סקר פתוח + ספויילר

Arielcohen

New member
סקר פתוח + ספויילר

איך לדעתכם תיגמר העונה השביעית???????? ועכשיו ספויילר: ספויילר זהירות ספויילר לפני כמה חודשים השחקן שמשחק את זאנדר (שכחתי איך קוראים לו, תהרגו אותי!) אמר שדמויות חשובות ימותו בעונה 7. לפי דעתי אניה וזאנדר יחזרו ווילו תמות (זה לא ספויילר רק דעה). חוץ מזה, קראתי את הרשימה של הפרקים של כל העונה. הפרק FAITHFUll לדעתי מתייחס לחזרה של פיית השווה, יש שם של פרק שלדעתי יספר על איך נוצרו ערפדים, שם של פרק שבו תהיה גלורי, וסיום העונה, THE BEGINNING, לדעתי יהיה גדול. שמתם לב שהעונה השביעית הכי מזכירה במבנה שלה את העונה השנייה? נכון שווה???

hospital_food

New member
לא מבין

יש כבר שם לפרק האחרון של העונה, כלומר כבר סימו לצלם את כל העונה, אז איך הם עדיין לא יודעים אם זו העונה האחרונה או לא? הרי הם צריכים לדעת לפני שהם מצלמים את הפרק אם מדובר בפרק אחרון בסדרה או אחרון בסדרה .

14מתן

New member
אני חושב שמישו כבר רשם..

איפה שהוא את ההשערות האלו *אהם זה לא הייתי אני אהם*
לשביעית / השערה איך שאתם רוצים לקרוא לזה אבל אני עצוב לראות שאני לא היחידי שחושב ככה זאת אומרת יותר סיכוי שוילו לילו תמות לי לממעעעעעעע ?!

Idomania

New member
אל תתיחסו לרשימות פרקים!

ראיתי כבר כמה גרסאות לזה.. אל תתיחסו

talrv

New member
בשלב הזה, רשימות פרקים

לא כל כך אמינות.. בכל מקרה, בטוח לא סיימו לצלם את כל העונה! ושרה אמרה בראיון שעוד לא התחילו הדיונים על זה אפילו, ומרטי אמרה בראיון שהם ידעו רק כנראה קרוב לסוף העונה אם לא אחרי שהעונה תסתיים....

buffstar

New member
הם עוד לא סיימו לסיים את העונה

ושמות הפרקים עוד לא בטוחים...

למעלה