סקר קופות חולים

סקר קופות חולים

את הסקר הזה לקחתי מאתר אחר אבל מעניין אותי לדעת מה דעתכן.... (לבחורה קוראים נעלי בובה ואני מקווה שהיא לא תכעס עליי) 1) באיזו קופה את ? 2) דרגי את רמת שביעות רצונך מהקופה שלך מ - 1 עד 5 1 - מאד לא מרוצה 5 - מאד מרוצה 3) דרגי את אורך התורים בקופה שלך לרופאים מקצועיים: 1 - מאד ארוכים. מעל חודש וחצי 2 - ארוכים. מעל חודש 3 - סבירים. בסביבות 3 שבועות 4 - בסדר גמור. בערך שבוע וחצי 5 - מצוינים. מהיום להיום. מקסימום מהיום למחר 4) דרגי את היחס שאת מקבלת משירותי הדלפק בקופה באופן כללי מ - 1 עד 5 1 - יחס מזלזל 5 - יחס מצוין 5) ספרי על שביעות רצונך מרופא הנשים שלך: - האם הוא מקצועי ? - האם הוא אדיב ונחמד ? - כמה זמן צריך לחכות לתור לרופא נשים ? - האם הוא מסביר לך על כל פרט בבדיקות ובתהליך ההריון ? - האם הוא מקציב לך מספיק זמן או שהוא "מחפף" בטענה שיש עוד הרבה אנשים אחרייך ? 6) במידה וילדת כבר, דרגי את רמת שביעות רצונך מטיפת החלב שבה את וילדך מטופלים מ -1 עד 5. 1 - אין לי טיפת חלב באיזור. אני נאלצת להיגרר אחרי קופות חולים ולהתחנן למעט יחס 2 - יחס לא משהו בכלל. האחיות עושות טובה שהן עובדות בכלל 3 - יחס בסדר. לא מגדילות ראש אבל בסדר בסה"כ 4 - יחס טוב. מקצועית בסה"כ 5 - יחס מצוין ואישי. אחות ממש מקסימה. כמו אמא. 7) במידה ורלוונטי, אנא ספרי האם הקופה אישרה לך לעשות בדיקת GBS ללא כל בעיה ? 8) באיזה איזור בארץ את גרה ? 9) האם קרה שביקשת פעם הפניה לרופא מקצועי / בדיקה מסוימת ונענית בשלילה ? 10) דרגי את רמת שביעות רצונך מרופא המשפחה שלך מ – 1 עד 5 1 – מאד לא מרוצה. שוקלת להחליף 2 - לא ממש מרוצה מהיחס אבל שמעתי שהוא מקצועי אז אני נשארת 3 - הוא נחמד מאד אבל לא הכי מקצועי 4 - בסה"כ בסדר 5 – מרוצה מאד. מקצועי מאד. 11) האם יש לך מרפאת רופא משפחה וילדים קרובה לבית ? 12) דברים נוספים שאת רוצה לספר על הקופה שלך ונראים לך חשובים: 13) האם את ובעלך באותה הקופה? אם לא האם בעקבות ההריון אתם עוברים לאותה הקופה?

מירבשלו

New member
אשמח לענות

1. כללית 2. עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה אבל מתחילת השבוע ממש לא מרוצה דרגה 5 3. 4 - בסדר גמור. בערך שבוע וחצי 4. שירותי דלפק 3 5. שביעות רצון מרופא הנשים שלי במילה אחת הוא פשוט חרא
(סליחה על הביטוי) נחמדות זה רחוק ממנו והלאה, מסביר על מה? על בדיקות-
הכל נלקח או מהאתר או מהפקידה של קופ"ח ומזה מחפף חבל על הזמן הכל מהר מהר כדי שהוא יספיק לקבל את כולן בזמן ושולח אותי לבדוק לבד את עצמי 6. עדיין לא ילדתי 7. לא רלוונטי 8. באיזור המרכז 9. לא 10. 5 מאוד מרוצה מרופא המשפחה שלי 11. יש רק שאני לא הולכת אליהם כי אני מעדיפה את קופ"ח שליד ההורים שלי 12. אני מאוד מאוכזבת מקופ"ח כללית לא איכפת להם מכלום וכבר שבוע וחצי אני בטל' על מנת להחליף רופא בעקבות יחס מזלזל וחוסר איכפיות מצד הרופא שלי וכלום - הם ישר נותנים לי את האופציה ללכת לרופא פרטי כי מגיע החזר ל - 4 פגישות שאותם כבר ניצלתי וגם כשאמרתי להם שאנ רוצה להחילף קופ"ח הם אמרו לי בסדר גמור תחליפי רק שתדעי שבאוקטובר לאחר סיום רבעון אני אוכל להחילף ואז כבר אוכל להחליף גם רופא נשים - וכבר הגעתי לדבר עם מנהל אזור וכולם אטומים 13. אני ובעלי באותה קופ"ח ובאמת אני מצטערת על כך ששכנעתי אותו לעבור לכללית

