סקר פסח הגדול

נעמולה

New member
פסח שלי../images/Emo162.gif../images/Emo157.gif../images/Emo161.gif

1.
לא שום ספק 2.
בלי - עם חמאה וגבינה צהובה 3.כבד קצוץ עם חזרת מעשה ידיה של אמא שלי וגם מצהברייט(הקוגל מצות המטוגן) 4.רגל קרושה והציר של הגפילטע 5.תיק קיפלינג מהקולקציה החדשה 6.
איך יודעים שבא אביב... 7.מנקים, אבל לא בעצמנו 8.לא, רק עד האוכל, וגם זה במסע דילוגים 9.קצת מכל דבר, מזדהה עם הרשע למרות שמשתדלת להיות חכם יותר מהכל 10.שאליהו יביא איתו את נאוה, אחות של חברה שלי שמתה בגיל 19 11. אצל אמא שלי, כאילו דא.....

hila218

New member
והינה התשובות שלי...

חמץ או כשר? גם וגם מצה עם שוקולד או בלי? אם יאמי איזה ממאכלי חג הפסח אהוב עליכן ביותר? גפילטא פיש אבל מאז שסבתא לא עושה זה כבר לא אותו דבר איזה ממאכלי פסח דוחה אתכן באופן מעורר גועל? עודיות שקדים\ אגוזים אם תמצאו את האפיקומן- איזו מתנה תבקשו? פחחח...מי יתן לי, אבל טבעת יפה או צמיד איזה משירי פסח אהוב עליכן ביותר? כולם אני אוהבת שירים מאוד אתם מנקים את הבית לכבוד פסח? העוזרת ניקתה אבל האמת שאני קצת מפשלת ביסודי. קוראים את ההגדה עד הסוף? כן חכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול- מי מכל אלו הוא אתן? כלומר אילו מהתכונות מאפיינות אתכן יותר מהאחרות? תם וחכם תשאירו את הדלת פתוחה לאליהו הנביא - מי הייתן רוצות שייכנס יחד איתו לחדר ? ציינו דמות אחת. (טוב נו שאלה אחת קצת פחות קלילה..) סבתא שלי ז"ל וברור ברור, שאי אפשר בלי השאלה הנצחית- איפה אתן בסדר??? אצל ההורים של בעלי

והנה שלי...

1. חמץ. 2. מצה זה
, עם או בלי שוקולד. פיכס. 3. אוהבת אורז עם בשר וקינמון שמכינים כל פסח, ואת הבשר בתנור של בעלי. אוהבת גם חזרת. מאוד! 4. שונאת מצות... 5. אפיקומן המממ.... בטח אבקש שנסגור מיד על הבית בזכרון שראיתי היום ובא לי לחתום עליו
6. שיר אהוב לפסח - אין
או בעצם כמנהג אחייניתי האהובה - לדוד משה (זו התשובה שלה לכל דבר שקשור לשירים - "נשיר בפסח את הקושיות, חוזליטה?" "וגם לדוד משה!!"
) 7. מאוד מקווה שלא נקרא עד הסוף
בשנים האחרונות אנחנו ערכנו את הפסח ולא קראנו הכל. השנה אצל הורי בעלי. 8. חכם (או לפחות כך מקווה
) 9. שאליהו יכניס איתו את הדוד משה - שתהיה קצת התרגשות בחדר
10. אצל חמי וחמותי, לראשונה מזה שנים רבות מאוד, בהרכב מלא של המשפחה שלו. נורא מרגש

אורית ג.

New member
את בארץ? איזה יופי!!! חג שמח וטעים

ושחתמו כבר על הדירה בזכרון וכבר תעברו אליה בששון והלוואי שתהיו מאושרים כאן בארץ (מותר להגניב נימה דאוגה בלי שתעלבי?) ושתמצאו כבר את תחנת הרכבת לכיוון תל אביב לתבואו לבקר
את וכל הבננות.

שמחה רבה!!!

חמץ או כשר? עכשיו שואלים? אחרי שכל הבית נקי? כשר, בטח כשר. מצה עם שוקולד או בלי? אפשר שוקולד בלי מצה??? (לא אוהבת מצות. מעדיפה לחמניות של פסח.) איזה ממאכלי חג הפסח אהוב עליכן ביותר? חרוסת של סבא שלי. איזה ממאכלי פסח דוחה אתכן באופן מעורר גועל? מצהבריי אם תמצאו את האפיקומן- איזו מתנה תבקשו? קצת זמן. איזה משירי פסח אהוב עליכן ביותר? חד גדיא. זה שיא ההשתתות המשפחתית אצלנו. כולם שרים (שלא לומר צורחים) בקולות של מקהלת התרנגולות השחוטות. קטע היסטרי. חבל שאי אפשר לצלם. אתם מנקים את הבית לכבוד פסח? בבדאי. קוראים את ההגדה עד הסוף? גם בבדאי. חכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול- מי מכל אלו הוא אתן? כלומר אילו מהתכונות מאפיינות אתכן יותר מהאחרות? אויבר חוכם. תשאירו את הדלת פתוחה לאליהו הנביא - מי הייתן רוצות שייכנס יחד איתו לחדר ? ציינו דמות אחת. (טוב נו שאלה אחת קצת פחות קלילה..) משיח צדקנו הולך? וברור ברור, שאי אפשר בלי השאלה הנצחית- איפה אתן בסדר??? אצל הורי. הוריי.

