סקר ציפורניים

Kumagoro01

New member
סקר ציפורניים ../images/Emo13.gif

אני תוהה איך עוד לא היה... 1. מה אורך הציפורניים שלך? (ארוכות/בינוני/קצרות)? 2. מה הצורה שלהן? (מרובעות, אובליות, אמצע)? 3. כל כמה זמן אתן גוזרות ציפורניים? 4. מחזקות/לא מחזקות? 5. מה האורך שלדעתכן מוגזם שיהיה לכן? 6. קונות את הקלישאה של בלי-לק-כהה-על-ציפורניים-ארוכות או שזה לא מזיז לכן? 7. מנו חמש חסרונות וחמש יתרונות (או יותר או פחות מ5) באורך והצורה של הציפורניים שלכן. תיהנו

Kumagoro01

New member
עונה

1. לפעמים קצרות, לפעמים באורך בינוני. לפני כמה שנים הן היו ארוכות ואז הפכו לחלשות והפסיקו לצמוח... מאז התרגלתי לקצר (הן פשוט צומחות כל כך חלשות שאני מוותרת על האורך לגמרי ומעדיפה אותן בריאות ויפות במקום) 2. בין מרובע לאובלי. לפעמים יותר אובליות, לפעמים יותר מרובעות, לפי מה שמתחשק לי. 3. אני קוצצת אותן ומשייפת, בדרך כלל אחרי לקים כהים כשהציפורניים ארוכות יחסית (כי בגלל שהן מתפצלות יש שאריות צבע מגעילות שאני חייבת להוריד לגמרי). אני משייפת בכל פעם שזה חסר צורה. ולפעמים סתם נשברת ציפורן וצריך ליישר את כולן.
4. לא מחזקת. התייאשתי מלנסות ועכשיו כבר נמאס לי ולא בא לי ציפורניים ארוכות בכלל. XD 5. אף פעם לא היו לי ציפורניים -ממש- ארוכות (באורך של בנייה) ואני חושבת שאני לא אשתלט עליהן באורך כזה. 6. ממש לא, זה יכול להיות נורא יפה, הכל תמיד תלוי בשל מי הציפורניים. 7. חמש חסרונות (לא מצאתי 5 אז כתבתי מעט...): - זה פחות מרשים מציפורניים ארוכות - יש פחות שטח לקישוטים/מדבקות/ציורים. - אי אפשר להוציא קורי שינה מהעיניים בקלות כמו קודם XD חמש יתרונות: - זה לא קורע כפפות - אני תמיד אוכל לחזור לנגן על גיטרה כשיתחשק לי - פחות קשה להיפטר מלכלוך מתחת לציפורניים ואפשר לעשות דברים כמו פיסול ובישול בפחות פראנויה. - פחות כואב הלב כשנשברת ציפורן - אפשר לעשות יותר דברים עם הידיים.

קשה, קשה

מה אורך הציפורניים שלך? (ארוכות/בינוני/קצרות)?
קצרות. מה הצורה שלהן? (מרובעות, אובליות, אמצע)?
די מרובעות. כל כמה זמן אתן גוזרות ציפורניים?
למה להתאמץ? הן מתפרקות לבד. מחזקות/לא מחזקות?
לא מחזקת. לא אוהבת את הריח ואת השעבוד, ולא את התלונות של מר פולני על העניינים האלה. מה האורך שלדעתכן מוגזם שיהיה לכן?
ארוכות. לא יפה בעיניי ומאוד לא נוח. קונות את הקלישאה של בלי-לק-כהה-על-ציפורניים-ארוכות או שזה לא מזיז לכן?
אני מעדיפה את בלי-ציפורניים-ארוכות. מנו חמש חסרונות וחמש יתרונות (או יותר או פחות מ5) באורך והצורה של הציפורניים שלכן
היתרונות? הפסקתי לכסוס, היד לא נראית כמו של פועל בניין, תחזוקה קלה, אפשר לצבוע בשלל צבעים ונוח להקליד. החסרונות: אפשר לצבוע בשלל צבעים, עדיין בא לי לכסוס וזה לא טעים עם לק, הן שורטות לפעמים ויש תחזוקה כמו לסדר אותן ודברים שלא קורים לך כשאת כוססת.