kerenbg

New member
עונה לסקר

קופ"ח כללית
אני מאוד מאוד מרוצה מהקופ"ח שבה אני נמצאת מזה 5 שנים. - 5
לרופאת נשים שלי ציך לקבוע תור בהקדם כי היא מאוד פופולרית, אבל גם ככה בהריון הזה לא הלכתי אליה יותר מידי
5 על שירותי הדלפק,תמיד מאוד סבלניות ועוזרות בכל מה שצריך
אין על הרופאת נשים שלי,לא עוזבת אותה, היא גם רופאה בבי"ח שאני יולדת ובפעם הקודמת מהבית שלה היא כל הזמן תקשרה לשאול מה קורה איתי. היא מדהימה ואכפתית. תמיד היא מקציבה מספיק זמן לכל תור,לפעמים יותר מידי בגלל זה תמיד מחכים אצלה בתור אבל לדעתי זה שווה את זה.
טיפות חלב החלפתי עם שירה 4 פעמים, מהראשונה הייתי מאוד מרוצה אבל אחרי המלחמה שנה שעברה סגרו לנו אותה פתאום והעבירו אותנו לטיפת חלב מזעזעת, אז עברתי בעצמי לטיפת חלב אחרת רחוקה יותר אבל אם גם ככה נוסעים באוטו אז מה זה משנה כבר לאן, היא הייתה בסדר ואז עברתי עיר, ושבוע שעבר הייתי בטיפת חלב חדשה אין לי עליה עוד דעה.
לא רלוונטי לגבי.
חוף הכרמל ולפני זה חיפה.
מעולם לא ביקשתי הפנייה לרופא מקצועי ולא קיבלתי.
אין לי רופא משפחה שנים- לא הייתי אצל אחד כזה רק אצל רופאה נשים ורופאת ילדים.(טפו טפו טפו)
יש לי מרפאה יד הבית אבל אני הולכת ואמשיך ללכת למרפאה הקודמת בחיפה שם היא הייתה ברחוב שגרתי וממנה אנ מאוד מרוצה. לא מחליפה את הרופאת ילדים של שירה.
בעלי במכבי ולא בכללית.
לפני הרופאת נשים שלי הזו הלכתי לרופא פרטי פעם אחת כשגיליתי את ההריון עם שירה,רופא מומחה וידוע מאוד, הבטא שלי הייתה 54 ואחרי כמה ימים קפצה ל1100 אז הוא יושב מולי ואומר לי "אין לך מה להתרגש יכול להיות שההריון הזה לא תקין אם הוא ימשך בכלל" הייתי בהלם, מההריון הלא תקין הזה יצאה שירה כמובן, הלכתי למרפאה ליד הבית סיפרתי להם בלי כעס ובלי צעקות, ולמרות שממש לא עברו 3 חודשים בלי בעיה בכלל הם נתנו לי לעבור לרופאה שלי. בעיניי הם אחלה!

