סקר פקר.

Kryptonite

New member
סקר פקר.../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

דרגו, לפי דעתכם, את עשרת הקליפים הכי טובים של כל הזמנים. כל הז'אנרים, כל הסיגנונות - מה שבא לכם. שיהיה מעניין

שניש

New member
אחלה סקר^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

הידעת שהמילה "פקר" היא בשפה האנגלית עוד כינוי למילה-זין. אני מקווה שלא התכוונת לזה במשמעות הזו,כי אז יוצא- "סקר זין". וזה לא סקר זין! זה סקר טוב! תן לעצמך יותר קרדיט,איזו טפיחה קטנה על הכתף,צחי. ~שיחות מוטיבציה,הצד החזק שלי~ הדירוג יבוא אח"כ,כרגע יש לי רק את המקום הראשון והאחרון.

Anthro

New member
יש כזה סרט גם עם אדוארד פרלונג.

(אע, פרטי טריוויה לא נחוצים בע"מ זו אני)

אני לא זוכרת הרבה קליפים... ../images/Emo57.gif

נראה מה אני הכי אהבתי... 1. Cofee and TV-אנ'לא זוכרת של מי אבל זה זה עם הקרטון חלב. 2.Eveybody-הבק סטריט בויז. עם הריקוד וכו'. ובאותה רוח: 3. "מותחן" של מייקל ג'קסון. 4. המממ... שירת הסטיקר של הדג נחש די מגניב. 5. לוידעת. תעזבו אותי באימא'שלכם. הרגע קמתי.

Jelly Beans

New member
אבוי.. ../images/Emo60.gif

חשבתי על אותו הדבר (חוץ מהדג נחש). ראשון זה הבקסטריט!

BlueBeIl

New member
הממ...

1. nirvana - heart shaped box 2. hole - violet 3. green day - basket case 4. the libertines - up the bracket (פשוט חמוד) 5. blur - parklife 6. feeder - just a day 7. the coral - dreaming of you 8. ash - angel interceptor 9. my chemical romance - i'm not okay 10. interpol - evil ובטח שכחתי מלא דברים. אהה גם יש כזה קליפ עכשיו שהכל סרוג בו שהוא ממש טוב:)

שלום.

1. בריטני ספירס- סטרונגר. בגלל שהכיסא נופל
וגם בגלל שהיא כוסית
2. בקסטריט בויז- the call.
בגלל שסוף סוף יש עלילה שקשורה לשיר 3. רד הוט צ'ילי פפרז- סקר טישו. כי זה כ"כ כיף! 4. blur- thers no other way. סתם כי שום דבר לא עולה לי. 5. ?what I am, is what I am, you wash u r or wat לא יודע של מי. כי יש להם מים בחדר על כל הרצפה
6.
אנ-ווג - פרי יור מיינד. בצפיה ראשונה זה ממש יפה, אחר כך לא. 7. גרבג'- שט יור מאוט'. זה מצויר ומושך.. 8. ג'ורג' מייקל - פריק. פריקי! 9. פאף דדי - come with me גודזילה זה מגניב 10. the verve - bittersweet symphony

?

גםגם חלמנ ??? זה לא מטריד הם עומדים ויש להם מיקרופון.. אה אבבל אנהי ראיצתי רק עאת הסוף לא יודע אמה או לא

BlueBeIl

New member
אממ לא

הם אוכלים ואוכלים ואוכלים אוכלים ואוכלים ואוכלים ואז מגיעה עוגה מפחידה כזאת והכל נהיה ירוקo_O

sarah

New member
אההה

animal nitrate של סוויד: אווירה חולנית, ברט אנדרסון במעיל עור קצר מדיי ושרשרת ארוכה מרקד כמו שרמוטה מדהימה, איש חזיר, ברנארד באטלר שולת ומדהים, הכל על רקע מסך תיאטרון מקטיפה או משהו כזה ואווירה, כמו שכתבתי בהתחלה, חולנית ומסוממת בצורה הכי טובה שחזיתי בה אי פעם moving של סופארגראס, אני זוכרת שזה היה קליפ מרגש הקליפ של הפריק שנוסע ברכבת התחתית ויש לו גאדג'ט שגורם לכולם לנוע ברוורס כל הזמן
. כולם מכירים את זה לא? זהו, אני לא רואה הרבה קליפים, בטח אזכר בעוד אח"כ וג

sarah

New member
וגם וגם וגם!

הקליפ הראשון של אמינם my name is הקליפ הכי חזק בעולם נראה לי והקליפ של הלוולט ריבולבר כשהזמר אונס את הכיסא, הם ענקים ומדהימים. וגםם no scrube של TLC לא יודעת למה, אולי בגלל החליפות המהבהבות. אאהה זהו אה וגם עוד משהו שכתבתי ונמחק ואז שכחתי :(

PopPy

New member
אוו, No scrub!

נורא אהבתי את השיר (ואת הקליפ, דווקא אותו אני כן זוכרת).

בוםפאנק אמסי'ז

גם אני זוכרת שאהבתי
המ אני אוהבת את הקליפ הפריטיבי של Live Forever בגלל שעשו שחור-לבן וצבעו רק בירוק את הצמחים.. אני נורא אוהבת דברים כאלה
ואני אוהבת גם את הקליפ של Viva Forever של הספייס גירלס, הוא תמיד ריגש אותי כשהייתי קטנה. ויש קליפ אחד שראיתי שחרשו עליו לפני כמה זמן ב-vh1, יש שם אישה שחורה שהיא אמא בבית כפרי והיא נופלת לבוץ וכל מיני דברים.. ואז אח"כ היא שרה במועדון עם תלבושת ירוקה מוזרה אפריקאית.

המממ

גם די אהבתי את הקליפ when your heart's not open או איך שלא קראו לשיר הזה של מדונה, עם כל העורבים. אבל מקום ראשון אצלי תמיד יהיה bittersweet symphony של הוורוו, זה היה רעיון מעולה, קליפ שהוא כ"כ מבטא תחושה מוכרת.. בלה בלה.. נו מצאתי המון הזדהות. אני גם די אוהבת את הקליפ של go let it out, הוא חורפי כזה עם אוטובוס שנוסע בין כל מיני שדות בקאנטרי סייד, מה יכול להיות חביב יותר? ^^ ואפילו אהבתי איך שליאם נראה שם חמוד עם הגיטרה והמעיל-שואה שחונק אותו כמו ילד קטן שאמא שלו תקעה עליו יותר מדי סוודרים.

נכון! וויוה פוראבר! ../images/Emo57.gif

אני זוכרת שתמיד חשבתי על הילד הקטן והמסכן שכולה יצא לטייל עם חברה שלו ואיבד אותה לנצח. נורא אהבתי את הקליפ. ואני גם ממש אוהבת את השיר. שכחתי מזה
הו, ושכחתי גם את קלינט איסטווד של הגורילאז, כי הוא מצויר ומגניב. ואת Pink של אירוסמית', כי זה אחד הקליפים הראשונים שממש אהבתי.

למעלה