סקר פציעות!

WhiteBear

New member
אתה בטוח שאתה מגיב אלי ../images/Emo35.gif

אני כתבתי: "אני מסכים שאין פה מספיק נתונים, אבל אולי זה קצת עדיף על כלום. מה ניראה לך
" אני מבין, מהתגובה שלך, שאמרת "ניראה לי שהשירשור לא עדיף על כלום". אבל לא היה מספיק לכתוב את זה במשפט
ואולי לא הבנתי אותך, אז אתה מוזמן להסביר לי שוב למה התכוונת.

בטוח לחתולין../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

כתבת שהשרשור "יכול לתת רעיונות ממה להיזהר" ושאלתי אותך מה הסקת מההודעות שנכתבו (קרא שוב את ההודעה שלי - כי הבהרתי את זה גם שם)...

WhiteBear

New member
אוקי, בוא נהיה נחמדים

אני אהנה לשאלה שלך ואתה ענה לשאלה שלי. לשאלה שלך: בינתיים לא למדתי שום דבר חדש מהשירשור הזה לגבי אומנויות לחימה או פציעות. מצד שני, לא היה לי זמן לעבור על כולו. עכשיו, תהיה מוכן לענות על שאלות שאני כתבתי

effigy

New member
תשובות

אני מתאמן בדניס השרדות , שנה , ובחיי לא ראיתי פציעה רצינית... )=

אסף2

New member
צניחה חופשית מפגוש.

ריסוק של שתי עצמות השוק בשליש התחתון וברך שעדיין לא החלימה לגמרי וכניראה גם לא תחלים. אומנויות לחימה מסוגים שונים ומשונים כבר איזה שנתיים וחצי (מאז שהחלמתי מספיק בשביל ללכת). אין פציעות.

איקו

New member
קונג-פו המאמן שלי בזמן טאי-צי

ניקב את הריאה.אלי עבדו בתים זה היה קשה מאוד . לכך חצי שנה לחזור לפעילות . אבל בעקבות תיקון הפציעה הוא יגיע לרמות שהוא לא חלם להגיע. ובחיים הוא להיה מגיע לשם..

../images/Emo45.gif אחלה רעיון לשירשור!../images/Emo45.gif...

קראטה, תורה דוג'ו: בערך 4 שנים= 0. (רציניות) טאי-צ'י צ'ואן (במרכז): בערך 1/2 שנה= 0. קרבות רחוב של הכלבה שלי: 4 שנים= 1 שבר ביד.
(עם הוזזה) קרבות עם הכלבה שלי: 4 שנים= 0. (שוב
)

roeelevanon

New member
המ...

קארטה וואודו ריו, 3 חודשים, חגורה לבנה פציעות רציניות? מישהו קצת התחיל לפרפר כזה והפסיק לנשום אבל המאמן עשה לו אחיזת הימליך כזאת והוא הסתדר. ומישהו חטף זעזוע מוח ושבר שן. אבל זהו.

איקו

New member
שאלת חיוב !! כמה זמו אתם לומדים בלי

שום פציעה !!!!!! חיבים לאזן לא....

איקו

New member
4 שנים קונג-פו 3 חודשים איגרוף תאיל

תאילנדי בלי שום פציעה ובלי עין הרע !!!

או! סוף-סוף../images/Emo70.gif לזה ייחלתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(אין איורים או שזה רק אני?...) אגב, מה קרה לאתר הדלעת המחודש?... הוא למטה או שטעיתי בכתובת?... http://www.ninjutsu.co.il

dswbg

New member
יפה מאד - כן ירבו!!

דרך אגב, גם אצלי אין איורים - ערן יש לך בבקשה גרסה עם איורים להעלות לרשת בשבילנו

למעלה