Dulie B

New member
עונה לסקר

סקר קופות חולים 1) באיזו קופה את ? 2) דרגי את רמת שביעות רצונך מהקופה שלך מ - 1 עד 5 1 - מאד לא מרוצה 5 - מאד מרוצה אני מאוד מרוצה מהקופ"ח אז 5. 3) דרגי את אורך התורים בקופה שלך לרופאים מקצועיים: 1 - מאד ארוכים. מעל חודש וחצי 2 - ארוכים. מעל חודש 3 - סבירים. בסביבות 3 שבועות 4 - בסדר גמור. בערך שבוע וחצי 5 - מצוינים. מהיום להיום. מקסימום מהיום למחר בעיקרון כאן אני נותנת את הציון 5 בערך שבוע וחצי לעיתים גם 4. כשזה מגיע לבתי ואני צריכה ללכת לרופא הילדים ואומרים לי שאין תורים פנויים אליו אז אני הולכת ללא תור והוא בכלל לא כועס, יש לנו את רופא הילדים הכי מקסים בעולם !!!! 4) דרגי את היחס שאת מקבלת משירותי הדלפק בקופה באופן כללי מ - 1 עד 5 1 - יחס מזלזל 5 - יחס מצוין כאן גם ציון 5 5) ספרי על שביעות רצונך מרופא הנשים שלך: - האם הוא מקצועי ? מקצועי ביותר שלח אותי לעשות אקסטרה בדיקות בשביל השקט הנפשי שלו ושלי רק בגלל שלאמא שלי יש בעיות בריאות שהן חמורות ותורשתיות כמובן. ברוך השם הכל טוב
- האם הוא אדיב ונחמד ? מאוד אדיב ונחמד, ובהקשר הזה חייבת לציין שאני מטופלת אצלו מגיל 18. גרתי 4 שנים בארה"ב וכשחזרתי לארץ לפני חמישה חודשים בשבוע 7 ישר הלכתי אליו והוא כמובן זכר אותי.לא מוותרת עליו!!! - כמה זמן צריך לחכות לתור לרופא נשים ?תלוי במידת הדחיפות אם זה מאוד דחוף הוא יקבל אותי באותו יום בין האנשים או בסוף התורים. אם לא דחוף אז בין שבוע לשבוע וחצי. - האם הוא מסביר לך על כל פרט בבדיקות ובתהליך ההריון ? כן - האם הוא מקציב לך מספיק זמן או שהוא "מחפף" בטענה שיש עוד הרבה אנשים אחרייך ? מסביר ומשתף וכמה זמן שלוקח לוקח, לא מחפף. 6) במידה וילדת כבר, דרגי את רמת שביעות רצונך מטיפת החלב שבה את וילדך מטופלים מ -1 עד 5. 1 - אין לי טיפת חלב באיזור. אני נאלצת להיגרר אחרי קופות חולים ולהתחנן למעט יחס 2 - יחס לא משהו בכלל. האחיות עושות טובה שהן עובדות בכלל 3 - יחס בסדר. לא מגדילות ראש אבל בסדר בסה"כ 4 - יחס טוב. מקצועית בסה"כ 5 - יחס מצוין ואישי. אחות ממש מקסימה. כמו אמא. בטיפת חלב הייתי רק פעמיים למרות שמיקה בת שנה וארבעה חודשים(היינו בארה"ב) הציון סה"כ 5. 7) במידה ורלוונטי, אנא ספרי האם הקופה אישרה לך לעשות בדיקת GBS ללא כל בעיה ?לא רלוונטי כלפי. 8) באיזה איזור בארץ את גרה ? צפון. איזור נהריה. 9) האם קרה שביקשת פעם הפניה לרופא מקצועי / בדיקה מסוימת ונענית בשלילה ? לא 10) דרגי את רמת שביעות רצונך מרופא המשפחה שלך מ – 1 עד 5 1 – מאד לא מרוצה. שוקלת להחליף 2 - לא ממש מרוצה מהיחס אבל שמעתי שהוא מקצועי אז אני נשארת 3 - הוא נחמד מאד אבל לא הכי מקצועי 4 - בסה"כ בסדר 5 – מרוצה מאד. מקצועי מאד. מאוד מאוד מרוצה למרות שלא הייתי אצלה כבר שנים . 11) האם יש לך מרפאת רופא משפחה וילדים קרובה לבית ? כן. 12) דברים נוספים שאת רוצה לספר על הקופה שלך ונראים לך חשובים: 13) האם את ובעלך באותה הקופה? אם לא האם בעקבות ההריון אתם עוברים לאותה הקופה? אנחנו לא באותה קופה בעלי בכללית עוד מלפני הנישואין ולא מוכן להחליף את הרופאה שלו. אני במכבי ומאותה סיבה לא עברתי. מיקה גם במכבי עם אמא

בהחלט סקר חיוני וחשוב - למרות ריבוי השאלות...

