סקר פורום יונקים

Shellylove

New member
סקר פורום יונקים

בתור מנהלת זמנית של פורום היונקים (עוד לא היתה אסיפה בעניין), אני יוזמת פה סקר לגבי אחים/ות גדולים/ות. אז יונקים, ספרו לנו על האחים שלכם, איך הם מתייחסים אליכם ומה אתם חושבים עליהם.

Shellylove

New member
Momylove:

יש לי אח גדול בן 14 ואחות בת כמעט 12 מהצד של אבא, אבל בשבילם אני אחות לכל דבר. הם מאד מאד אוהבים אותי וגם אני אותם, רק שלפעמים הם נעלמים להרבה זמן ושוב חוזרים. אחותי למשל עושה איתי אמבטיות לפעמים, ואם אני מתעוררת אחרי שאמא כבר השכיבה אותי במיטה, אז היא באה, נכנסת איתי למיטה ואני מחבקת אותה ונרדמת חזרה. אני כנראה ילדה בעלת חוש הומור מפותח, כי הרבה פעמים הם כולם מסתכלים עלי ומתפקעים מצחוק מכל מה שאני אומרת או עושה. אח שלי מגן עלי ומשתולל איתי והוא הבטיח לי שאף אחד לא יעשה לי שום דבר רע. אימא גם סיפרה לי שהם מאד חיכו לי (בעיקר אחותי) ומאד מאד התרגשו כשהגעתי ואפילו היו שותפים בבחירת השם שלי. אז זה באמת כיף שיש כאלה אחים גדולים, אני ממש ממליצה.

דיאנה1

New member
אחותי הגדולה, היא לובשת שמלה -בר של

יש מישהו כזו ענקית שמסתובבת בבית, לא ענקית כמו אמא ואבא, אבל יותר גדולה מהכלבה. היא בת שש וחצי, ממש מבוגרת. יש לה שערות מתולתלות שנורא כיף לתפוס אותם ולמשוך, במיוחד שזה גורם לה להתחיל להתפקע מצחוק ולצעוק: "הצילו, מפלצת שערות!". והיא אוהבת לדגדג אותי ולשחק איתי, ולהרים אותי על הידיים כשאמא ואבא לא רואים, כי הם לא מרשים לה, ואני לא מבין למה, זה נורא כיף. פעם גם הרשו לה להאכיל אותי וזה היה נפלא, לא כמו האמא המעצבנת הזו שנזהרת ששום דבר לא יישפך ותכף מנקה אותי כשנשפך לה, כשאחותי האכילה אותי גם הבגדים אכלו, והריצפה, והכיסא, זו היתה פשוט חגיגה. אני הולך עם אמא להביא את אחותי מבית הספר, כי היא עוד לא מספיק גדולה כדי ללכת לבד והיא צריכה שאני אשמור עליה בדרך, והיא נותנת לי יד כשאני בעגלה ואנחנו הולכים ביחד, וכל פעם שרואים חברים שלה היא משוויצה בי: "ראיתם את אח שלי? נכון שהוא חמוד?" אוי ואבוי למי שלא אומר מיד שאני התינוק הכי חמוד שהוא ראה. בקיצור, מאד מומלץ, ואם אין לכם אחות גדולה תגידו לאמא שתשיג לכם אחת כזו.

zimes

New member
אצלינו - בלגן גדול

אנחנו כל הזמן ביחד. לא לא כל הזמן - אתמול כשישנת הייתי לבד עם אבא ואמא, ואפילו אכלתי. טוב, בטח, הייתי חייבת קצת לנוח מהמציקן הזה. מה מציקן - את מדברת? כל פעם תופסת לי את הציצי! יופי. אני אשמה שאתה תמיד רוצה את שלי, ולא מסתפק באחד שכבר יש לך? יאללה תשתקי, ובכלל תפסיקי להשתלט על הגומיות שער. מה יש אסור שיהיה לי תחביב משלי? אתה משתלט על המטאטאים. אלק משתלט. הבוקר שיחקת בהם לבד, ולא התקרבתי אפילו.

לאה_מ

New member
אורי_מ: לי יש משני הסוגים - גם אח

וגם אחות. מה אני אגיד לכם - לכל אחד יש יתרונות משלו. לאחותי, שהיא בת חמש וחצי, יש משהו שנקרא שערות, שאם מושכים בו היא צורחת. זה מה זה כיף. בעיקר כשנוסעים באוטו. מעביר אחלה את השעמום של הנסיעה. לאחי, שהוא בן 8.5 אין שערות כאלה ארוכות, אז זה לא כל כך כיף, אבל אפשר לנסות לנשוך אותו, וחוץ מזה, הוא מפזר בכל הבית אוכל בשבילי, שאמא לא רוצה שאני אוכל. אבל זה כל כך צבעוני ויפה, שממש בא להכניס את זה לפה, אז לפעמים, כשאמא לא רואה, אני מכניס לפה, ואפילו בולע. אחר כך אמא אומרת "שוב יש לך לגו בקקי?". אבל אתם יודעים מה הכי כיף? חתול. זה יצור קטן כזה, אפילו יותר קטן ממני, שאם לוחצים עליו חזק הוא מיילל. אחלה צעצוע! רק שבזמן האחרון הוא התחיל לרוץ יותר מהר ממני. באסה.

inbale

New member
אוי לאה כמה צחקתי...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Shellylove

New member
Momylove: מה זה החתול הזה?

