סקר פסח הגדול

tovim

New member
גמני אוהבת

ואפילו יצרתי בגלל זה מיני משבר משפחתי כשהבאתי איתי פעם לחמותי לרה"ש גפילטע כאופציה חליפית לדג שהיא מטגנת. למרות שהתייעצתי קודם עם גיסתי, שטענה בתוקף שחמותי לא תכעס, לא שוכחים לי את זה. מצד שני הבינו שאני שונאת דג מטוגן ומכינים לי משהו אחר...

משוש30

New member
גם אני מתה על זה!! מחכה לזה כל סדר

יאמי! זה וקיינדלך

She Dolphin

New member
מממ.. גפילטעפיש ../images/Emo99.gif

לא רק בפסח, כל השנה
ובכלל, אין דבר שבא מהים, בכל צורת הכנה שהיא שאני לא אוהבת

רומי^^

New member
גמני!!גמני (הכי את של סבתי ז"ל - אך

גם בתה (אמא שלי) עושה את זה בהחלט לא רע.....)

IcNיה

New member
גם אני אוהבת מאוד ../images/Emo19.gif

רק של אמא שלי ורק את הראש (מוכנה להתפשר בעת מצוקה על פרוסה, אבל בשום פנים ואופן לא קציצות)ץ

גוליגל

New member
אני גם מהאוהדות של ה../images/Emo19.gif

ומכירה מישהו שאוכל גפילטע למרות שהוא מצהיר שהוא "לא אוכל דגים בכלל". כשהסברנו לו את משמעות ה"פיש" בסיומת זה כמעט שבר אותו

אמיתמי

New member
אבא שלי היה כזה

הוא אכל את זה כי מרוב לחם ושאר תוספות "אין לזה טעם של דג", כך הוא ניסה למכור את זה לנכדים. "זה טעים דווקא, אין לזה טעם של דג". אגב, הוא היה בן של מוכר דגים...

ronanit

New member
גם אני

חמץ כבר כמה שנים
עם שוקולד ו / או גבינ"צ (עדיף מטוגן עם טוסט - הלכה הדיאטה )
לאורז לבן עם סלט חסה חמוץ - יש טעם מיוחד בפסח מאשר בכל השנה.. אבל בגדול מתה על החרוסת
יש אצלנו משהו שנקרא בובוולוס.. שזה מצה עם בייצים קינמון וכאלה מטוגן לקציצות ומוגש עם מייפל.. לא יודעת למה.. מגעיל אותי
שקט נפשי
תחום של אחותי היא באמת חושבת שהיא שרה יפה.. במיוחד את אחד מי יודע..
עוברת דירה בעוד חודשיים שהם ינקו תריסים חלונות ארונות מטבח. אני מנקה רגיל - שנה ראשונה שאני לא מנקה..
קוראים את הסוף.. אבל מדלגים המון באמצע
תם נראה לי...
אפשר שניים? ההורים שלי ז"ל עושים סדר אצל אחותי הגדולה כמו בכל שנה!! ובכל חג!!

swann

New member
עונה...

<למרות שבטח אףאחת לא קוראת> חמץ או כשר? - חמץ (חוצמבלילסדר עצמו) מצה עם שוקולד או בלי? - לא אוכלת מצות איזה ממאכלי חג הפסח אהוב עליכן ביותר? כנ"ל. בעצם חרוסת די נחמדה, אם אין בה קינמון. איזה ממאכלי פסח דוחה אתכן באופן מעורר גועל? מרור כמובן. ומצה.
אם תמצאו את האפיקומן- איזו מתנה תבקשו? חחחח אם כבר אז כבר - אוטו חדש. יש ממי לבקש? אני מיד הולכת לחפש. איזה משירי פסח אהוב עליכן ביותר? - שירי האביב. "איך יודעים שבא אביב"... "ניצנים נראו בארץ" וכו' אתם מנקים את הבית לכבוד פסח? לא "נקיון פסח" אבל כן לקראת ליל הסדר קוראים את ההגדה עד הסוף? לא. אחרי האוכל מדלגים עד לשירים, ואותם שרים עד הסוף... חכם,רשע,תם ושאינו יודע לשאול- מי מכל אלו הוא אתן? כלומר אילו מהתכונות מאפיינות אתכן יותר מהאחרות? כנראה שתם. תשאירו את הדלת פתוחה לאליהו הנביא - מי הייתן רוצות שייכנס יחד איתו לחדר ? ציינו דמות אחת. - כנראה שיהיה קצת קר להשאיר אותה פתוחה, אז נפתח קצת ואז נסגור. הייתי רוצה שאמא תכנס (למרות שראיתי אותה לפני חודש וחצי, והיא באה שוב באוגוסט). וגם סבתא. וגם אחות של סבתא ז"ל שהיתה כמו סבתא שלישית שלי. בסדר אנחנו פה. אצלינו. עם עוד 3 משפחות חברים עם ילדים באותם הגילאים. ככה זה כשכולם רחוקים מההורים, אנחנו המשפחה אחד-של-השני.

למעלה