mgirl

New member
כמה סקרים ../images/Emo6.gif

1. מה אורך הציפורניים שלך? (ארוכות/בינוני/קצרות)? בינוניות - לא ארוכות כמו בכמה מהבלוגים שאני מכירה אבל גם לא קצרות כרגיל... אני שואפת להשאיר אותן באורך הזה אבל הן כל הזמן נשברות!! 2. מה הצורה שלהן? (מרובעות, אובליות, אמצע)? אני אוהבת לעגל אותן, לא כ"כ אוהבת שהן מרובעות... 3. כל כמה זמן אתן גוזרות ציפורניים? אני לא גוזרת אלא אם כן נשברת לי ציפורן. בעיקר משייפת מדי פעם. 4. מחזקות/לא מחזקות? יאפ! 5. מה האורך שלדעתכן מוגזם שיהיה לכן? כמו כאן 6. קונות את הקלישאה של בלי-לק-כהה-על-ציפורניים-ארוכות או שזה לא מזיז לכן? פחח כן בטח
7. מנו חמש חסרונות וחמש יתרונות (או יותר או פחות מ5) באורך והצורה של הציפורניים שלכן. ובכן, יתרונות (נתחיל בטוב :)) - הצורה שלהן די יפה, המ.. כן... חסרונות - הן נשברות ומתפצלות ממש בקלות, והן צהובות וזה מכוער (עכשיו אני חכמה ומשתמשת בבסיס אבל זה לא יתקן את הנזק הקודם)..!

Kumagoro01

New member
סקרים זה כיף ^^'

את יכולה להשאיר את הציפורניים שלך קצרות כמה זמן ולאט לאט כל הצהוב יעלם כי תקצצי אותו.
גם אצלי זה מתפצל בקלות אז ויתרתי על לגדל XD וגם אני רציתי בינוניות-ארוכות (עכשיו יש לי בינוניות-קצרות)... שונאת פיצולים...

Cow23

New member
גם אני

1. מה אורך הציפורניים שלך? (ארוכות/בינוני/קצרות)?בינוני אני חושבת.. 2. מה הצורה שלהן? (מרובעות, אובליות, אמצע)?אמ משהו באמצע.. 3. כל כמה זמן אתן גוזרות ציפורניים?כשנדברת הציפון ואז אני גוזרת את כולן ,כשהאורך מתחיל להציק ובא לי קצר ואמ זהו.. 4. מחזקות/לא מחזקות?מלא נייל טק,מלא! 5. מה האורך שלדעתכן מוגזם שיהיה לכן?כשאני באה לכתוב משהו והציפורן בזרת מעצבנת או כשאני שורטת את עצמי אז כבר רצה לגזור ולקצר.. 6. קונות את הקלישאה של בלי-לק-כהה-על-ציפורניים-ארוכות או שזה לא מזיז לכן?אמ אף פעם לא היה לי ציפורניים ארוכות אבל בתכלס לא,אם כבר אני אומרת לא לשים לק כהה על ציפורניים קצרות.. 7. מנו חמש חסרונות וחמש יתרונות (או יותר או פחות מ5) באורך והצורה של הציפורניים שלכן. חסרון(הכי קל
): 1.מתפצלות בקלות 2.באמה ביד ימין הציפורן בצורה מוזרה(וגם העור שמסביב) בגלל שאני כותבת חזק עם עיפורן/עט,זה שינה לא את הצורה של העור
3.קשה לשייף את הציפורנים בצורה ישרה,כאילו לעשות צורה ישרה בציפורן.. יתרון: 1.יפות,מה לעשות? אני אוהבת את הצורה שלהם! 2.כשיש ציפורנים ארוכות אז בכלל יפות 3.זהו..