זה הדבר הזה שכל פעם שאני רואה ברחוב אימא מתחילה ליילל מין יללה מוזרה כזו ולהגיד: הנה מיאו? אם כן, אז אחרי כאלה אני אוהבת לרדוף ויש אצלנו ברחוב המונים. גם האחים שלי מפזרים לי אוכל בכל הבית (לפעמים גם אבא), אבל אמא שלי מאד זריזה והיא ישר מסדרת, אבל אולי יום אחד אני אצליח להקדים אותה.

לאה_מ

New member
אורי_מ: כן, כן! תבקשי מאמא שתביא לך

אחד כזה הביתה.
אבל צריך להתגנב בשקט בשקט אחרת לא מצליחים לתפוס אותם.

לאה_מ

New member
סליחה שאני מתפרצת ככה לפורום יונקי

אבל אם מישהי רוצה חתולה בת חודשיים, מתוקה ונוחה (כשלא מנסים להפריד לה את הזנב מהגוף), כולל כל האביזרים (ארגז חול, קערית, אוכל, צעצועים), אני חושבת שקסם תשמח למצוא בית חם. במחשבה שניה - אפילו לא כל כך חם, העיקר בלי אורי...

אוהוו.. אייל של שרון

אצלנו זה נושא רגיש.. העניין הזה של האחים והאחיות. למה נושא רגיש? ההורים המצחיקים שלי, חושבים שאפשר להסתיר ממני דברים (נו, באמת... מה הם חושבים? שעשו אותי באצבע?!?). הם חושבים שאני לא יודע שאימא מגדלת במיוחד בשבילי אח/ות קטנים. כדי להיות הוגן, אני לא מגלה מה זה, למרות שאני יודע מההתחלה. יש לי הרבה התלבטויות לגבי עניין האח/ות הזה. אני יודע שמגדלים אותו/ה בשבילי. אני רק לא בטוח שאני ממש רוצה אחד/ת כזה/ו. מקסימום - אם לא ימצא חן בעיני הסידו רהחדש - אני אחליף או שאסלק אותו/ה מהבית. בטח מישהו מהשכנים יסכים לקחת.. הם כל כך מתלהבים מתינוקות.. אני בכלל לא מבין מה הביג דיל
ככל שאני גדל אני, דווקא יותר חמוד מסתם תינוק, ששוכב בעגלה ולא עושה שום דבר בבית. מה שבטוח - בינתיים אני מזכיר לאימא ולאבא מי הבן שלהם. שיזכרו שאני הגעתי ראשון! אני זוכר... גם סבא וסבתא שלי זוכרים. הם כבר הבטיחו לי שאני תמיד אהיה הנכד הראשון של ארבעתם!

הו, זה נושא ממש מרתק../images/Emo22.gif

לפעמים אני חושב שהאחים שלי לא ממש קולטים מה קורה מסביבם. למשל, הם לא מבינים שאני לא בובה. כל פעם שמתחשק להם לשחק איתי, הם גוררים אותי, סוחבים אותי, ומקווצ´צ´ים אותי. אני מנסה להסביר להם שהייתי מעדיף משחק אינטליגנטי כמו "קו-קו!" או "חיקוי תנועות" (אני אלוף בזה, הם בטח מבינים שאני אנצח אותם בקלות!) הם מתעקשים לצחוק עליי ולגרור אותי וזה לא ממש מוצא חן בעיני. אבל אני בכל זאת מוצא אותם מעניינים מאוד. לא הייתי רוצה להיות בן יחיד, זה נראה לי משעמם מדי(אייל של שרון, זאת ההערה בשבילך!). ואם הם מציקים לי יותר מדי, אני צורח חזק חזק. זה הנשק הסודי שלי שתמיד עובד

ענבל30

New member
אני עוד בת יחידה - רומי של

אני הבת הראשונה של אמא שלי, ואני משתדלת לנצל כל רגע, כי היא כבר הצהירה כמה פעמים (אולי חשבה שאני לא שומעת..) שהיא רוצה לעשות לי אח קטן בבוא היום... טוב נו, כשנגיע לגשר... בעצם, אולי יהיה נחמד, אני אוכל למשוך לו באזניים ולדחוף לו אצבעות לעיניים, והוא לא ינסה לשרוט אותי, כמו החתול המצחיק הזה שלנו
אז עד שיהיו לי אחים קטנים, אני משתדלת להגיע למשא ומתן מדיני עם החתול הפחדן הזה, ואולי עוד יהיה שלום בינינו