אני בקופ"ח מכבי
שביעות רצון 5
לא כ"כ יצא לי להגיע לרופאים מקצועיים מאז ההריון. אבל לבעלי כן- וההמתנה ממש סבירה ולפעמים גם מהירה.
היחס בדלפק הקופה מסביר פנים ונעים. אז 5.
רופא הנשים שלי סופר מקצועי, סבלני ואדם נעים.מסביר על כל דבר ודבר ומשתף.
לא ילדתי עדיין כדי לחוות דעה על טיפת חלב
אני גרה באיזור ר"ג
מרופא המשפחה אני מרוצה, הטענה היחידה שיש לי כנגדו זה שהוא לוקח המון זמן בבדיקה וזה קצת מאריך את התורים ....
יש רופא משפחה וילדים ליד הבית
אני ובעלי באותה קופ"ח - עברנו מכללית לפני ההריון לקופ"ח מכבי. מרוצים מאוד מאוד מקופ"ח מכבי בכל הקשור להתנהלות עד כה בהריון. מטופלת במעקב הריון אצל רופא הנשים שלי וגם באסותא - מעקב הריון בסיכון - ומרגישה שבאמת אני וההריון חשובים.

תשובות ../images/Emo193.gif

1) באיזו קופה את ? ** מכבי 2) דרגי את רמת שביעות רצונך מהקופה שלך מ - 1 עד 5 ** 5 3) דרגי את אורך התורים בקופה שלך לרופאים מקצועיים: ** 4-5, תלוי לאיזה רופא 4) דרגי את היחס שאת מקבלת משירותי הדלפק בקופה באופן כללי מ - 1 עד 5 ** 5 5) ספרי על שביעות רצונך מרופא הנשים שלך: - האם הוא מקצועי ? ** מאוד - האם הוא אדיב ונחמד ? ** הוא די קורקטי, אבל, סמפטי. לא שיא הנחמדות אבל ממש לא חצוף - כמה זמן צריך לחכות לתור לרופא נשים ? ** באותו השבוע שמבקשים - האם הוא מסביר לך על כל פרט בבדיקות ובתהליך ההריון ? ** בגדול כן, אבל יותר בפירוט רק אם אני מתעניינת - האם הוא מקציב לך מספיק זמן או שהוא "מחפף" בטענה שיש עוד הרבה אנשים אחרייך ? ** כמה זמן שאני ארצה 6) במידה וילדת כבר, דרגי את רמת שביעות רצונך מטיפת החלב שבה את וילדך מטופלים מ -1 עד 5. ** עוד לא ילדתי 7) במידה ורלוונטי, אנא ספרי האם הקופה אישרה לך לעשות בדיקת GBS ללא כל בעיה ? ** עוד לא אקטואלי 8) באיזה איזור בארץ את גרה ? ** מרכז 9) האם קרה שביקשת פעם הפניה לרופא מקצועי / בדיקה מסוימת ונענית בשלילה ? ** מעולם לא 10) דרגי את רמת שביעות רצונך מרופא המשפחה שלך מ – 1 עד 5 ** 5 11) האם יש לך מרפאת רופא משפחה וילדים קרובה לבית ? ** לא במרחק הליכה, אבל נסיעה של 5 דקות. אז כן, מספיק קרוב לבית 13) האם את ובעלך באותה הקופה? אם לא האם בעקבות ההריון אתם עוברים לאותה הקופה? ** הוא היה בכללית ועבר למכבי בתחילת ההריון.

