המדד שלי הוא התרשמותי מהאדם
ודבריו, לגבי ההתמרכזות, איני מסכים, לגבי המציאות, הוא קיימת בשביל שנים דברים, בשביל להנות ממנה, או בשביל לשנותה אני לא מרוצה מהקרבה לממשל האמריקאי, לגבי החרדים, כל עוד אימת השמאל יהיה על הלאומיים, פשוט אין ברירה אני חושב ששרון יוכל להיות ראש ממשלה מצוין, ואף בחרתיו בסקר, אבל קצת קשה לתפקד כשלידך שני מפלגות בגודל שלך, כשאחת מהן שואפת בכל כולה להתנתק מארץ ישראל, תסכים איתי, אבל בינתיים, הוא מתקדם לא רע כל כך, הוא שבר את המחסום הנפשי של כיבוש ערים ערביות, ורק את אימת עזה עוד לא שברנו הוא כמעט הרג את עראפת, ולפחות עשה את אפשרות זו קבילה, זכור את המצב של העם אצל ברק, ואצל שרון, זכור כששרון "שחרר" את האוריינט האוס, כולם השתוללו, בארץ ובעולם עכשיו זה נראה כמו בדיחה... שרון עכשיו מתעסק בפינוי המכשולים, לאחר מכן באמת נוכל להתחיל לנסוע לגבי "הבלגה זה כוח", אם אתה ה"פטריוט", אז ציפיתי ממך ליותר, זה הרי מסוג המשפטים של "בעד מדינה פלשתינית", לסבר את האוזן, שרון הוא ערמומי אני מקווה ומאמין, שלאחר הבחירות הבאות, המצב ישתפר, המצב של העם, של האנשים, המורל יעלה, אני חושב ששרון בחור מתאים, להחזיר אותנו לדרך הישר, מקווה ומאמין, שהעם יתאושש באמת "מתוך ביטחון בצור ישראל" "מת