יפעתיקו

New member
../images/Emo110.gif

1. בינוניות... 2 העראה לי באמצע.. נוטות למרובעות 3. מתי שהציפורניים עוברות דנטורציה.. חחח (שינוי בלתי הפיך
) 4. מחזקת עם נייל טק 5. יותר מסנטימטר מעל העור 6. לא מזיז לי 7. חחח אמאלה אני לא טובה בזה... החיסרון שלי בלגדל את הציפורניים הוא שאני משחקת כדורעף לכן הסיכוי שהן ישברו הוא גבוה

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo9.gif

1. מה אורך הציפורניים שלך? (ארוכות/בינוני/קצרות)?בינוניות, בד"כ הן מגיעות לאורך מסויים ומתחילות להיחלש ולהשיבר אם אני נתקעת במשהו אז אני מקפידה לקצר אותן לאורך נורמלי. 2. מה הצורה שלהן? (מרובעות, אובליות, אמצע)?מרובעות עם טיפה שיוף בקשה כי זה שורט. 3. כל כמה זמן אתן גוזרות ציפורניים?אני משייפת פעם בשבוע-שבועיים, אלא אם כן ציפורן נשברה ואז אני מקצרת את כולן לאותו האורך. פרפקציוניסטית ...
4. מחזקות/לא מחזקות?מדי פעם אני עושה הפסקה מצבעים ושמה נייל טק 5. מה האורך שלדעתכן מוגזם שיהיה לכן?ממ כמו של סקראנג'י :\ 6. קונות את הקלישאה של בלי-לק-כהה-על-ציפורניים-ארוכות או שזה לא מזיז לכן?לא משנה לי....אם הצבע יפה, מה זה משנה האורך? 7. מנו חמש חסרונות וחמש יתרונות (או יותר או פחות מ5) באורך והצורה של הציפורניים שלכן. נו מה זה הסיבוך הזה עכשיו
יתרונות 1.לא נשברות בקלות 2.יש להן צורה מסודרת, ואם אחת נשברת אז כולן יראו כמוה!
(ע"ע שאלה 3) 3.אורך נוח חסרונות 1.יש לי כרגע מין חור כזה באמצע של ציפורן אחרת כי פעם אחת קילפתי את הלק ביחד עם חלק קטן מהציפורן, וזה עדיין נשאר ויעבור רק כשהיא תגדל ממש. וזה מעצבן
האמת שאין לי עוד...הן נוחות בסה"כ

ענבל30

New member
עונה והולכת לישון...

1. מה אורך הציפורניים שלך? (ארוכות/בינוני/קצרות)? - קצרות (1-2 מ"מ מעבר לקצה האצבע) 2. מה הצורה שלהן? (מרובעות, אובליות, אמצע)? מרובעות, אבל אני מעגלת מעט את הפינות כדי לא לשרוט. 3. כל כמה זמן אתן גוזרות ציפורניים? משייפת פעם ב-10 ימים בערך 4. מחזקות/לא מחזקות? אני משתמשת כבסיס בניילטק, שהוא סוג של מחזק. 5. מה האורך שלדעתכן מוגזם שיהיה לכן? מעבר ל-2 מ"מ מקצה האצבע זה מתחיל להציק לי. 6. קונות את הקלישאה של בלי-לק-כהה-על-ציפורניים-ארוכות או שזה לא מזיז לכן? לא מזיז לי, אבל אני מאוד אוהבת את הלוק של צבע כהה על ציפורניים קצרות. 7. מנו חמש חסרונות וחמש יתרונות (או יותר או פחות מ5) באורך והצורה של הציפורניים שלכן. יתרונות: נוח ולא מגביל, נטייה מופחתת לציפורניים להשבר, לא שורט/נתקע. אם הייתי מנסה קונאד - אז דוגמאות שמכסות את כל הציפורן לרוב לא מתאימות לציפורניים ארוכות מאוד, ולאורך כמו שלי מתאימות מאוד. (אבל אני לא מתעסקת עם חותמות, מן פוביה שכזו). חסרונות: לא שזה מפריע לי במיוחד, אבל האורך הזה דורש "תחזוק" מסויים, אי אפשר להזניח את הציפורניים לאורך זמן. גם פרנץ' נראה די מוזר על ציפורניים שלי וכמובן שאין מקום ליצירות של פרחי אקריל+אבנים+ציורי אלף לילה ולילה... אבל זה בעצם יתרון

