סקר פתוח

enigma14

New member
סקר פתוח ../images/Emo13.gif

אחרי שראינו את ניל פטריק האריס בתפקיד אורח בעונה הקודמת,ואחרי ששמנו שגווינת פאלטרן הולכת לשחק תפקיד אורח בעונה הנוכחית זה הזמן לשאול את מי עוד הייתם רוצים לראות בתפקיד אורח (ואם הפעלתם כבר את הדימיון אז בתור איזה דמות?) דיון נעים!

enigma14

New member
**שמנו=שמענו

ה-ע' במקלדת שלי דפוקה,רק כוח היא מבינה

שאלה שכיף לענות עליה

הייתי רוצה לראות את : בלוסום
אם אני זוכרת נכון יש לה קול יפה. את היפייפיה הזו מ"מפגשים מהסוג השלישי" (זו שדומה לפרגי), בתור דמות בסגנון סו. את החתיך מ 90210 כי חוץ מפאק אין שם על להסתכל, ואת סטפן, למה? כדי לעצבן את מוריה

ישששששששששש!!! אין עלייך

קוראים לו במציאות מאט לנטר ואני מכיר אותו עוד כשהוא השתתף בתוכנית ריאליטי שחיפשה את הדוגמן הבא ואני זוכר שממש התבאסתי כשהוא הודח, כי טענו שהוא צעיר מדי, ופתאום אני קולט אותו ב-90210 איך שמחתי

הוא הורס, אין דברים כאלה

יש לו לוק שאני מאוד אוהבת, מזכיר לי הלוק של ג'רד לוטו (אני חושבת שככה קוראים לו).

נוש14

New member
כן, כנראה שכחתי ממנו פשוט

מן האנט לא הייתה תוכנית מבריקה במיוחד

נוש14

New member
חח כן הוא נראה אותו דבר

אחרי שאמרת שהוא משם ישר נזכרתי מי זה אבל אם לא היית אומר לא הייתי נזכרת בחיים

enigma14

New member
התשובה שלי

אני הייתי רוצה לראות את טופר גרייס (אריק פורמן ממופע שנות ה-70) כי לפני כמה ימים יצא לי לראות את פרק המחזמר של שנות ה-70 וגיליתי שיש לו קול ממש טוב! ומאחר שהמוח שלי בד שות נוספות גם חשבתי על תפקיד בשבילו:הוא יהיה אחיה של אמה שבא לבקר (שהוא זה שגרם לה להיות חולת הניקיון שהיא היום,זכרתי שהיא סיפרה לוויל שאח שלה הפיל אותה לבריכת שופכין) ובנוסף הוא ייתאהב בסו ויינסה לחזר אחרייה.הייתי רוצה לראות פרק כזה....

riktal

New member
אצלי התשובה היא תמיד אחת

ג'ון בון ג'ובי. לא הלהקה (למרות שגם לראות אותם זה יהיה נחמד), אלא רק אותו.

neurotica

New member
אבל הוא שחקן גרוע. ../images/Emo3.gif

למרות שהוא בהחלט יכול לתרום ווקלית.

למעלה