סקר צרכנות קטן

טל205

New member
סקר צרכנות קטן

עקב בזבוז זמני בתחנות שירות של סלקום ופלאפון רציתי לשאול, באיזה חברה סלולארית את מנויים? מרוצים מהשירות? מרוצים מהמחיר? לאיזה חברה לא תחזרו אף פעם? מי לדעתכם נותנת את השירות הכי טוב? למי יש תשרות הכי ח*א..?

evilihi

New member
סלקום

התחלתי איתם לפני כ11 שנה..נטשתי לאורנג ב99 וחזרתי (מספר חדש והכל) לפני 8 חודשים...הייתי כותבת משהו על השירות אבל אין לי כוח

אני בסלקום

בערך כ- 12 שנה..לא מרוצה מהם אבל כרגע זה מה יש... האמת,שהחודש אחרי אינספור שינויים בתוכניות עשו לי תוכנית שאני משלמת 350 ש"ח לחודש 900 דק' וזה מתחלק בין סלקום לבין השאר...כך שזה מאוד מאוד נוח. (בעצם...בוא נדבר ב27 לחודש שבו החשבונית נסגרת) חשבתי על לעבור לפלאפון,אבל לא בא לי לשנות ת'מס' שלי

טל205

New member
מה שלא תעשי

לפלאפון לא כדאי לך לעבור. הם החברה הכי וותיקה ותמיד הם במקום האחרון מבחינת שרות.

אל תעשי את זה! טעות!

אני סבלתי איתם 3 שנים ושונאת את השירות הדוחה שלהם!!!

לפי דעתי אורנג'

הכי טובים. סלקום, מנסיון שלי על הפנים. אורנג' טובים מאוד בשירות, במחירים, בהכל. זאת דעתי.

טל205

New member
אני בסלקום

לפי דעתי הם המובילים בתחום מבחינת השירות,אח``כ סלקום.. את פלאפון אני לא מחשיב ):

ש חף

New member
אני בפלאפון

ורק בגלל שהמכשיר שלי עסקי,האמת היא שלא יוצא לי להגיע לשם כמעט (וגם אם כן אני מגיעה ישירות לידיד שעובד שם) יש לי גם אורנג' של העבודה,אבל הוא נטו עבודה ולא יצא לי להתקל בבעיות עם החברה עד כה.

למעלה