סקר קהל......

epitaph

New member
סקר שבלתי אפשרי לענות עליו...

מאחר וקודם צריך לשמוע את כול השירים שנכתבו אי פעם וגם אז הדעה שלך היא רק דעתך...אבל אני אתן את הדירוג שלי לשלושה שירים שאני הכי אוהב בינתיים... 1.King Crimson - Epitaph 2.Genesis - Dancing With the Moonlit Knight 3.Camel - Rhayader

*-*SUNSHINE*-*

New member
השיר הכי יפה בעולם!!!../images/Emo8.gif

יש שניים....אחד ללב,ואחד לנפש. "הבלדה על חדווה ושמוליק"...אחד השירים!!! "עכשיו"...של ג´וני שועלי נדמה לי...ללא ספק,זה השיר שיצעד איתי בחתונה....
-שני-

*-*SUNSHINE*-*

New member
ייתכן.....יש רע בזה?!

הם שירים יפים שאני מאוד אוהבת עוד לפני קום התוכנית,לידיעה כללית. -שני-

fley

New member
נההה רדיוהאד שולטים

fake plastic trees בהחלט השיר היפה ביותר שנכתב

~*~gaL

New member
אי אפשר

לבחור רק אחד.. אמ... איזה מצב קשה זה.. אני אגיד רק אחד (למה נראה לי שכתבתי את ההודעה הזאת כבר פה?) Radiohead - Street Spirit (Fade Out)

ב.ן.נ.ת.ן

New member
איזה שאלה.... ../images/Emo66.gif

קודם כל, לא ידעתי שיש לך פורום בכלל...
בכל מקרה, קשה לבחור שיר אחד מבחינה מוזקלית הייתי בוחר שיר של סטינג, או בשיר של ג´ון מאייר שאח שלי מאוד אוהב אבל אני בוחר היום (וזה באמת דבר שמשתנה מיום ליום) את השיר The Bitter Pill של Dashboard Confessional הרגשות.... הכאב.... הצעקות...
בכלל, כל השירים שלו מצויינים ואם כבר, גם כל השירים של Craig´s Brother האזנה נעימה

MoRibisi

New member
בן!!!

סליחה על האופטופיק, אבל אתה פשוט רשע. ככה לא עונים לאי מיילים?! בושה וחרפה! אתה בטח בכלל לא זוכר מי אני... בלע. אני אני אזכיר לך. מור. מ-ו-ררררר. סתם תל אביבניקית טמבלית אחת שפעם טענת שאתה כל כך נהנה להתכתב אתה. ואז אחרי שחזרת מארה"ב... בלעע. בוש לך. אם בא לך אתה מוזמן לכתוב לי ל- [email protected] ועכשיו כדי שאני לא אהיה לגמרי
אני אענה על השאלה: המממפ... שאלה קשה, קשה מאוד. אבל גם אני אוהבת את Yesterday ויש עוד המון אבל באמת שלא לעניין עכשיו לכתוב פה מגילה...

השלושה שלי...

מבחינת ליריקות רק: PEARL JAM-ALIVE,REARVIEWMIRROR METALLICA-ONE,THE UNFORGIVEN GUNS N ROSES-NOVEMBER RAIN,SWEET CHILD OF MAIN,WELCOME TO THE JUNGEL ויש עוד המון אבל אילה שלושת הלהקות עם הליריקות הכי יפות שאני אוהב!!!!

voodoo

New member
Metallica - For Whom the Bell Tolls

כל השיר הזה פשוט בנוי כלכך נכון, מילים מוזרות אומנם... אבל אחת העבודות המוצלחות של ג´יימס יחד עם אןפורגיבן 2 וקרייפניג דת´ Make his fight on the hill in the early day Constant chill deep inside Shouting gun, on they run through the endless grey On the fight, for they are right, yes, by who´s to say? For a hill men would kill, why? They do not know Suffered wounds test there their pride Men of five, still alive through the raging glow Gone insane from the pain that they surely know For whom the bell tolls Time marches on For whom the bell tolls Take a look to the sky just before you die It is the last time you will Blackened roar massive roar fills the crumbling sky Shattered goal fills his soul with a ruthless cry Stranger now, are his eyes, to this mystery He hears the silence so loud Crack of dawn, all is gone except the will to be Now the will see what will be, blinded eyes to see For whom the bell tolls Time marches on For whom the bell tolls גם מטאל גות´י זה נחמד...נסו למצא את under the dying sun של forest of shadow

ALI G

New member
biliie jean

של מייקל ג´קסון. פשוט ולעניין. תשמעו למילים, תשמעו לומוזיקה, הכל במקום!

Shibby!

New member
אהממממ...

אההה... *מתלבטת כהרגלה 3 וחצי שעות* אהמממ... counting crows- mr. jones חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא סתם, אין לי רעיון...

Maggie

New member
קשה להחליט...

ברגע זה, יש לי 4 שירים שאני פשוט מאוהבת בהם לגמרי מהרגע שהקשבתי להם. אלו לא שירים כאלו משעותיים, או עמוקים או כל זה... ממש אין לי מושג על פי איזה קריטריונים אני בוחרת שירים שאני אוהבת. אני יודעת שאני אוהבת שירים גם לפי המוזיקה בהרבה פעמים, למשל את ליידי מרמלייד הרבה יותר אהבתי בגרסה החדשה מאשר הישנה, ומאשר של אול סיינטס... ואני פשוט חולה על הליווי של באטרפליי, והמנגינה של "סירקלס ראונד ת´ה מון"... קשה, קשה... אבל למילים יש גם חשיבות גבוהה בכל השירים האלו, אולי חוץ מהפזמון הדי מופרע של באטרפליי, אבל מתגברים...
בינתיים - ליידי מרמלייד - המילים והביצוע... זה לא חמוד? We independent women, some mistake us for whores I´m saying, why spend mine? when I can spend yours Disagree? well that´s you and I´m sorry I´ma keep playing these cats out like Atari Wear high heeled shoes, get love from the Jews Four bad ass chicks from the Moulin Rouge ------------------------------------------ We drink wine with diamonds in the glass By the case, the meaning of expensive taste אוקי, אז חמוד זו לא המילה... מעולה כן. באטרפליי - קרייזי טאון... נראה לי שזה רק בגלל המנגינה... אבל זה אחד מארבעת האהובים עלי... אדמס סונג - בלינק 182. מי שמכיר את השיר לא צריך הסברים, אני מקווה בשבילו... מי שלא, שיתחיל להכיר, הוא לא יודע מה הוא מפספס. Circles round the moon - ג´רי האליוול האגדית
לא שיר מפורסם שלה... מהדיסק החדש. מגי *ג´רי פוראבר* אוסמנט

פלונטר

New member
המנגינה הזאת שאת חולה עליה

היא 5 שניות מתוך קטע אינסטרומנטלי של הרד הוט צ´ילי פפרס, שקרייזיטאון גנבו והפכו לשיר שלם.

Maggie

New member
מה?? איזה רמאים! גרר...

מאיזה שיר שלהם? אני גם אוהבת את המנגינה בשיר החדש שלהם... גם אותה הם גנבו?...

למעלה