סקר פתוח מי מממן/מימן לך את לימודי הנהיגה?
S samata New member 3/11/05 #4 הורים אבל זה כחלק מתנאי שאני מממן [המון מ' במילה אחת ) לפחות מחצית מהנסיעה לפולין <_<
E ET2k New member 3/11/05 #7 ההורים..אבל.. אני כבר אחרי צבא.ניסתי להוציא רישיון בתקופת הצבא והתייאשתי. סביר להניח שאני אעבוד בחצי משרה אם אני אראה שאני צריך הרבה זמן כדי להוציא את הרישיון.
ההורים..אבל.. אני כבר אחרי צבא.ניסתי להוציא רישיון בתקופת הצבא והתייאשתי. סביר להניח שאני אעבוד בחצי משרה אם אני אראה שאני צריך הרבה זמן כדי להוציא את הרישיון.
א איש העוגה New member 3/11/05 #15 מן הסתם היה אבל מאז שאני פה לא ראיתי סקר כזה.. וזה סיקרן אותי (בגלל שאיפה שאני לומד רוב החברים ממנים לעצמם לפחות חצי והתחלתי להרגיש לא נעים כזה..)
מן הסתם היה אבל מאז שאני פה לא ראיתי סקר כזה.. וזה סיקרן אותי (בגלל שאיפה שאני לומד רוב החברים ממנים לעצמם לפחות חצי והתחלתי להרגיש לא נעים כזה..)
L learndriving New member 3/11/05 #10 שילמתי כסףףףף מכיס שלי שחסכתי מהעבודה שלי. לצערי שכסף שלי כבר נשרף ואין לי נותר כסף בגלל המון שיעורים. עכשיו אני לקוח רק שיעור אחת פעם בשבוע.....
שילמתי כסףףףף מכיס שלי שחסכתי מהעבודה שלי. לצערי שכסף שלי כבר נשרף ואין לי נותר כסף בגלל המון שיעורים. עכשיו אני לקוח רק שיעור אחת פעם בשבוע.....
M Metal † Heart New member 3/11/05 #12 ההורים אבל אם אני אתחיל להכשל בטסטים על ימין ועל שמאל, יש מצב שאני אצטרך להשתתף גם..
א איש העוגה New member 3/11/05 #14 בעעעע לא עניתי בעצמי..../images/Emo3.gif אצלי ההורים מממנים אבל זה רק בגלל שהם לא מסכימים שאני אממן לעצמי..
בעעעע לא עניתי בעצמי..../images/Emo3.gif אצלי ההורים מממנים אבל זה רק בגלל שהם לא מסכימים שאני אממן לעצמי..
ח חולת המירוץ New member 3/11/05 #19 אצלי.... לסבא שלי יש בית ספר ללימוד נהיגה אז על השיעורים לא שילמתי