סקר פראנויה

לא

הפורום פתוח לקהל הרחב
זו לא קומונה סגורה או קבוצה סודית בפייס'....

רק לאמץ לעצמנו הרגלי גלישה סולידיים ובטוחים יותר.

יו, בואו נהיה קבוצה סודית!

בחיים לא הייתי במשהו סודי. אפילו לא בצבא.
סטייל אניד בליטון כזה. אפשר גם לאמץ לנו כלב.

הכי מצחיק זה האוקסימורון של סודי ופייסבוק

מה נהיה איתך? הם שתו לימונדה

ואכלו סוכריות (והיה חבל לתת לטימותי הכלב סוכריה כי הוא היה בולע אותה ישר בלי לטעום. משום מה פרט זניח זה נחקק בזכרוני).

יוליק12

New member
קפצן

כך קוראים לכלב בשביעייה הסודית. אני יודעת כי הגדולה מקריאה לנו את זה (כשאנחנו דורשים...)
בטמקא פרסמתי תמונות ופה נדמה לי שלא, ופה אני גם לא כותבת את שמות הילדים משום מה.
לפני 8 שנים בערך הגעתי עם הגדולה - אז תינוקת בת חצי שנה - למפגש פורום הורים ותינוקות בתל אביב, ומישהי שם אמרה לי שהיא מכירה אותי גם בכינוי אחר לגמרי בפורום אחר.
אין לי פייסבוק, אבל ברור לי שניתן היום למצוא מידע על כל אחד ברשת.

זיברה

New member
אני לא פראנואידית. כן ריאלית...

...מניחה שכל מה שמתפרסם ברשת (בכל מקום ברשת. גם פייסבוק. תכל'ס גם מייל) עשוי להגיע לכל מקום. לא מפרסמת שום דבר שיש לי בעיה שיגיע לאן שלא יהיה. מעלה לפעמים תמונות, אבל תמיד סולידיות. לא מזדהה בשמי, מוכנה לתת מס' טלפון למשתתפות ותיקות שפגשתי/שמכירה מיד שנייה (דרך מישהי אחרת).

באופן כללי לא מוטרדת במיוחד מכל העניין ולא מתרגשת מאוד. אנחנו חיים בעולם וירטואלי, וזהו חלק ניכר מהתקשורת היומיומית שלנו ומהיחסים החברתיים שלנו. כמו שאי אפשר לחיות בפחד כל הזמן בעולם האמיתי (והרי אפשר, אם רוצים. לא חסרות סיבות) ככה לא רואה צורך לחיות בפחד בעולם הוירטואלי. כן, מידי פעם יש מניאקים. אבל מה - יש כאלו גם בעולם האמיתי. הרי העולם הוירטואלי הוא רק מעבר למראה...

ורק לומר לך, גברת צפלולה, שאם אכן הסיפור הזה מתברר באמת כמו שהוא נראה, אני אשמח מאוד לשבור לגברת את הפרצוף על השימוש הציני שהיא עשתה בסיפור שלך, ושולחת לך מיליון חיבוקים.

תודה. טרם הספקתי להעלב

בינתיים מסתפקת בלחפש.
אבל כנראה שכבר עליתי עליה.
קיצור, הכול בדיה. עכשיו אני כותבת את זה באחריות.

פישים

New member
אז להפסיק לתהות

לגבי הפער בין הגיל המדווח של הבן שלה (צעיר משלי ביותר מ-9 חודשים לפי התאריך בחתימה) לבין גודלו בתמונה? (כי זו המוזרות שעלתה לי ווכמה פעמים שקלתי לשאול אותה אם לא טעתה בתאריך בכתיבה).

רבקה6

New member
פעם כן. היום כבר לא.

הילדים שלי כבר גדולים. כן. גם 8 זה כבר לא פעוט..בטח 20...19...אז אני כבר מזמן לא מפרסמת תמונות שלהם. (הם ששה! אתם יודעים כמה שיטות להרוג את אמא יכולים ששה מוחות להמציא???)
אני מופיעה בשמי. מי שמכיר אותי מכיר גם את הילדים שלי. מי שרוצה לגנוב את הזהות שלי-שיערב לו! רק שיקח בחשבון שעם הזהות מגיעה גם האחריות. והמינוס. והחשבונות שנערמים כל חודש...כל החבילה!!!
מצד שני מעולם לא פגשתי מישהו, חולה נפש ככל שיהיה, שמוכן לגנוב זהות של אמא לשלושה היפראקטיביים...אחד דיסלקט מהתח% וגם היפר...באמת צריך להיות סוג של חוסר שפיות כדי לאמץ זהות כזו...
וההיא? וואלה - לא יודעת. אולי היא דוקא כן אמיתית??? אם לא - כל הכדורים שבעולם כנראה לא ירפאו אותה .
ר/

לא, לא ולא... והיות שאת הניק שלי מטמקא

הכירו כמה אנשים מחיי ה"אמיתיים" - התחדשתי לכבוד תפוז בניק הזה.

אבל לא נראה לי שמקרה מתקתקים קשור לפרטיות ברשת, או שאני עייפה...

shiron number 1

New member
וואו, אני בשוק

רק עכשיו התעדכנתי במקרה מתקתקים (דווקא הייתי פה היום לכמה דקות, איך פיספסתי את זה?).
ולסקר
תמונות רק אם הם מחופשים ואי אפשר לזהות אותם. באימייל כן לכותבות שאני מכירה וירטואלית.
שם אמיתי של הילדים כן. גם את מקום המגורים כתבתי כבר.
מספר טלפון במסר גם רק למי שאני מכירה וירטואלית.
מצד שני, אני לא גרה בארץ אז אולי קצת יותר קשה לזהות.
מצד שלישי כבר קרה שמישהי מפה זיהתה אותי לפי שמות הילדים ומקום המגורים בזמן שהיינו בביקור בארץ. יצא טוב אבל עדיין אולי אומר שגם אני צריכה להזהר.

למעלה