Marble Arch

New member
../images/Emo6.gifסקר כייפי

1. מה אורך הציפורניים שלך? (ארוכות/בינוני/קצרות)? כרגע קצרצרות ממש, גזרתי אותן עד הבשר כמעט כדי לגדל מחדש
2. מה הצורה שלהן? (מרובעות, אובליות, אמצע)? מרובעות יחסית, אני אוהבת אותן די ישרות.. 3. כל כמה זמן אתן גוזרות ציפורניים? בדר"כ אני לא גוזרת אלא משייפת אחת לכמה ימים.. הפעם במקרה גזרתי.. 4. מחזקות/לא מחזקות? בטח מחזקת! בדר"כ בין כמה צבעים (2-3) אני הולכת יום עם מחזק.. 5. מה האורך שלדעתכן מוגזם שיהיה לכן? ברגע שנהיה לי כואב כשאני כותבת
(כשהציפורן של הקמיצה דוקרת אותי כשאני מחזיקה עט...) 6. קונות את הקלישאה של בלי-לק-כהה-על-ציפורניים-ארוכות או שזה לא מזיז לכן? ממילא אני אף פעם לא עם ארוכות ממש, אז זה לא רלוונטי לי, אבל יש בזה משהו.. 7. מנו חמש חסרונות וחמש יתרונות (או יותר או פחות מ5) באורך והצורה של הציפורניים שלכן: תסלחי לי אבל אני מוותרת על החלק הזה כי כמעט 3 בלילה והמוח שלי לא במיטבו כרגע

תולי01

New member
עונה

1. משתנה לעיתים תכופות - מדי קצר לדי ארוך, בדר"כ באזור הבינוני. 2. בדר"כ מרובע ומעוגל בצדדים. 3. לא גוזרת ציפורניים בכלל, רק משייפת אותן. 4. מחזקת. עכשיו כשמצאתי את הנייל אנבי, אז ההתחזקות גם מורגשת יותר. 5. קשה לי להגדיר את האורך המוגזם, אבל לא נראה לי שאי פעם אני אגיע לשם, כי ברגע שהציפורניים שלי עוברות אורך מסוים, הן מתחילות להישבר. 6. לא. זה עניין של טעם. לדעתי לק כהה יפה בכל מצב. 7. עוד מוקדם לי בשביל זה...חחח.....אבל מאחר וגם ככה האורן אצלי כל הזמן משתנה, אז אין לי יתרונות או חסרונות מיוחדים באורך. החיסרון המשמעותי בציפורניים שלי, בלי קשר לאורך שלהן, זה שהן מאוד רגישות ונשברות בקלות, אבל זה עוד מתקופת הכסיסה.אני עובדת על זה כבר המון זמן ובזמן האחרון זה השתפר בצורה משמעותית והן הרבה יותר חזקות.

גם אני עונה ../images/Emo13.gif

1. מה אורך הציפורניים שלך? (ארוכות/בינוני/קצרות)? איפה שהוא באמצע. לא אוהבת שהן קצרות/ארוכות מדי 2. מה הצורה שלהן? (מרובעות, אובליות, אמצע)? שוב, אמצע. 3. כל כמה זמן אתן גוזרות ציפורניים? בערך פעם בשבועיים, אלא אם כן הן נשברות 4. מחזקות/לא מחזקות? לא מחזקת 5. מה האורך שלדעתכן מוגזם שיהיה לכן? מממ... לא יודעת. ברגע שאני רואה שהן ארוכות מדי לטעמי אני גוזרת. 6. קונות את הקלישאה של בלי-לק-כהה-על-ציפורניים-ארוכות או שזה לא מזיז לכן? לא מזיז לי 7. מנו חמש חסרונות וחמש יתרונות (או יותר או פחות מ5) באורך והצורה של הציפורניים שלכן. וואו, חמש זה הרבה. אני אבחר יתרון אחד וחיסרון אחד. היתרון הכי גדול- הפסקתי לכסוס ציפורניים. החיסרון הכי גדול- יש כ"כ הרבה לקים יפים, החשבון בנק שלי לא עומד בזה...