מנסה לענות

חמץ או כשר? חמץ. מצה עם שוקולד או בלי? אפשר שוקולד בלי מצה?
איזה ממאכלי חג הפסח אהוב עליכן ביותר? קניידלך וחרוסת איזה ממאכלי פסח דוחה אתכן באופן מעורר גועל? גפילטעפיש אם תמצאו את האפיקומן- איזו מתנה תבקשו? ג'יפ!
איזה משירי פסח אהוב עליכן ביותר? אחד מי יודע, כי בשיר הזה תמיד כולנו משתגעים ומתחילים לשיר מהר מהר ולמחוא כפיים ולצחוק... אתם מנקים את הבית לכבוד פסח? השנה לא. קוראים את ההגדה עד הסוף? אני לא- אבל אצל עמית כן. חכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול- מי מכל אלו הוא אתן? כלומר אילו מהתכונות מאפיינות אתכן יותר מהאחרות? שילוב של כולם. תשאירו את הדלת פתוחה לאליהו הנביא - מי הייתן רוצות שייכנס יחד איתו לחדר ? דוד שלי. וברור ברור, שאי אפשר בלי השאלה הנצחית- איפה אתן בסדר??? אצל חמותי.

אני-

חמץ או כשר? כשר, לאוכלי קטניות...
[איזה כיף שהתחתנתי עם מישהו שאבא שלו מרוקאי
] מצה עם שוקולד או בלי? עם. וגם... מצה עם אבוקדו!
איזה ממאכלי חג הפסח אהוב עליכן ביותר? גפילטע-פיש מסורתי נחשב? אם לא, אז חזרת. איזה ממאכלי פסח דוחה אתכן באופן מעורר גועל? בורשט [חמיצה, כן אמיתמי, גם אצלנו הם זהים]. אבל אצלנו זה ממש לא עם ביצה לא מבושלת! אם תמצאו את האפיקומן- איזו מתנה תבקשו? חופשה זוגית. איזה משירי פסח אהוב עליכן ביותר? אחד מי יודע... אתם מנקים את הבית לכבוד פסח? מנקים... יותר נכון בעלי מנקה, ואחיין שלי שהגיע לנקות לנו בתחילת השבוע [תמורת תשלום]. אני לא מסוגלת לזוז. קוראים את ההגדה עד הסוף? בוודאי. הכי כיף זה הסוף. חכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול- מי מכל אלו הוא אתן? כלומר אילו מהתכונות מאפיינות אתכן יותר מהאחרות? ארבעתם נמצאים בי, ואני גם מאמינה שארבעתם נמצאים אצל כולנו. תשאירו את הדלת פתוחה לאליהו הנביא - מי הייתן רוצות שייכנס יחד איתו לחדר ? ציינו דמות אחת. (טוב נו שאלה אחת קצת פחות קלילה..) סבא וסבתא שלי ז"ל. וברור ברור, שאי אפשר בלי השאלה הנצחית- איפה אתן בסדר??? אצל ההורים של בעלי.

עונה בכיף

חמץ או כשר? רק חמץ מצה עם שוקולד או בלי? לא נוגעת במצות איזה ממאכלי חג הפסח אהוב עליכן ביותר? חרוסת של סבתא שלי איזה ממאכלי פסח דוחה אתכן באופן מעורר גועל? לביבות מקמח מצה אם תמצאו את האפיקומן- איזו מתנה תבקשו? מכונית חדשה איזה משירי פסח אהוב עליכן ביותר? "אך יודעים שבא אביב?" לא ממש פסח אבל להיט אתם מנקים את הבית לכבוד פסח? ממש לא קוראים את ההגדה עד הסוף? מזפזפים חכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול- מי מכל אלו הוא אתן? כלומר אילו מהתכונות מאפיינות אתכן יותר מהאחרות? הכל מהכל תשאירו את הדלת פתוחה לאליהו הנביא - מי הייתן רוצות שייכנס יחד איתו לחדר ? ציינו דמות אחת. (טוב נו שאלה אחת קצת פחות קלילה..) מייקל סקופילד, מחפש מקלט אצלנו וברור ברור, שאי אפשר בלי השאלה הנצחית- איפה אתן בסדר??? אצל ההורים שלי, כמובן.

