סקר פתוח

יש לי כמה אנשים

גסטין צמברייס (אלכס מהאנטומיה) כי בא לי איאן סמולרש (דיימון מ VD) כי הוא הורס את הבריאות. טי אר נייט (ג'ורג' מהאנטומיה ) כי הוא מעולה. הייתי עושה קאמבק מטורף לדילן מבברלי הילס
פייסי מדוסון,ואם כבר כאלה שיודעים לשיר רובי וויליאמס?! ג'ון מאייר ? אדם למברט!!!11111

../images/Emo12.gifאני בשוק!!!

נשבעת לך שרציתי לרשום דילן, רק שאז חשבתי מה לעזעזל הוא יעשה שם? וטי אר נייט
אני כ"כ מתגעגעת אליו.

את אלונה טל

בתור האחות התאומה של קייון כל פעם שאני רואה את קייון אני חושבת עליה!

enigma14

New member
גם אני חשבתי עלייה!!!

-לא חשבתי בתור התאומה של קווין,אבל קרוב בהתחלה חשבתי בתור אחותה הגדולה שהוזכרה באחד הפרקים.אבל בסוף עליתי על משהו אחר שלא קשור לקווין:חשבתי אולי היא תהיה בת דודה של וויל שמסיבה מסויימת תתנחל אצל וויל,ושהיא תבוא לבקר את וויל בבית ספר כל הבנים
. -גם את אן התוואי הייתי רוצה לראות,לשם שינוי לא חשבתי בתור מה,אבל אני אוהבת את השחקנית הזאת אז אני רוצה שהיא תהיה שם

yitzko

New member
../images/Emo4.gif

מלכת הR&B מרי ג'יי בלייג' בתור הדודה הכוכבת של מרסדס שתמיד התייחסה רע אל מרסדס ואחרי שהיא רואה אותה מופיעה היא משנה את היחס שלה כלפיה ומציעה לה לעזוב את גלי ולבוא איתה לסיבוב הופעות וקונאן אובריין בתור האח של אמה, הוא גם מצחיק גם שר יפה שילוב מנצח

Ayelet 363

New member
אמבר בנסון

למי שלא מכיר- היא שיחקה ב"באפי קוטלת הערפדים" ובפרק אחד של "על טבעי", ומסתבר שהיא יודעת לשיר ממש יפה.

SHTRUDIDI

New member
יש כמה אנשים

ביונסה, אדם למברט, קלי קלרקסון, טיי דיגס וגם עוד פעם את ניל פטריק האריס

נוש14

New member
אלאניס מוריסט

בתור עצמה. כי היא מגניבה סקרלט ג'והנסון כי אני ממש אוהבת אותה רוברט דאוני ג'וניור בתור מישהו הזוי אן האת'וואי שתשחק מישהי מטורפת. יכול להיות מגניב שריל קרואו וכו' וכו'

אה אז יודעים שגווינת הולכת לשחק את המחליפה

של וויל לשני פרקים? באתי להעלות על זה הודעה

למעלה