Come Alive

New member
אוקי דוקי ../images/Emo9.gif

1. מה אורך הציפורניים שלך? (ארוכות/בינוני/קצרות)? כרגע בינוניות-קצרות, כי הן סובלות עדיין מתוצאה של מניקור רע שבו לקחו את כל מה שעמלתי עליו וקיצרו אותו
2. מה הצורה שלהן? (מרובעות, אובליות, אמצע)? אמצע נראה לי.. לא יודעת 3. כל כמה זמן אתן גוזרות ציפורניים? אני לא גוזרת, אני משייפת קצת לפעמים כי לעשות צורה טובה אם הצורה הולכת. פעם בשבועיים ככה. 4. מחזקות/לא מחזקות? כן 5. מה האורך שלדעתכן מוגזם שיהיה לכן? יותר מאינץ' מעל הציפורן. או אינץ'. נראה לי. 6. קונות את הקלישאה של בלי-לק-כהה-על-ציפורניים-ארוכות או שזה לא מזיז לכן? לא יודעת ממש מה דעתי, אני אראה איך זה עליי כשיהיו לי ארוכות יחסית ואגיד מה דעתי 7. מנו חמש חסרונות וחמש יתרונות (או יותר או פחות מ5) באורך והצורה של הציפורניים שלכן. חסרונות- קצר מדי, לא נשי מספיק בגלל זה. יתרונות- הצורה כן מאוד נשית, וזה שזה קצר מאפשר לי לעשות מלא צבעים שונים מבלי שזה יראה פרחי
אה ואני שוב רוצה להגיד, אם מישהי רוצה לקבל את הלק Need Sunglasses של OPI בלי כסף, שומש רק פעמיים ובמצב מדהים, בתמורה ללק אחר שלה, שתדבר איתי, אני אשמח מאוד

צונית

New member
../images/Emo13.gif

1. מה אורך הציפורניים שלך? בינוניות 2. מה הצורה שלהן? (מרובעות, אובליות, אמצע)? כרגע די מרובעות, בדרך כלל באמצע... 3. כל כמה זמן אתן גוזרות ציפורניים? גוזרות?! אוי ואבוי, רק אם קורה משהו חמור כמו ציפורן שבורה. מעדיפה לשייף בעדינות עד לאורך הרצוי. 4. מחזקות/לא מחזקות? מחזקת ועוד איך. 5. מה האורך שלדעתכן מוגזם שיהיה לכן? מעל שתי ס"מ של לבן בעיני זה כבר מוגזם. אני בד"כ עם ס"מ אחד. 6. קונות את הקלישאה של בלי-לק-כהה-על-ציפורניים-ארוכות או שזה לא מזיז לכן? ממש לא מחשבנת לכלל המוזר הזה. אוהבת רק לקים כהים ואוהבת ציפורניים קצת ארוכות. 7. מנו חמש חסרונות וחמש יתרונות (או יותר או פחות מ5) באורך והצורה של הציפורניים שלכן. מממ מעניין. יתרונות: - האורך של הציפורניים יוצר אשליה של אורך גם לאצבעות שלי והיד שלי נראית יותר יפה ואלגנטית. - בכלל היד יותר יפה ואלגנטית בגלל הלק ואם היו לי ציפורניים קצרות ומוזנחות כנראה שלא הייתי טורחת לשים לק בכלל. - אפשר לעשות לחבר נעימי בגב עם הציפורניים
- אפשר למצוא את הפס של הסלוטייפ בשניות וגם להרים אותו
- לא מצליחה לחשוב על משהו חמישי ועוד לא קראתי את של כולן כדי לא לגנוב רעיונות
חסרונות: - לפעמים כלבים שאני מלטפת משתוללים קצת ועלולים להפגע מהציפורניים. פעם שפשפתי לכלב שהיה לי את האף בטעות והשארתי לו סימן
- לפעמים הן שורטות, גם אותי וגם אחרים בלי כוונה. - לפעמים קשה לפתוח פלסטיקים וקופסאות מחשש לשבירת הציפורניים. - הן דורשות תחזוקה שוטפת, השקעה ושמירה מתמדת. - ואני לא מוכנה שיהיו יותר חסרונות מיתרונות אז אני עוצרת כאן

CheshireKitten

New member
סקר!

