סקר ציפיות מעצבן..

dror39

New member
סקר ציפיות מעצבן..

אין פורום בלי סקר.. אז יאלה.. מה הציפיות שלך מבן או בת הזוג: מראה חיצוני: מצויין, יש מה לשפר, קצת ספורט יעשה רק טוב, שתלמד או שילמד להתלבש פנימה: מצויין, טוב לב לא היה מזיק, עצבים מיותרים, קפדן או קפדנית מדי תכלס: חיים יופי, לא משהו, היה טוב אילו היינו הולכים לייעוץ זוגי חיי אישות: תכתבו מה שאתם רוצים או תתעלמו.. לא מכיר את התקנון של הפורום.

SOFTIS

New member
תעזור לעצמך

ותהיה ברור יותר כדי שאנשים יוכלו להגיב להודעה שלך...(הציפיות שלי מימך...) פשוט לא מבינים מה אתה רוצה.

odery

New member
תנסה ככה:

מה הציפיות שלך מבן או בת הזוג: מראה חיצוני: מצויין/יש מה לשפר/ קצת ספורט יעשה רק טוב/ שתלמד או שילמד להתלבש פנימה: מצויין/טוב לב לא היה מזיק/עצבים מיותרים/קפדן או קפדנית מדי תכלס: חיים יופי/לא משהו/היה טוב אילו היינו הולכים לייעוץ זוגי חיי אישות: תכתבו מה שאתם רוצים או תתעלמו.. לא מכיר את התקנון של הפורום.

SOFTIS

New member
כל דבר פה הוא מורכב הרבה יותר

לא בא לי לחשוף אז אענה רק על מה שמתאים לי, ותודה אודרי על הסדר. מראה חיצוני: מצוין ויפיוף אמיתי, היה טוב אם היה מוריד 5 ק"ג..סתם כי אני אוהבת גברים רזים. פנימה: מאחלת לכל אחת בעל מדהים כמו שלי, למרות שאין הרבה כאלו. לדעתי באופן כללי גברים סןבלים מעודף עצבים וחוסר סבלנות, אז זה לא אישי. תכלס: עובדים קשה, כי חיים טובים יחד לא באים ברגל, אבל אפשר לומר שהעבודה בהחלט משתלמת, ב"ה!

dror39

New member
גברים לא סובלים מעודף עצבים!

צר לי לאכזב אותך. אבל ההכללה שלך לא נכונה בעליל. ממש אבל ממש לא נכון... איזה עצבים איתך... יאלהההה

SOFTIS

New member
לדעת הרבה נשים כן

אתה צודק, זו הכללה לא ראויה.סליחה. ובכל זאת נראה לי שלא יזיק עוד סבלנות

dror39

New member
תודה לך אודרי. תזכי למצוות..חח

מראה חיצוני: לא צריך לשפר. היא נראית מצויין, ומתלבש סוף הדרך והכל בצניעות נבונה. פנימה: מדהימה בהמון תחומים. מעט קפדנית מדי, אבל יש גם לזה מעלות. תכלס: חיים יופי, לא הולכים לייעוץ, אבל מנסים כל העת לשפר, כי יש תמיד לאן לשאוף. חיי אישות: העתק הדבק מ'מראה חיצוני' בשינוי הפרטים פה ושם..וד"ל וק"ל ואכמ"ל

למעלה