גילור

New member
מנסה לענות:

חמץ או כשר? כשר כי הבעל שומר (אין לי בעיה באופן אישי עם חמץ, אבל מרגע שנישאתי שומרת). מצה עם שוקולד או בלי? מצה עם כל דבר. יאמי. איזה ממאכלי חג הפסח אהוב עליכן ביותר? חרוסת וקניידלך במרק צח איזה ממאכלי פסח דוחה אתכן באופן מעורר גועל? רגל קרושה אם תמצאו את האפיקומן- איזו מתנה תבקשו? $200,000 (סו"ס היינו מצליחים לקנות את הבית שאנחנו יכולים רק לחלום עליו) איזה משירי פסח אהוב עליכן ביותר? ארבעת הבנים אתם מנקים את הבית לכבוד פסח? כן קוראים את ההגדה עד הסוף? תלוי איפה עושים את הסדר. סבא שלי מקפיד מאוד. הורי לא. חכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול- מי מכל אלו הוא אתן? כלומר אילו מהתכונות מאפיינות אתכן יותר מהאחרות? לרוב חכם. לפעמים תם. תשאירו את הדלת פתוחה לאליהו הנביא - מי הייתן רוצות שייכנס יחד איתו לחדר ? ציינו דמות אחת. (טוב נו שאלה אחת קצת פחות קלילה..) סבא רבא שלי שהייתי נורא רוצה להכיר (מהסיפורים עליו). וברור ברור, שאי אפשר בלי השאלה הנצחית- איפה אתן בסדר??? הסדר השנה אצלנו

זה קליל זה../images/Emo35.gif (חג משמין)

חמץ או כשר? כשר, אבל בלי היסטריה. אם בחו"ל, למשל, אז אוכלים (גם) חמץ מצה עם שוקולד או בלי? דווקא ביצה. או חמאה. איזה ממאכלי חג הפסח אהוב עליכן ביותר? קניידלך וחרוסת של אבא שלי איזה ממאכלי פסח דוחה אתכן באופן מעורר גועל? לא דוחה, אבל פשוט לא אוהבת גיפלע פיש אם תמצאו את האפיקומן- איזו מתנה תבקשו? בריאות לנו ולאהובנו איזה משירי פסח אהוב עליכן ביותר? עד לאחרונה משה בתיבה. עכשיו קצת בטראומה ממנו (כשאסייים לכתוב את סיפור האשפוז ואפרסם בבלוג, יתבהר למה). אוהבת גם את השיר של נעמי שמר על ארבעת האחים. אתם מנקים את הבית לכבוד פסח? תאורטית
, כרגע די סמוך לאחרי השיפוץ, אז לא צריך ממש יסודי (ואין לי עוזרת. זוועה) קוראים את ההגדה עד הסוף? כולם קוראים את החצי הראשון, אני משתדלת לקרוא (עם אבא שלי הצדיק) את החצי השני חכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול- מי מכל אלו הוא אתן? כלומר אילו מהתכונות מאפיינות אתכן יותר מהאחרות? חשבתי ש
, אבל כנראה שאינו יודע לשאול. תשאירו את הדלת פתוחה לאליהו הנביא - מי הייתן רוצות שייכנס יחד איתו לחדר? יואבי וברור ברור, שאי אפשר בלי השאלה הנצחית- איפה אתן בסדר??? אצלי. יחד עם עוד 20 איש.

ידעתי. ידעתי שתגידי "יואבי"

מי שמשאלת הלב מבקשת שיכנס ביחד עם אליהו הנביא. ירדתי רגע למחשב כדי לבדוק משהו אחר בכלל , נכנסתי לפה , קראתי את מה שכתבת (שוב , במקרה...) ועכשיו אנ'לא יכולה לעלות למעלה , הילדים לבד בסלון רואים טלויזיה ורפי נסע . הפנים שלי שטופות דמעות ואם אעלה ככה הילדים ישאלו שאלות (ביחוד יפתח...הוא ישר יקלוט , הסייסמוגרף שלו רגיש פחד). "אמא , מה קרה? למה את בוכה? " "אני בוכה על יואבי , יפתח. מייחלת ומתפללת רק שאליהו הנביא או כל אחד אחר עם לב זהב וזרועות מחממות ומחבקות - ישמור עליו" תיכף אנגב את הדמעות ואעלה . מרווה שהם לא ישאלו ויודעת שלא אענה. אמא של , אני איתך וכואב כואב כואב לי

IcNיה

New member
את לא לבד ../images/Emo24.gif

יש כ"כ הרבה אנשים שאת בכלל לא מכירה אותם, שחושבים עלייך ומחבקים אותך ומאחלים רק רק טוב, שלווה, בריאות ואהבה.

T noki

New member
../images/Emo201.gif

אני בטוחה שהוא יהיה שם , עם כולכם, במחשבות ועם הרבה אהבה.

אני בטוחה שהוא יהיה איתי

הוא איתי כל הזמן. זה בוודאי מתעצם בימי שישי ובחגים. לגבי האחרים, מניחה שדווקא לא יהיה עימם (לפחות עם רובם). ככה זה, אני אפילו כבר לא כועסת על זה. תודה על החיבוק

happy

New member
אי אשפית יקרה

כל כך עצוב לי לקרוא. למרות שידעתי מראש את התשובות. כשקראתי שחור על גבי לבן שאת מחכה שיואבי יכנס לחדר העינים התמלאו דמעות. יקרה שלי הלוואי ושנה הבאה תצליחי לנשום ביתר קלות (למרות שקשה לי להאמין..). אוהבת אותך המון וכל הכבוד שאת עושה את הסדר אצלך

למעלה