sniela

New member
גם אני

1.מאוחדת 2.שביעות רצון -4 3.זמינות לתורים לרופאים מקצועיים-מהיום למחר בדרך כלל 4.יחס משירותי דלפק-4 5.שביעות רצון מרופא נשים-אחרי 10 שנים בערך ולקראת סוף ההריון עזבתי את הרופא נשים שלי כי קשה להשיג אליו תורים ושיש תור העיכוב גדול והרופא עצמו מאחר למרפאה בשעות הקבלה, הפקידה שלו מדברת בזלזול והיא לא עונה לטלפונים במרפאה כי היא עושה שיחות פרטיות ושא השיאים במקום לתת לי מרשם לברזל הוא נתן לי תרופה לחולי איידס!!!!!! והוא גם רואה שחורות -שהיה לי בשבוע 14 בערך שטף דם ברחם שראו באולטרסאונד הוא אמר לי ""בדרך כלל זה עובר או שזה נגמר בהפלה"-זהו הריון יקר שהושג בטיפולי פוריות למרות שכל הריון הוא יקר!! מצאתי רופא מהספר של הקופה ואני מאוד מרוצה-הוא נחמד ,פרקטי,מרגיע ומקצועי ומאוד זמין.מקבל 4 ימים בשבוע 6.ילדתי-שביעות רצון מטיפת חלב -5(חבל שאי אפשר 10).האחות מקסימה וממש כמו אמא.היא באה אליי לביקור בית אחרי הלידה שלא הצלחתי להניק וניסתה לעזור לי ועשתה לילד אמבטיה פעם ראשונה כי היינו מבולבלים ולא היה מי שיראה לנו 7.GBS אצלי מאוד רלוונטי אבל הוא התגלה בבדיקת משטח שגרתית 8.אני גרה באיזור השפלה 9.לא קרה 10.רופא המשפחה-4... נותן ימי מחלה חופשי... 11.כן 12.ממש לפני שנכנסתי להריון שכנעו אותי מהקופה לעבור ממאוחדת עדיף למאוחדת שיא מה שאמור להקנות לי הטבות ובדיקות בעיקר בהריון.ושבאמת הייתי כבר בהריון פתאופ התחילו לומר לי שצריך להמתין חצי שנה בשביל זכאות לקבל סקירה או שקיפות בחינם.ממש מעצבן.זו הקופה שנותנת אולי הכי פחות..קיבלתי רק 25% החזר על סקירה מוקדמת.ממש מאכזב 13.אנחנו לא באותה קופה ואין לי כוונות לעבור והילד רשום איתי.בנתיים זה נשאר כך אני אוהבת סקרים.שבת שלום

norash

New member
גם עונה

1) באיזו קופה את ? מכבי 2) דרגי את רמת שביעות רצונך מהקופה שלך מ - 1 עד 5 - 5 מאד מרוצה 3) דרגי את אורך התורים בקופה שלך לרופאים מקצועיים: 5 - מצוינים. מהיום להיום. מקסימום מהיום למחר 4) דרגי את היחס שאת מקבלת משירותי הדלפק בקופה באופן כללי מ - 1 עד 5- 5 - יחס מצוין 5) ספרי על שביעות רצונך מרופא הנשים שלך: - מקצועי, מאוד אדיב ונחמד!! צריך לחכות כיומיים שלושה גג, מסביר לי כל פעם מה השלב הבא ועונה על כל שאלותי 6) לא רלוונטי עוד לא ילדתי 7) עוד לא רלוונטי 8) באיזה איזור בארץ את גרה ? ראשון לציון 9) האם קרה שביקשת פעם הפניה לרופא מקצועי / בדיקה מסוימת ונענית בשלילה ? ממש לא 10) דרגי את רמת שביעות רצונך מרופא המשפחה שלך מ – 1 עד 5 - 4 בסדר 11) האם יש לך מרפאת רופא משפחה וילדים קרובה לבית ? כן מאודק קרוב 12) דברים נוספים שאת רוצה לספר על הקופה שלך ונראים לך חשובים: לגבי ההחזרים הכספיים על בדיקות ההריון (שקיפות עורפית מי שפיר סקירות וכו') - הטיפול הוא מהיר מאוד, האישור מגיע תוך כמה ימים מרגע שביקשתי את ההחזר והכסף עצמו נכנס פעמיים בחודש במועד החיובים שלהם 13) האם את ובעלך באותה הקופה? כן אנחנו באותו קופה

