סקר-צבא.

the Nimrod

New member
סקר-צבא.

קודם כל,אני נמרוד,17,וגם אני נמצא בתנועת הנוער בני עקיבא. אני קורא פה כמה זמן ורציתי לשאול פה את הבנים והבנות. אתם מתכוונים להתגייס? אם כן,לאן? אני האמת חושב על הצבא הרבה והחלטתי שאני רוצה להתגייס לקרבי,לנח"ל בע"ה!!!

elivnat

New member
בע"ה ש"ל,

וזה בכלל לא שאלה בשבילי... השאלה בשבילי היא-איפה??? חחחח

the ror

New member
עד כמה שידוע לי כרגע, אני מתחיל

שירות ביום ראשון הקרוב... (עד עכשיו הייתי עתודאי והועפתי מהעתודה...) עם קצת מזל וטירטורים יתנו לי לסיים את שנת הלימודים הזו לפני החזרה לשירות...

the ror

New member
אני מעוניין דוקא שהוא ידחה עד

שאסיים את הלימודים ושאוכל לשרת במקצוע שבו למדתי אבל תודה בכל מקרה...

the ror

New member
כי הצבא שלח לי מכתב שמפסיקים לי את

הלימודים וצו חזרה לשירות סדיר ליום ראשון הקרוב... יותר נכון מה לא עשיתי כדי שיעיפו אותי. לא השגתי כמות מסויימת של נקודות זכות(מה שמשיגים כשלומדים לתואר ע"י עשיית קורסים)... אישית אני עדיין חושב שישנה אי הבנה מסויימת שאני מקוה להסדיר כשאגיע ביום ראשון אבל המצב לא מזהיר... והיה לי הרבה יותר כבוד לצה"ל אם הוא היה נוהג טיפה יותר בהיגיון...(עד לפני שבוע המוטיבציה וההערכה שלי כלפי הצבא היו בשמים...)

בנענית

New member
ש"ל בע"ה.

בק. משה. מדרשת איילת השחר-מדרשת שילוב, בבוקר גן חנ"מ. אתמול התחלתי לחשוב על חנ"מ בקדימה. ורק אם בסוף ממש ארצה אז קומונה. כי הטובות ביותר לקומונה!

אתה יכול!!

יש בנים שועשים שירות לאומי במקום צבא.. אבל זה אומר משהו על הרמה של אותו בן...

כן..

אבל נראה לי זה רק למי שלא יכול לעשות שירות צבאי בגלל בעיות.. פרופיל נמוך וכו'..

LiLiNkA

New member
אממ

או שאני אתגייס או שאני אעשה ש"ל במוסדות הביטחון, אם אני אתקבל

....

רציתי להתגייס לצבא אבל בסוף וויתרתי על זה בצער רב!! אז אני עושה ש"ל!! צה"ל כבוד!! בהצלחה בצה"ל כי קרבי זה הכי אחי!!!

למעלה