סקר קהל......

moonkiss

New member
וואו, שאלה קשה!

אני לא חושבת שאפשר לומר שם של שיר אחד ויחיד... זו משימה קשה מאוד! אבל ננסה... עולה לי עכשיו בראש השיר ´קריפ´ של רדיוהד, אני חושבת שזה שיר מקסים, גם מילין חזקות וגם לחן מקסים עים עוצמה! אבל כמובן שיש שירים יותר טובים מתקופה קצת ´רחוקה´...אני חולה על השירים של שנות ה-80, ותחילת ה-90... עד שהתחילו לצוץ להן בריטני ספירסיות וכריסטינות למיניהן... אין על השירים הישנים! ומה איתך? זה ששואל צריך גם לומר את דעתו... MK

Monorail

New member
השירים היפים ביותר

אני חושבת שהשיר Yesterday של הביטלס הוא מדהים ואני גם אוהבת את panselinos של הזמרת היווניה חריס אלקסיו.

Monorail

New member
ועוד משהו

ואם כבר מדברים על טעם בשירים-אז מה לדעתך אחד השירים הכי גרועים בתולדות המוסיקה? אני חושבת שכל השירים של בריטני ספירס מבחילים ובמיוחד השיר oops i did it again. כשאני לפעמים נתקלת בזה ברדיו אני מקבלת בחילה שלא תתואר...

moonkiss

New member
בריטני...בעעעעע ../images/Emo5.gif

יש לה שיר חדש... IWM A SLAIVE... או משהו כזה-אני שיפחה שלך...כאילו, מה את רוצה לעזאזל??? בזה אני מסכימה איתך, היא הגרועה... ויש גם את כריסטינה...וגם המוסיקה המיזרחית...

Monorail

New member
ולא רק המוסיקה שלה

לא רק המוסיקה שלה אלא גם אותה אני לא סובלת. כלומר, אני לא מכירה אותה אישית אבל היא משדרת כזה זיוף כאילו-"אני אעשה הכל כדיי שיקנו את הדיסקים שלי". המוסיקה שלה לא באה מהנשמה. דרך אגב, לא נתת תגובה על טעמי המוסיקלי.

moonkiss

New member
כ"כ עצוב...

לישמוע אותה ועוד יותר להיסתכל עליה... כאילו, מה, אים תשימי על עצמך קצת יותר בד, אז לא ירצו לישמוע אותך?(לא משנה שלא...) אני ממש לא אוהבת אותה! ובקשר לטעמך המוסיקלי... זה ממש על קצה המזלג! את הביטלס גם אני אהבתי, ואת היווניה, אני לא מכירה... מה עוד את שומעת?

בריטני ספירס...

Hit me baby one more time
סתם!
לפי דעתי השיר הכי יפה זה איירוניק של אלאניס מוריסט. שיר פשוט קליט ונורא נכון.

למעשה...

עכשיו גם נזכרתי בעוד שיר מצויין...yesterday של הביטלס. בכלל כל השירים שלהם אחלה, אבל זה שיר יוצא דופן (חבל שהוא כזה קצר...)

Shibby!

New member
../images/Emo45.gif

אבל באמת כל השירים שלהם מדהימים, קשה לבחור אחד..

goldi san

New member
לא! ייסטרדיי הוא אחד השירים היותר

מחורבנים של הביטלס! בגלל כאלה שירים כולם שונאים את הביטלס!

Chot

New member
אני, למשל!

השיר הכי טוב שלהם זה זה שהם שרים בו על איזה שועל אחד מטורף. אני לא ממש זוכרת את המנגינה של זה, אבל המלל מצחיק כמו המוות!

moonkiss

New member
יאאא

זה באמת שיר יפה... ויש בו משהו אמיתי... מציאותי... "10,000 כפיות כשכל מה שצריך זה סכין... לפגוש את גבר החלומות, ואח"כ את אישתו היפהפיה..."

והנה עוד כמה ציטוטים...

"אדם שהגיע לגיל 98, זכה בלוטו, ומת יום למחרת" "זבוב שחור, בשמפנייה שלך" "It´s a death row pardon two minutes too late" (מצטער...לא הצלחתי לתרגם את זה...) ועכשיו הפזמון.... "זה כמו גשם ביום החתונה שלך" "זו נסיעה בחינם, אחרי ששילמת" "זו עצה טובה, שפשוט לא לקחת" עוד קצת... "מר "בטוח" פחד לטוס, הוא ארז את המזוודה, נשק לילדיו ואשתו. הוא חיכה כל חייו ה!@#%^$ לטיסה הזו וכאשר המטוס התרסק הוא חשב...הוי! כמה נחמד" המממ... "תחבורה ציבורית, כאשר אתה גם ככה מאחר" "שלט -לא לעשן- בהפסקת העישון שלך" "לפגוש את גבר החלומות ואז לפגוש את אשתו" פשוט 10 של שיר! כל פעם מפתיע אותי מחדש.

moonkiss

New member
אני יכולה...

להמשיך ולצטט אותה שעות... אבל אין לי כח... בפעם אחרת! אבל אני רק אומר שהיא ג-ד-ו-ל-ה!!! ולסיום סיומת... "לחיים יש דרך מצחיקה לעזור לך כשאתה חושב שהכל הולך ג´פה, והכל בעצם טוב!" לילה טוב! MK

@יעל@

New member
../images/Emo79.gif

השורה שלא הצלחת לתרגם:
בקשת מחילה (או חנינה מה שזה לא יהיה) לעונש מוות 2 דקות מאוחר מדיי איזה בעסה...........
מקווה שעזרתי לך בקטע הזה, דרך אגב אני חושבת שלשיר הכי יפה בכל הזמנים אפשר לצרף את : show must go on - queen november rain - guns n´ roses evetbody harts - r.e.m וכמובן את השיר הבילתי מנוצח של מלכת הפופ החדשה: oops i did it again... סתם........
(אם אתם כבר דנים על בריטני ספיכס אז פעם במעריב לנוער קראתי שבריטני ספיכס היא מלכת הפופ החדשה...)
(משהו רק היא.... מה זה... מדונה זבל ליידה......) (אז זהו שלא...

dylan

New member
עדיין לא מדוייק

נראה לי שזה "המתקת (או נתינת חנינה) עונש מוות שתי דקות מאוחר מדי"

סתםחח

New member
כמה תיקונים...

תחבורה ציבורית, כאשר אתה גם ככה מאחר - הכוונה לא "לתחבורה ציבורית" אלה "לפקק תנועה" והפירוש של death row pardon two minutes too late הוא "חנינה (מגזר דין מוות( שתי דקות מאוחר מידי"

למעלה