shelycat

New member
תשובותי

) באיזו קופה את ? מאחודת 2) דרגי את רמת שביעות רצונך מהקופה שלך מ - 1 עד 5 5 - מאד מרוצה 3) דרגי את אורך התורים בקופה שלך לרופאים מקצועיים: 5 - מצוינים. מהיום להיום. מקסימום מהיום למחר 4) דרגי את היחס שאת מקבלת משירותי הדלפק בקופה באופן כללי מ - 1 עד 5 5 - יחס מצוין 5) ספרי על שביעות רצונך מרופא הנשים שלך: - האם הוא מקצועי ? מאוד - האם הוא אדיב ונחמד ? אכן וגם בעל חוש הומור - כמה זמן צריך לחכות לתור לרופא נשים ? לא יותר מידיי הוא זמין - האם הוא מסביר לך על כל פרט בבדיקות ובתהליך ההריון ? כן - האם הוא מקציב לך מספיק זמן או שהוא "מחפף" בטענה שיש עוד הרבה אנשים אחרייך ? כמה שצריך ויותר 8) באיזה איזור בארץ את גרה ? מרכז דרומי 9) האם קרה שביקשת פעם הפניה לרופא מקצועי / בדיקה מסוימת ונענית בשלילה ? לא 10) דרגי את רמת שביעות רצונך מרופא המשפחה שלך מ – 1 עד 5 4 - בסה"כ בסדר 11) האם יש לך מרפאת רופא משפחה וילדים קרובה לבית ? כן 13) האם את ובעלך באותה הקופה? אם לא האם בעקבות ההריון אתם עוברים לאותה הקופה? באותה קופה.

א י ו ש י

New member
ברשותך לא אנה על הכל../images/Emo178.gifלאומית../images/Emo45.gif

אין תלונות סופר דופר מרוצה אני ,בעלי והילד שם!!!! תנאים טובים בהריון, החזרים רבים (עד 80% כל דבר) מרוצה מאו ואין בכוונתי לשנות קופ"ח

עונה לסקר

) באיזו קופה את ? מאוחדת 2) דרגי את רמת שביעות רצונך מהקופה שלך מ - 1 עד 5 * - מאד מרוצה 3) דרגי את אורך התורים בקופה שלך לרופאים מקצועיים: * - מצוינים. מהיום להיום. מקסימום מהיום למחר 4) דרגי את היחס שאת מקבלת משירותי הדלפק בקופה באופן כללי מ - 1 עד 5 *- יחס מצוין 5) ספרי על שביעות רצונך מרופא הנשים שלך: - האם הוא מקצועי ? מאוד - האם הוא אדיב ונחמד ? כן - כמה זמן צריך לחכות לתור לרופא נשים ? מקסימום שבוע, תמיד ניתן להידחף במקרה חירום - האם הוא מסביר לך על כל פרט בבדיקות ובתהליך ההריון ? כן - האם הוא מקציב לך מספיק זמן או שהוא "מחפף" בטענה שיש עוד הרבה אנשים אחרייך ? לכל אחד תזמן שמגיע לה 6) במידה וילדת כבר, דרגי את רמת שביעות רצונך מטיפת החלב שבה את וילדך מטופלים מ -1 עד 5. *- יחס טוב. מקצועית בסה"כ 7) במידה ורלוונטי, אנא ספרי האם הקופה אישרה לך לעשות בדיקת GBS ללא כל בעיה ? לא נתקלתי בבדיקה כזו 8) באיזה איזור בארץ את גרה ? שפלה 9) האם קרה שביקשת פעם הפניה לרופא מקצועי / בדיקה מסוימת ונענית בשלילה ? לא 10) דרגי את רמת שביעות רצונך מרופא המשפחה שלך מ – 1 עד 5 *– מרוצה מאד. מקצועי מאד. 11) האם יש לך מרפאת רופא משפחה וילדים קרובה לבית ? כן 12) דברים נוספים שאת רוצה לספר על הקופה שלך ונראים לך חשובים: יחס אישי וחם, האחיות חבל על הזמן 13) האם את ובעלך באותה הקופה? אם לא האם בעקבות ההריון אתם עוברים לאותה הקופה? בעלי היה במכבי, אחרי הרבה זמן המתנה של לקבל תור אצלו, הוא ראה שאצלינו זה מתקדם יותר מהר עבר אליי לאוחד וממש מרוצה.

למעלה