אני הנסיך הקטן ../images/Emo47.gif

עוד אין לי אחים וגם אין לי בכלל בני דודים, כך שתמיד תמיד כל תשומת הלב מופנית אליי! וגם כולם מתלהבים מכל דבר הכי קטן שאני עושה...
חוץ ממני יש גם את אמילי, שהיא כלבה גדולה ולבנה בת ארבע. בבוקר, כשאני עם המטפל, היא הולכת איתנו לכל מקום ושומרת עלינו. אחרי הצהריים היא רוצה לנוח ולטייל קצת לבד, וכשאני מנסה ללטף אותה או למשוך לה בשערות, היא בורחת למקום אחר. חכי חכי אמילי, כשאני אתחיל לזחול - אני ארדוף אחריך בכל הבית...

תמRי

New member
גם לי יש מה לומר ענTי

לי יש אח גדול שאני פשוט מעריצה הוא בסך הכל בן רבע לשלוש והוא לפעמים מרביץ לי, אבל אני סולחת לו מהר כי אני יודעת שגם הוא בסך הכל עוד תינוק. הכי אני אוהבת לרדוף אחריו בזחילה בבית וגם למשוך לו את הצעצוע הצבעוני שיש לו בפה ולבדוך בעצמי איזה טעם יש לזה.

galit31

New member
האחיות שלי - מאת עמרי (בן 10 חודשים

יש לי 2 אחיות גדולות ולשתיהן יש את החבלים האלה שהן קוראות להם צמות ושאני נוראאאא אוהב למשוך אני גם מאוד אוהב לזחול לעבר הצעצועים שלהן ולבדוק מה הטעם שלהם ענבר שהיא בת 4 ישר חוטפת לי את הצעצוע מהיד בכוח ואז אני בוכה ואמא לוקחת אותי ונותנת לי צעצוע אחר שלא אבכה אלמוג שהיא בת 8 מציעה לי הרבה דברים מענינים ואז אני שוכח כבר מה רציתי קודם והיא יכולה לקחת את הצעצוע שלה בחזרה ענבר גם חושבת שאני כרית או כדור והיא מחבקת אותי בכוח או מושכת אותי לכל מיני מקומות, לפעמים היא גם מנסה לדחוף אותי שאזחל יותר מהר, כי נורא קשה לי עדיין לזחול ואז אמא כועסת עליה וזה גם גורם לי לבכות אני מאוד אוהב כשהאחיות שלי משחקות איתי ב קוקו ומתמסרות איתי בכדור והכי כייף זה כשאלמוג מאכילה אותי יוגורט או אבוקדו ועושה לי פרצופים מצחיקים

גם אני רוצה אחות...../images/Emo7.gif

נכון שאני קטן (כמעט 3 חודשים) אבל גם אני רוצה אחות... כזאת קטנה שיפסיקו להציק לי ולהיות מוטרדים מכל גרפס שאני מוציא... אני צריך להשיג להורים שלי צעצוע חדש.. ואז אולי אני אוכל להתחיל לנשום בשקט. נכון שעשיתי להורים שלי בית ספר כשנולדתי וזה שהייתי בטיפול נמרץ הלחיץ אותם... אבל יאללה... צאו מזה אני כבר גדול!!!! אז אמא ואבא יאללה ולעבודה... אני מקווה שהגלולות האלו "פמולן" באמת לא ממש חזקות... אני גם משבש לאמא את סדר היום אז היא לא ממש לוקחת באותה שעה...חה חה חה....

ענבל30

New member
איתמר המצחיק ../images/Emo6.gif

שיהיה בהצלחה בתחמונים לתכנון המשפחה

מאיה10

New member
אני, אני עוד לא רוצה אח/ות למה מה?

אני פראייר לרצות לחלוק את כל תשומת הלב הרבה שאני מקבל מאמא שלי עם מישהו אחר? אני יודע שהם מדברים על זה לפעמים (חושבים שאני לא מבין). אבא שלי כבר בעד אבל אמא שלי רוצה לחכות עוד קצת, הו איזה מזל! אבל לפעמים גם היא מתלהבת מתינוקות קטנים אז מיד אני חוזר לקום קצת יותר בלילה או להתפנק יותר ביום שלא תשכח שאני גם עוד ממש תינוק ושלא יהיה לה קל מדי כי אז זה מיד מגביר אצלה את הרצון לעוד תינוק. אבל זה לא שאני לא חברותי, זה רק בינתיים, רק עד שאגדל קצת. שלכם, תומר (שבהזדמנות זאת רוצה להודות לכם על התמיכה באמא שלי, זה עוזר לה להמשיך לתת לי ציצי. אמנם משום מה היא החליטה רק פעמיים ביום אבל זה בסדר, גיליתי שיש עוד דברים בחיים)

למעלה