סקר- קבוצה ראשונה..

Joniblok

New member
סקר- קבוצה ראשונה..

זה סקר בשביל לראות דעות של אחרים וגם בשביל להחליט כבר עכשיו- מי תהיה הקבוצה הראשונה שתקחו במנג'ר 2006? אז קדימה, תתייעצו, תחשבו, ותכתבו.

Joniblok

New member
אני!!!

ברצלונה
אהובתי. [אגב אני זה סער - Sok777 זה הכינוי שלי, פשוט יש לי תקלה וזה לא נכנס לי לשם השני..]

matan navon

New member
בית"ר!!

סוג של צ'לסי מבחינת הכסף, אבל יותר מאתגר כי בונים קבוצה מ-0 ולא כמו צ'לסי שהקבוצה כבר גמככה תותחית

Joniblok

New member
פשש יפה../images/Emo6.gif

והגבת מהר.. חזק ואמץ. נקווה שהפעם הכסף יעשה הרבה, אני מתכוון, אם לבית"ר יהיה מיליארד בבנק, כמו לצ'לסי, אבל לא נוכל להביא שחקנםי טובים [בלי לרמות] אז זה יהיה חרא אבל אם נוכל להביא שחקנים טובים, לאו דווקא צעירים, מצדי שצעירים טובים [רוביניו] לא ירצו לבוא אבל זקנים כמו ריבאלדו ירצו לבוא בשביל כסף, כמו מה שעושים בקטאר, זה יהיה ממש מגניב.

matan navon

New member
מסכים איתך

האמת שלדעתי יהיה קשה להביא שחקנים טובים... אבל אפשר לבנות קבוצה של ישראלים טובים, לקחת אליפות, ואז כשמשחקים בצ'מפיונס שחקנים יתחילו לבוא. חוצמזה שתמיד אפשר להביא צעירים שבאים לכל מקום :) ד"א, ישלך תשובה לשאלה בשרשור שלי? (2-3 שרשורים למטה)

Joniblok

New member
לא... אין לי מושג. התחלתי לשחק באמצ

ע:\ של 2003. בטוטל קלאב, ועברתי רק ב2004 לFM

אורD

New member
אני מתלבט

ליברפול \ קבוצה מישראל. אף פעם לא שיחקתי בליגה הישראלית.

Big Joni1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא על החיפה, על ה"אקנה"...

Big Joni1

New member
לפחות אני לא משתף אחרים בזה.

ושומר את זה לעצמי. אמרתי כבר ואני אומר שוב, אם היה לי 200 ש"ח ל"בזבוזים" זה היה הדבר הראשון שהייתי "מבזבז" עליו את הכסף.

למעלה