סקר פורום חדש עלה

סקר פורום חדש עלה

בעקבות הצעה שקיבלתי (סוף סוף...) עלה סקר פורום חדש. מהרו להצביע

N a V e

New member
אמממ

מי שבוחר בסקר ב-"אחר" מוזמן לנמק תחת השירשור הזה את בחירתו...

yoavl1

New member
אני בחרתי אמנם במצנע...

אבל המועמד האידיאלי בעיני, הוא יוסי ביילין. אבל אינני הוזה. אני יודע שביילין לא יכול להיבחר לראשות הממשלה במדינה הזו שלנו, אבל לעולם לא ניתן לדעת מה צופן העתיד....אולי אינכם זוכרים אבל במהלך ההתמודדות בין יוסי ביילין לאהוד ברק על ראשות מפלגת העבודה ב-97 (סה"כ 5 שנים) פורסם בידיעות אחרונות סקר של מינה צמח המראה כי יוסי ביילין מנצח את נתניהו ב-3%....כן כן....44 מול 41 אחוז.... וב-99 ביילין קיבל בפריימריז 86% מהקולות של חברי העבודה וסיים במקום השני אחרי שלמה בן עמי (שהיו כמובן ברשימה אחרי פרס וברק) הנטייה ימינה בעקבות החלטת ערפאת לגשת לדרך הטרור, גרמה לנטייה ימינה גם בתוך מפלגת העבודה והיום יוסי ביילין,לדאבוני, נתפס כסוס מת שאסור להחיותו גם בתוך המפלגה וחבל לי. בנוסף לכך, אם הייתי יכול לבחור כל מועמד הייתי שוקל מס´ אופציות נוספות שבהחלט ראויות. שמעון פרס, עמי איילון, דני יתום, אריה עמית ועוד רבים וטובים. אבל נכון להיום אין לי כמעט ספק (כמעט...) שעמרם מצנע הוא המועמד הראוי מכולם! תודה.

אמ...

את הימין/פואד אני לא רוצה לראות עומדים בראש המדינה. ואת מצנע עוד לא יצא לי לשמוע. מתוך האופציות הקיימות אני בהחלט מעדיפה את רמון. לא על תקן "האופציה האחרונה", אלא כבן אדם שאני מאוד מעריכה אותו ואת דעותיו. מה שכן, יש לי בעייה להתעלם לגמרי מכמה דברים שהוא עשה. מהאנשים הקיימים כיום בפוליטיקה, הבחירות האולטימטיביות שלי הן איתן כבל ושלמה בן עמי. שני אנשים מדהימים בעלי הדעות הכי קרובות לשלי, אנשים שעושים, אנשים שחושבים ומוצאים פתרונות חדשים, אנשים שתמיד רוצים לתרום ולעזור.

N a V e

New member
אני עדיין מחכה לשמוע מי ה"אחר" של

אותם מצביעים......

.המוסד

New member
עוזי לנדאו, משה ארנס, בני בגין

הם כמה מהמועמדים שלי, הם עולים על כל הביילינים, אלו עם הזקן, ואלו בלעדיו

EverMan

New member
עוזי לנדאו - חחחח מעלה גיכוח

ומשה ארנס שתפקד - "כ"כ טוב" בתור שר הביטחון ? ובני בגין - זז "קצת" שמאלה לאחר ההצהרה האחרונה שלו לא ?

.המוסד

New member
עוזי לנדאו יהיה ראש ממשלה מעולה

ארנס גם כן, אם כי מעט פחות בגין מעולם לא פנה שמאלה, ולגבי ההצהרה שלו(בהנחה שזה לגבי חוק דרוקמן לבנת) לא אומר לך ישירות את התשובה(כי אתה עשוי שלא להבין-כרגיל) אלא אומר, בשביל להגיע למסקנה, צריך לחשוב(מה שבעניין זה, שוב לא עשית)

EverMan

New member
סליחה ? אבל אתה לא מפסיק להכפיש

קשה לך לנהל שיחה בלי לקלל ולהכפיש ? "(כי אתה עשוי שלא להבין-כרגיל)" "צריך לחשוב(מה שבעניין זה, שוב לא עשית) " קשה לך ? למה בדיוק הוא יהיה ראש ממשלה טוב ? הא ? את זה אתה לא אומר. ולגבי ההצהרה שלו - בבקשה ממך , זו סטייה אדירה שמאלה מפי אדם שפעם האמין שלערבים אין זכויות כלל.

.המוסד

New member
לא קיללתי, לא הכפשתי

הם יהיו ראשי ממשלה מעולים, בגלל שהם לא ספוגים, כמו השמאלנים ההם, ביילין, ברק, מצנע, וכל הח-א-בורה לגבי בגין, כמן שצפיתי, לא הבנת(צריך להגיד "כרגיל", או שאתה כבר מכיר?)

EverMan

New member
אז בבקשה , תסביר לבורים מאיתנו

שאף אחד מהם לא הבין. (המוסד חושב שמה שהוא "יודע" כל העולם יודע). ספוג ? מצנע ספוג ? זאת הסיבה שהוא הסכים לעמוד מול שר החוסר ביטחון שרון ולעמוד על זה שהכניסה ללבנון פגומה ? ביילין ספוג ? אותו אדם שהעביר את החוק יסוד שאומר שאתה תחיה בכבוד ובחירות לא משנה מה (ואתה משתמש בה דיי הרבה) ברק ספוג ? רמטכ"ל שלא נתן לפלשתינאים דבר מלבד סגרים והפצצות ספוג ? תדע על מה אתה מדבר לפני שאתה פותח את הפה הקללני והמלוכלך שלך.

