סקר פתוח - סולנים !

MilkShack

New member
סקר פתוח - סולנים !

מה הולך עם הטעם שלכם בסולני גראנג' ? קורט קוביין, אדי ודר, ג'רי קאנטרל, כריס קורנל. מי לדעתכם ביצע את הקטע של השירה הכי טוב ? אני עם כריס קורנל.

clean grunge

New member
|יתוד|זה דיי ברור...

לטעמי קורט ייצג את ה"צורת שירה" שמשתייכת לגראנג'..כאילו..לפי דעתי סיגנון השירה בגראנג' צריך להיות פשוטו כמשמעו..מלוכלך..קול מחוספס עד צרוד..צעקני עד צרחני..נשמע כזיוף אחד גדול כשבעצם זה הקול האמיתי.. ללא ספק..קורט קוביין...

Celebrity Skin

New member
מסכימה לגבי זה

אבל בכל זאת,מבחינת שירה בכללי לאדי וודר יש קול מדהים לדעתי וגם לכריס קורנל והסולן של אליס שאני לא זוכרת את השם שלו כרגע לכולם יש כל מדהים.

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifברור!!!...

אבל גם לכריסטינה אגילרה יש קול מדהים ויכולות ווקליות מדהימות!..השאלה אם היא מתאימה לשיר גראנג'..נהה..לא נראה לי.. אדי וודר סבב..הוא על הגבול..כריס מחוץ לגבול..ליין סטיילי במקום שני אחרי קורט וסוניק יות' צריכים יותר לצעוק ולהפסיק לשיר בקול שקט ומבחיל..זה גורם לבטן שלי להתהפך..הם שרים גוותי' כנסייתי יותר מאשר גראנג'.. (חוות דעת אישית בלבד!...)

Celebrity Skin

New member
דווקא עכשיו שאני חושבת על זה

יכול להיות שדווקא כן יתאים לה.. לך תדע,אל תפסול לפני ששמעת.D-:

MilkShack

New member
בסך הכל ציינתי כמה שמות

מצידי תכתבי איזה סולן להקת גראנג' שאף אחד לא שמע עלייה, ומצידי תכתבי ליין סטאלי 235092730 פעמים על מחברת חשבון !#@

Aline In Chains

New member
המממ..

לדעתי קורט קוביין. ואני
עם כול מה ששגיא אמר..

לדעתי

קורט מסכימה מילה במילה עם מה ששגיא אמר. הקול המחוספס, הצרידות....פשוט הכל...

אני לא יכולה לענות על זה..

זה ממש קשה כי לכולם יש קול כל כך יפה ולהגיד מי שר הכי טוב זה תלוי כזה לא יודעת נווו...

אממ

לקורט בהחלט יש את הקול שמתאים לגראנג' אבל הוא לא מרגש אותי הרב. כנ"ל לגבי כריס. אז ליין סטיילי ואנדרו ווד, למרות שרק לפני קצת זמן התחלתי לאהוב את מאת'ר לאב בון.

A mulatto

New member
לדעתי,

קורט קוביין, הסולן של פרל ג'אם גם שר גראנג' טוב ושכחנו את קורטני לאב עם הול!! גם לה יש קול שמאפיין גראנג'

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifזה ס'דר..אל תדאגי...

את יכולה להגיד שקורט יותר טווך מליין..לא נסקול אותך בקומונה
..(לפחות אני חושב ככה...)

למעלה