סקר-צבא.

אוקיי..

יש כמה סיבות.. אבל הסיבות העיקריות שאני לא הולכת כי זה התחייבות לשנתיים ו8 (קרבי) כולל מילואים, הבנים שם זה לא בדיוק בנים נורמליים (צניעות וכו'), ואם נופלים מקרבי אז הצבא זורק אותך לאן שהוא רוצה ולפעמים זה משהו שבכלל לא רוצים ואז נדפקים כל השנתיים ו8 ודבר אחרון אם אני לא יהיה מרוצה מהש"ל אז אני יכולה להתגייס אבל לצאת מצה"ל לש"ל אי אפשר.. ויש עוד כמה סיבות שאותם אני ישמור אצלי.

אם את עושה קרבי אז כן..

נראה לי שזה רק עד שיש את הילד הראשון או משהו כזה..

the ror

New member
ואי, איך שקלטתי את ההודעה של

"קפטן נועה" וקלטתי למי היא מגיבה חשבתי שהיא התבלבלה או משהו כזה... מסתבר שלא... סחטיין על השיקולים ההגיוניים...ובהצלחה בכל מקרה...

אהה תודה..

כן ראית איך נפלו גיבורים אני לא מתגייסת.. אבל צה"ל תמיד יישארו איתי בלב ואני ימשיך לתת להם את כל הכבוד!! *ד"א למה אתה יותר לא מתחבר לאייסי?*

the ror

New member
בכיף. וזו לא נפילה זו החלטה שלך...

ואני לא מתחבר הרבה כי החזרתי את המחשב הנייד לעתודה והמחשב הנרמלי היחיד שיש הוא של אחי. מה גם, שאין לי כל כך זמן...

מבחינתי זו נפילה.

אולי לא נפילה של ממש כי דוגרי אולי מבחינה דתית הייתי נופלת בצבא לגמרי אז יכול להיות שיצא מזה דבר טוב.. אבל עדיין אני חושבת על להגייס לאחר שנת שירות אם אני יחשוב שהרמה הדתית שלי גבוהה מספיק.. רגע לא היית אמור להתגייס היום? לאן אתה מתגייס??

the ror

New member
טוב...ואכן אפשר להגיד שהתגייסתי שוב

היום והפנו אותי ללכת מחר לצריפין. שם אני כנראה אלמד ערבית במסגרת קורס מסויים...אני ממש לא יודע פרטים.

אוקיי,

זה אומר משהו במודיעין?? פשש יפה יפה.. שמור על עצמך!! גיוס מוצלח! ותמיד תזכור שצה"ל זה כבוד!!

the ror

New member
לא יודע בידיוק. אבל זה קשור לממשלה

והבנתי שזה פותח די הרבה אופציות לתפקידים מעניינים גם בהמשך... וכמה שצה"ל כבוד, צה"ל ממש איכזב אותי וביעס אותי כמו לא יודע מה היום...

וואלה?!

זה נשמע ממש נחמד!! מה הוא עשה לך? יש לפעמים שהוא מבאס ומאכזב אבל הוא עדיין מביא כבוד!! והוא תמיד אבל תמיד יישאר בלב שלי לא משנה מה יקרה!!

the ror

New member
כן. וזה שמאפשרים לי קורס אחר שנשמע

נחמד ממש לא מכסה על החודש לימודים ועל הילד שאני חונך שאפסיד ושאאכזב... ועם כל הבלאגן שפירסמו על הבלאגן שהיה במלחמה האחרונה שהתפרסם בידיעות אני לא רואה הרבה כבוד... אבל לחיילים שברור לי שנותנים את הנשמה והביטחון שלהם בשבילי אני תמיד אעריך...

אני לא יודעת מה פירסמו..

אבל עדיין שאינ אומרת צה"ל כבוד אני לא מתכוונת לאחראים עליו.. כי הם לא משהו בכלל!! אבל החיילים שמקריבים את החיים שלי למעני יש לי את הערכה אליהם ולהם צריך לתת את כל הכבוד!! וכמובן גם לג'ובניק שנותן את חלקו לצבא.. עדיף את זה מאשר כלום!

the ror

New member
אם כך, מסכים איתך ב 100 אחוזים...

והתחברתי לאייסי לשעה הקרובה...כבר לא נעים לי להפוך את השירשור לשיחה שכזו...

למעלה