה שזה כולל גם טיפולי פוריות אבל ברוב טיפשותי לא שאלתי ספציפית. מישהי ביררה אולי? אני כבר במכבי אבל בעלי בכללית ונראה לי שזה יקל על הענינים אם נהיה שנינו באותה קופה, לא? מה דעתכם?

blessed

New member
עשכיו אני רואה שביג מאמא ענתה שכן

מצטערת שלא שמתי לב לתשובה שלך קודם. איפה ראית שזה כתוב? יש איזה תקנון כתוב?

נרי כ

New member
טסה לעבור למכבי! ../images/Emo160.gif

לא בגלל שאני יודעת איך זה שם, בגלל שאני יודעת איך זה כאן - בכללית. האחיות מתוקות ועדינות, מחירי התרופות זולים, הפרוצדורות לא מאוד מסובכות, אבל הרופאים פשוט איומים. אתן לא יודעות מה קורה לי כשאני רואה עכשיו את הפרסומות של הרופא המתוק והילד עם הנג'סת בטלויזיה. בעלי מחזיק לי את היד ואומר: מתוקה, אל תתעצבני, עוד מעט את עוברת למכבי. זאת לא הגזמה. אני אכלתי מרורים מהרופאים של הכללית, ומרופאי הפיריון על אחת כמה וכמה. ושיא השיאים היה, שאחד הרופאים שעובד גם בכללית וגם במכבי, ורצה לעשות עוד קופונת קטנה על בעלי, והזמין אותנו אליו גם לשם, כדי לתת לו הפניה להשבחה. והפלא ופלא - שם, במכבי, אותו רופא, שבכללית חתך אותי בדיבור, ועשה לי בדיקה חודרנית וכואבת סתם בלי סיבה והיה אנטיפת ובלתי קשוב, היה בשבתו במכבי, כמה ימים אחר כך, נחמד הרבה יותר מסביר פנים ואפילו מחייך. הכעס שלי כל כך גדול שגם לי זה לא נשמע סביר, אבל מזל שיש לי עד מהימן, שמאשרר את העדות שלי. בקיצור - מציעה מאוד לברר את עניין ביטול תקופת האכשרה עד תום, ואם כן -לעבור בהמוניכן.

neta2

New member
קופח מכבי, רמת-אביב ג'

בגדול, אני מרוצה מאד ממכבי, אמנם בסניף ב- ג' יש פקידה אחת שהיא אחראית על כל ניירת ה- IVF והיא די פדנטית, כלומר, מאד פדנטית ואיטית. היא מקסימה ונעימה אבל כל פעם הפרוצדורה הזאת של לבקש התחחיבות עולה לי בהרבה מתח. חוץ מזה, החזרים נותנים בזמן ולרופאים הכי טובים. ובכלל
האחיות ב- קופה שלי הן מקסימות, נעימות ומסבירות פנים.

פּוֹנְג

New member
../images/Emo32.gif תגידו לי, תמיד תמיד תמיד

אחרי שאיבה עושים חודש הפסקה בטיפולים? (ולא, אין לי מוקפאים) זה לא שאני לא חושבת אופטימי, אני פשוט חושבת מציאותי

שווערצה

New member
לא. ממש לא.

כבר עשיתי שני טיפולים רצופים, ולא היתה כל בעיה לקבל אישור מהקופה. רק שזה לא ממש מומלץ - לא לגוף ולא לנפש
ממילא קופות החולים מאשרות מספר מוגבל של טיפולים בשנה, ואין כל הגיון "לרוץ" מהר מדי ולגמור את כל האישורים בתקופה קצרה. עדיף לתת לגוף ולשחלות לנוח, ולציסטות (שאריות זקיקים שלא נשאבו בטיפול קודם כי היו קטנים, אך גדלו מאוחר יותר) להספג, להגדיל בכך את הסיכוי ולהקטין את הסבל...

שווערצה

New member
זה תלוי ברופא ובמדיניות בית החולים

בדרך כלל מעדיפים הפסקה, אבל זה לא אומר שבמקרים מסויימים לא יאשרו טיפולים רצופים אני, למשל, עשיתי את הטיפול הרצוף כדי "לרכב" על דקא ארוך...

יעל301

New member
מכבי ומרוצה מאוד ../images/Emo70.gif

מכבי סניף באר שבע ומרוצה מאוד מאוד מהיחס של הרופא נשים שלי מהאחיות הפקידות במשרד הקבלה ובאולטרסאונד ממליצה בחום

einav8

New member
מכבי

ומאוד מאוד מרוצה, הכל כל כך מהיר, ולא עושים בעיות.

למעלה