סקר פתוח

סקר פתוח

שאלות: 1. מכל תוכניות הריאלטי איזה תוכנית הכי אהובה עליכם? 2.מכל התוכניות של הריאלטי איזה תוכנית שנואה/ מפגרת לדעתכם?

niminam

New member
טוב, זה קל

1. הישרדות. ה-סיבה שהתחלתי להתמכר לתוכניות ריאליטי.. תמיד סוגדים לראשונה! 2. התוכנית הישראלית הזאת עם הצחוק (מרוב שלא אכפת לי ממנה כבר שכחתי את השם). היא פשוט עלובה, לא מצחיקה ולא כיפית לצפייה ב-כ-ל-ל!

amitooshacham

New member
הראשון קל

1. הישרדות 2. אמממממ... לא יודע. אולי אם אחרים יגידו שמות של כמה סדרות, אז אני יזכר, אבל בינתיים לא עולה לי סדרה.

SweeT DeveL

New member
תשובות!

1. התוכנית הכי אהובה עליי היא עדן לנצח אחרי זה הישרדות 2. התוכנית הכי מפגרת היא הטופ מודל וסוף הדרך כי הם סתם מעתיקנים

מה????

ממה העתיקו את הטופ מודל זאת תכונית שווה מענינת מדליקה ולא רק בגלל הדוגמניות ....

SweeT DeveL

New member
לא העתיקו את הטופ מודל../images/Emo128.gif

העתיקו את הרעיון של סוף הדרך מהמירוץ למיליון..

Boran

New member
אז מה?

זה לא הופך אותה לתכנית גרועה, להיפך.

לפי ההודעה שלך

"טופ מודל וסוף הדרך כי הם סתם מעתיקנים..
אז בגלל זה חשבתי שדיברת על הטופ מודל ...

נצלש- באולימפידה ...

משתתפים לראשונה קובצה מוונואטו(משהו כזה) המיקון הבא של הישרדות 9... חחח שהוא אמר והנה נכנסת הקבוצה ואנוטונטו אני צרחתי יששש גו גו גו גו ואוטנטונוט !!! חחח כמו דפוק...חחחחחח וואי ירון מתי מתחיל הפרק הראשון אני יודע שבספטמבר אבל ידוע למישהו תאריך מדויק?

Boran

New member
בוקר טוב אליהו

היה לנו דיון על זה לפני חצי שנה בערך ואתה אפילו השתתפת בו

מה???

ירון חחח אני יודע שבוואנטוט נמצא הישרדות 9 אבל לא ידעתי שהם משתתפים באולימפידה .... ירון לא אמרת לי מתי הפרק הראשון משודר....

sweet fairy

New member
או קיי

התוכנית האהובה היא כמובן הישרדות (אין אין על העונה השביעית) וגם הרווק 5 חמוד (בגלל הבחירה של ג'סי) תוכנית שנואה היא עדן לנצח (תוכנית משעממת לאללה) ועוד משהו, אני ממש מעוצבנת על "סוף הדרך" כי קראתי שם איפשהו שכתוב שם שזה תוכנית ישארלית מקורית. זה ממש הביא לי את הקריזה

auah vfuxht

New member
ותשובותיי:

1.הישרדות-הכי יפה הכי מעניין והכי נחמד 2.פגישת מחזור או עדן לנצח שתיהן נראות לי מפגרות

למעלה