סקר קופת חולים

bapi

New member
לא רוצה להפחיד ../images/Emo4.gif

אבל לי זכור ניסיון רע מאוד של הבנות פה ממאוחדת אז אם יש אופציה - אולי כדאי לעבור

יציואפי

New member
אני במכבי ומאוד מרוצה!

ביום חמישי שעבר הגשתי טפסים למכבי כדי להתחיל טיפול חדש בבלינסון. מכבי התחילה לעבוד איתם רק לא מזמן. היום היה לי כבר טופס 17 מאושר לחלוטין, בלי שום בעיה, בלי לריב עם אף אחד. אני מאוד מרוצה ממכבי לא היתה בדיקה שביקשתי ולא קיבלתי. ולא עשו לי אף פעם בעיות עם מרשמים וכו'. בקיצור מומלץ בחום.

sab sab

New member
אני במכבי רעננה וסופר מרוצה../images/Emo45.gif

השירות נהדר,היחס , הזריזות וצוות הרופאים. ברעננה פתחו לפני כחודש את "בית-מכבי" שהוא למעשה מבנה סופר מפואר הכולל שלל מרפאות ושירותים וביניהם את התחנה לבריאות האישה שפתוח עד 22:00 כל יום והתחנה לאם ולתינוק.יש גם מרפאת סוכרת וכו'

פינקי33

New member
אני במכבי ומאוד מרוצה וכרגיל,

בזכותכן, הולכת להעביר את בעלי מהכללית למכבי... כדי שלא יצטרך בכל פעם שהוא נותן זרע להשבחה ברמת מרפא להתחנן שיחזירו לו את ה-200 ש"ח...

טלי אבג

New member
אני במאוחדת.

ועד היום (הזרעות) לא ניתקלתי בשום קושי. וזה אומר שכנראה הם דוקא בסדר.

סיון01

New member
מכבי, והנה ההסבר:

לפני 11 שנים, כשלקח לי שנה וחצי של טיפולים להקלט עם הגדולה, עברתי למכבי. היום אנחנו רוצים ילדה שלישית, ולצערי אחרי שנה וחצי של טיפולים אני מתחילה IVF. שום קופה אחרת לא הייתה מאפשרת לי את זה, ובטח לא בקלות שנכבי אישרו!!! בהצלחה!

אוזי2

New member
גם אני עשיתי את כל הטיפולים

במכבי הרצליה ואני מאוד מרוצה, אני מתחילה עוד מעט טיפולים לילד רביעי, בשאיפה לבת, והם לא עושים לי שום בעיות.

אני במאוחדת ../images/Emo101.gif

בגדול אני מרוצה מהקופה!! לגבי טיפולי פוריות... שם הם עשו לי קצת קשיים בהתחלה עם אישור לעבור למכון פוריות של בית חולים - ואחרי כמה צעקות הם הסכימו! וגם לקבל גונלF הייתי צריכה אישור מיוחד.. ובגללם "בזבזתי" יום של טיפולים. אבל מאז הכל הולך חלק... ואני מקבלת טופסי 17 ללא בעיה - אפילו בפקס לעבודה שזה מאוד נוח. IVF עוד לא בליגה שלי.. אז אני לא יודעת איך הקופה מתמודדת עם זה!

hyb

New member
אני במאוחדת

ואני די מרוצה... אמנם מחירי התרופות יקרים יותר ביחס לכללית... קיבלתי טופס 17 בקלות לכל מה שהייתי צריכה גם הזרעות וגם IVF ברגע שכבר קיבלתי אישור לטיפולים לא היתה לי שום בעיה עם תרופות וטופסי 17.

טאניוש

New member
כללית ירושלים

אין תלונות. עד השנה הזאת בכלל לא התעסקתי עם הבורוקרטיה-רק התקשרתי לברר שהכל סודר, השנה ההשתפות שלי התחילה והסתיימה בשני טלפונים-אחד לרופאה להזכיר לה לשלוח טפסים לועדה,שני-לקבל התחייבות בקופה,הכל נטו לקח חצי שעה.אישור ועדה ל-4 טיפולים והתחייבות הקופה תקפה שנה,כלומר עכשיו שנה יש לי ראש שקט לפחות לגבי בורוקרטיה (איזה אופטימיות מדהימה
, הלואי ולא אצטרך שנה).ובמבט קדימה-כללית מושלם מכסה את רוב בדיקות ההריון (למשל,סקירת מערכות מוקדמת עלתה 115 ש"ח במקום 1700,כולל תלת מימדי).לא יודעת לגבי מכבי אבל במאוחדת זה לא כך. בקיצור,אני לא עוברת לשום מקום.

נועם@בת

New member
לאומית, קריות, איזור חיפה

מרוצה מאוד. בקופה כאן ליד הבית יש מזכירה שמטפלת בכל מה שאני מבקשת ואחות שדואגת לי כמו אמא (את רוב בדיקות הדם עד היום עשיתי אצלה). חוץ מזה שתמיד מאבדים לי את תוצאות בדיקת האיידס ולוקח לי חודשים לאתר אותה, הכל בסדר. גם בסניפים האחרים באיזור נתקלתי תמיד ברוקחים אדיבים שעשו בשביל מאמצים להשיג מה שצריך, ותמיד יידעו אותי מראש לגבי פרוצדורות. למשל שצריך אישור מיוחד לסטרוטייד וכו'. ללאומית יש עוד יתרון אחד לקשישות כמוני שמסתכלות קדימה- הם מממנים תרומת ביציות במידקל סנטר בראשון. נועם

למעלה