1. מה אורך הציפורניים שלך? (ארוכות/בינוני/קצרות)? בד"כ קצרות, אך הן גדלות אצלי מהר מאד. 2. מה הצורה שלהן? (מרובעות, אובליות, אמצע)? אובליות 3. כל כמה זמן אתן גוזרות ציפורניים? לעיתים די קרובות או כשאחת נשברת.. :( 4. מחזקות/לא מחזקות? לא. אין טעם. הן נשברות מהר ואני עצלנית. 5. מה האורך שלדעתכן מוגזם שיהיה לכן? פחות אורך, יותר עניין של צורה. בחיים לא תהיינה לי ציפורניים גם ארוכות וגם מרובעות! כלומר, לא תהיה עליי בניה. :) 6. קונות את הקלישאה של בלי-לק-כהה-על-ציפורניים-ארוכות או שזה לא מזיז לכן? לא ממש מפריע לי. אם זה יפה הכל הולך. 7. מנו חמש חסרונות וחמש יתרונות (או יותר או פחות מ5) באורך והצורה של הציפורניים שלכן. חסרונות- גדלות מהר (מצריך גזירה ועיצוב לעתים קרובות מדי) נשברות כמו כלום. יתרונות- גדלות מהר (כשהצפורן נשברת זה הופך ליתרון!) :) צורה אובלית יפה בעיני

סקרמנטה

New member
גם אני

לצערי הציפורניים שלי קצרות מאוד! מקסימום מילימטר מעבר לעור.
הן קצרות מכדי שתהיה להן צורה... אבל בעקרון הייתי מעדיפה מרובעות עם פינות מעוגלות.
משתדלת רק לשייף, ולפי הצורך.
לא מחזקת. תוסף ברזל עשה ועושה עבורי עבודה מעולה :)
קודם כל שבכלל יהיה אורך... חחח. אבל בעקרון לא יותר מחצי סנטימטר.
בינתיים זה לא מזיז לי.
וואייי את לוקחת אותי בחזרה לימות ביה"ס... חחח אין שום יתרון כי הן כ"כ קצרות שאין להן אפילו צורה. והחסרון היחיד הוא שהן לא יפות (בגלל שהן יותר מדי קצרות).

Angel Of Moon

New member
באיחור ושיעמום של בוקר..

1. מה אורך הציפורניים שלך? (ארוכות/בינוני/קצרות)? בדרך כלל ארוכות-בינוניות 2. מה הצורה שלהן? (מרובעות, אובליות, אמצע)? ממ מרובעות.. 3. כל כמה זמן אתן גוזרות ציפורניים? חס וחלילה לגזור! רק לשייף....דווקא לפני יומיים גזרתי כי כבר כמעט רובן התפצלו ונהיו דקות ורציתי לבכות... 4. מחזקות/לא מחזקות? עכשיו קניתי תפוח... מסתבר שזה עזר לכל הבנות דודות שלי... מקווה שזה יעזור... 5. מה האורך שלדעתכן מוגזם שיהיה לכן? מעל 2 ס"מ, אבל שווה לנסות פעם
6. קונות את הקלישאה של בלי-לק-כהה-על-ציפורניים-ארוכות או שזה לא מזיז לכן? לא מזיז... אני אוהבת צבעים מוזרים ומשוגעים וניאונים ודווקא על ציפורניים ארוכות... זה תופס תשומת לב מיוחדת.... 7. מנו חמש חסרונות וחמש יתרונות... נו באמת... חח.. חסרון אחד, הן מתפצלות כמו משוגעות!!
אבל כשהן מסודרות הן ממש משנות לי את הצורה של היד... כרגע, אחרי גזירה, יש לי אצבעות כמו של פועל שמנמן

למעלה