סקר קופת חולים

sushi123

New member
סקר קופת חולים

שלום בנות, הייתי רוצה את עזרתכן בסקר קטן לגבי קופת החולים שלכן. באיזה קופת חולים אתן, איזור בארץ והאם אתן מרוצות ממנה - ז"א האם היא נותנת מענה טוב בנושאי הפוריות. פשוט, יש עכשיו את המבצע של מכבי ואני בכללית ושוקלת לעבור למכבי, אבל לא יודעת האם באמת כדאי. תודה!

אלה 2

New member
אנחנו מטופלים דרך לאומית

בסה"כ בסדר, אישורים לתרופות- לוקח הרבה זמן וזה מעצבן. על מה את מדברתכשאת אומרת- המבצע של מכבי? פרטי נא!

פּוֹנְג

New member
אני לא יודעת מה המבצע של מכבי

אבל קחי בחשבון שעד כמה שאני יודעת, כשאת עוברת קופה את לא מקבלת ישר את כל הזכויות. זאת אומרת שאני לא בטוחה שתוכלי ישר לקבל החזרים על הפריות וכו'. תבררי זאת קודם אני במכבי ומרוצה בסך הכל.

k o k o p e l i

New member
מכבי - לפי הפרסומים

מוותרת על "תקופת ההמתנה לשירותים המשלימים". מבחינתי, בכל מה שקשור לאישורים ולהתנהלות - הם מתקתקים לא רע. גם צוות המומחים שעובד עם הקופה - מצוין. כדאי לקרוא טוב את האותיות הקטנות והאם זה חל גם על טיפולי פוריות.

Big Mama 1

New member
זה בדיוק העניין, המבצע הוא - ../images/Emo9.gif

שאם עוברים היום למכבי , ז"א עד סוף החודש, זמן ההמתנה מבוטל!!!!! גם להפריה חוץ גופית, כתוב שם במפורש. אני שוקלת בחיוב רב לעבור למכבי, אני בלאומית ובעלול ופיצקי במכבי. אישית אני די מתענה עם הפרוצדורות שלהם, גם בגלל שצריך להגיש לוועדה כל פעם מחדש והאישור תקף רק למחזור אחד של טיפול, וגם בגלל שהם מערימים קשיים לאורך כל הדרך, והחלפת מרשמים היא סיוט שלא נגמר. אבל למען הגילוי הנאות, את בדיקות הקרישיות שעברתי לאחרונה, קופ"ח מכבי לא מממנת כל כך בקלות כמו לאומית. בוקר טוב ויום טוב לכולכן

geni1

New member
אני ביררתי לגבי זה במוקד

והמבצע הוא לא לגבי חברים חדשים !!! דווקא רציתי שבעלי יעבור (ממאוחדת).

Big Mama 1

New member
מזתומרת לא חדשים? אז מי אמור לעבור

למכבי, מבוטחים ישנים? נראה לי שאו שיש להם טעות במוקד או שהמודעה מטעה בגדול! הולכת לבדוק.

geni1

New member
אמרו לי

שזה למבוטחים שרוצים לשפר את הביטוח שלהם. ואולי הפקידה טעתה??? איפה אפשר לברר בבטחון?

Big Mama 1

New member
טעות יקירתי, זה רק עבור חדשים. ../images/Emo9.gif

גם אני ביררתי במוקד, ונאמר לי במפורש שזה עבור כאלה שרוצים לעבור לקופ"ח מכבי ואם עוברים עד סוף החודש מתבטלת להם תקופת ההמתנה. זה כולל כמעט הכול וגם IVF. זה לא כולל סיעודי, ולא כולל טיפולים בחו"ל. שרק נהיה בריאים.

שווערצה

New member
סיעודי? ../images/Emo5.gif

זקנה זקנה, אבל לא צריך להגזים! אפשר לחכות בסבלנות לסיעודי... וכדי שלא יגידו שאני ממליצה ללא כיסוי: בעלי עבר למכבי מהכללית בינואר, טרם המבצע, מכל השיקולים שפירטתי.

yonit7

New member
אי אפשר לעבור מהיום למחר

המעברים הם בינואר ובנובמבר כמדומני..

ענתי77

New member
סקר קופת חולים

אני גרה בירושלים, ומטופלת במרכז לבריאות האישה ברמת אשכול, רופא מומחה לפוריות מטפל בי, ואני מאוד מרוצה מכל הצוות.

מכבי, ת"א, ומאוד מרוצה.

והם גם לא עשו שום בעיות עם מימון כ-ל סוללת הבדיקות לקרישיות יתר.

bapi

New member
גם אני מאוד מרוצה

ממכבי ת"א
סתאאאאם
אני בכללית בפתח-תקוה ואין לי מילה רעה לומר מקבלת כל מה שאני צריכה במהירות וביעילות כולל אישורים והפניות

למעלה