סקר פתוח

../images/Emo127.gif

1. האחים כהן! אוף חבורה של מאפנים. ואם מדברים על שנואה. אז רענן. עוד פעם אהבתי אותו אבל מאז מה שהוא עשה למשה שלנו. אין כפרה אין מחילה. הוא צריך למות! וגם דן צריך לחטוף קצת... 2,הדמות הכי אהובה יובל. כי הוא כזה מתוק וזהו... הוא אמיתי כזה בלי יותר מדי פוזה. 3.גילי. כי היא מדברת כמו בת מאתיים. (וגם הבריאות שלה תואמת לגילה..) גרשון- הוא מצחיק כי הוא מנסה להיות חכם... כשהוא לא!. 4. הייתי רוצה להיות גיא. ו..א-לא הייתי כזה סמרטוט. ב- כמה סצנות יש לו עם אפרת כהן!!!! אני יכול להישתגע...

../images/Emo70.gifאיזה יבשים../images/Emo70.gif

כנסו לסקר ותענו שתי שניות

קראנצית

New member
עונה :

1.דורשת כפה-יסמין והאחים כהן. 2.מיכאלה. 3.מיכאלה. 4.אמ.....לא יודעת....

ת-ש-ו-ב-ו-ת

1. מיכאלה. תזהרי מיכאלה בקרוב הידיים שלי לא יהיו בכיסים... 2. אסי. וכל מילה פשוט מיותרת. 3. דורין/יובל שניהם מצחיקים גם ברגעים הקשים. דיגיפן ז"ל שלום. 4. הייתי משחקת או את אסי או את דורין אבל אין לי שום בעיה לשחק מישהו אחר חוץ מבנים.

charmedl

New member
תשובות!!!!!!!!!

1)טוב האמת שאת דוד הייתי נהנית לפוצץ מכות אבל גרשון לא השאיר לי, גרשון עם כמה שהוא כלב הוא מצחיק עם השמלות שלו (מה קרה למאפיונרים של היום?), אני מניחה שאני ילך על נגה שתמיד קצת עיצבנה אבל הפעם היא עברה את הגבול!!!!!!!!!!!!!!!! 2)אסי, אני אוהבת את הישירות שלה ובכלל אפרת כהן משחקת מדהים. 3)עד שמשה מת דורין היתה הכי מצחיקה כול משפט שני שלה היה יציאה טובה! 4) הייתי רוצה לשחק את מיכאסי כי זה יהיה חוויה גדולה לשחק 2 דמויות מנוגדות. בכלל אני לומדת משחק והחלום הכי גדול שלי זה לשחק בטלנובלה, רק חבל שאני לא יודעת איך להגשים את החלום הזה.........

HaDaRoSh

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

1. יסמין!!! ארגגגגג כמה שאני מתעבת אותי!!!
2. אסי(קצת יותר ממיכאלה) 3. מיכאלה ודן 4. מיכאסי

../images/Emo41.gif התשובות שלי ../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif

איזה דמות הכי שנואה /דורשת מכות? תשובה
מיקי והאחים כהן
איזה דמות הכי אהובה עליכם?תשובה
משה האחד והיחיד!!!
איזה דמות הכי מצחיקה? תשובה
דורין
אם הייתה לכם אפשרות איזה דמות הייתם משחקים? תשובה
את דורין כי אז הייתי משחקת עם מיקי לאון המושלם!!!

perfecta

New member
תשובות שלי

1. איזה דמות הכי שנואה/דורשת מכות?מיקי,מיכאלה והאחים כהן.
2.איזה דמות הכי אהובה עליכם?מהבנות אסי מהבנים גיא.
3. איזה דמות הכי מצחיקה?יובל אסי ודורין.
4.אם הייתה לכם אפשרות איזה דמות הייתם משחקים?אסי, למרות שאני יותר מתאימה לדורין...

perfecta

New member
שכחתי משהו...

בדמויות הכי מצחיקות, גם מיכאלה.... "מה זה אסי? קיצור של אסיוואל?" "אני מכירה אותך, את אוכלת חומוס, לובשת מנומר ואומרת חרא כל דקה..עוד משהו?" "מה זה חזרת למצוץ אצבע?" "אז קוראים לה אספה" "תגידי תודה פרחה"

dikla222

New member
תשובות

1.דמות שדורשת מכות בהחלט מיה יסמין וגילי ועליזה לפעמים ...אני אראה אותן ברוב הן יחטפו כאפה מצלצלת! גילי הזאתי כל היום בוכה "אמא לא אוהבת אותי,אמא לא באה לבקר אותי כשאני חולה,ג'יזס ג'יזס ג'יפה"! 2.כמובן אסי וגיא ולפעמים ליסמין למרות שהיא מעצבנת יש לה סצנות יפות. 3.דמות שמצחיקה דורין!!! ומיכאלה עם היציאות שלה ורענן גם וכמובן צוף המעפן עם הטמטום שלו. 4.אני הייתי משחקת את דורין,אני דיי מתחברת לדמות שלה.

dikla222

New member
גרררררררר שכחתי 2 דמויות מעצבנות!

האחים כהן הביצי קינדר האלה כמובן ונוגההההההה גררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!! נוגה המרובעת הזאת!!! והאחים כהן הקרציות נדבקים כמו קרציות לכלב!!!

תיפי1

New member
עונה

1.איזה דמות הכי שנואה /דורשת מכות? האחים כהן (אני יודעת שאני לא מקורית בימיוחד) 2. איזה דמות הכי אהובה עליכם? אסי 3. איזה דמות הכי מצחיקה? אסי ויובל 4. אם הייתה לכם אפשרות איזה דמות הייתם משחקים? מיכאלה

למעלה