.המוסד

New member
המוסד לא יודע כל, אבל לפחות

לפחות הוא יודע מצנע הוא ספוג, הוא מוכן לוותר על כל ירושלים(טוב, "רק" על הר הבית והעיר העתיקה) ביילין הוא ספוג, לגבי חוק היסוד, איני רואה איך הוא מתקשר לספוגיות ברק הוא מלך הספוגים, הוא הסכים לתת הכל, כולל חלקים בנגב(שגם עליו אתה כנראה מסכים לוותר עליו)

EverMan

New member
איך זה קשור ?

זה קשור לכל שהוא נלחם על הדעות שלו מול כל אותם אנשי הימין שתנגדו לחוק. מצנע הוא ספוג ? הוא נלחם על דעותיו פי שמונה מאות מכל איש ימין , והוא מוכן לוותר על ירושלים ? מה הקשר בין זה לבין ספוגיות ? ברק הסכים למראית עין כאילו שהוא מוותר על הכל וניסה להראות כאילו שהוא נותן הכל , בעוד שהוא נותן כלום , וזה היה בשביל להראות שערפאת לא רוצה שלום. מי פה בדיוק ספוג ?

udi17

New member
"ארנס גם כן,אם כי מעט פחות"

כן ומה המדד שלך? לפיו את בוחן מי יותר/פחות/קצת פחות/קצת יותר/קצת מעולה/פחות מעולה/בינוני?. ידוע שכל מי שנבחר לראשות הממשלה מתמרכז, זונח את הסיסמאות ומתחבר בקו ישיר למציאות ולממשל האמריקני וגם...עצוב לומר לחרדים. אני בטוח שאם שרון המזוהה כ"כ עם ההתנחלויות (שאתה מת עליהן, שהם סלע קיומך!) לא היה נבחר,אז גם עליו היית אומר: "הוא יהיה רה"מ מעולה". כך שגם אם לנדאו בדרך נס יינחת עלינו מכיסא רה"מ אל תטפח יותר מדיי ציפיות. ראה מקרים שאין צורך להרחיב עליהם: מנחם בגין, יצחק שמיר, נתניהו, אריק שרון, שהמתין יחד איתנו ל"תנו לצה"ל לנצח" איזה שנה, וגם המשפט המעצבן הזה: "גם הבלגה זה כוח" שאותו הוא לא היה אומר כיו"ר האופזיציה.כנ"ל לגבי חוק טל. הקיצר המוסד, גם עוזי לנדאו מדבר בקודים סיסמתיים כמוך כל עוד הוא לא רה"מ,וזה צפוי.

.המוסד

New member
המדד שלי הוא התרשמותי מהאדם

ודבריו, לגבי ההתמרכזות, איני מסכים, לגבי המציאות, הוא קיימת בשביל שנים דברים, בשביל להנות ממנה, או בשביל לשנותה אני לא מרוצה מהקרבה לממשל האמריקאי, לגבי החרדים, כל עוד אימת השמאל יהיה על הלאומיים, פשוט אין ברירה אני חושב ששרון יוכל להיות ראש ממשלה מצוין, ואף בחרתיו בסקר, אבל קצת קשה לתפקד כשלידך שני מפלגות בגודל שלך, כשאחת מהן שואפת בכל כולה להתנתק מארץ ישראל, תסכים איתי, אבל בינתיים, הוא מתקדם לא רע כל כך, הוא שבר את המחסום הנפשי של כיבוש ערים ערביות, ורק את אימת עזה עוד לא שברנו הוא כמעט הרג את עראפת, ולפחות עשה את אפשרות זו קבילה, זכור את המצב של העם אצל ברק, ואצל שרון, זכור כששרון "שחרר" את האוריינט האוס, כולם השתוללו, בארץ ובעולם עכשיו זה נראה כמו בדיחה... שרון עכשיו מתעסק בפינוי המכשולים, לאחר מכן באמת נוכל להתחיל לנסוע לגבי "הבלגה זה כוח", אם אתה ה"פטריוט", אז ציפיתי ממך ליותר, זה הרי מסוג המשפטים של "בעד מדינה פלשתינית", לסבר את האוזן, שרון הוא ערמומי אני מקווה ומאמין, שלאחר הבחירות הבאות, המצב ישתפר, המצב של העם, של האנשים, המורל יעלה, אני חושב ששרון בחור מתאים, להחזיר אותנו לדרך הישר, מקווה ומאמין, שהעם יתאושש באמת "מתוך ביטחון בצור ישראל" "מת

EverMan

New member
הוא גם כל כך ערמומי

שהוא רק עושה "כאילו" הכלכלה קורסת .. ורק "כאילו" הוא לא מצליח להשתלט על הפיגועים. ורק "כאילו" הוא לא מצליח להתגבר על הרציחות והאונסים ? פשששש .. הבן אדם באמת ערמומי. שרון מסבר את האוזן בהכל , הוא פוליקאי , לא אידיאולוג , הוא איבד את הדרך שלו ממזמן ! שני המפלגות הללו שדיברת עליהן , ביחד הן אינן 42 מנדטים. ז"א , נשארו לו עוד 78 מנדטים להשלים בלי אותן מפלגות. והתירוצים הללו לא מקובלים.

.המוסד

New member
בלי המפלגות הללו אין לו רוב

בלי אחת מהן הוא עשוי לאבד את הרוב, ולא, אין לו עוד 78, כיוון שחלק כבר נמצא בממשלה(ולא הבנת את זה? ממש "הפתעת" אותי, כרגיל)

EverMan

New member
ככה זה היה מאז ומתמיד

זה הסיבה שצריך לדעת לעשות קואליציה ! יש לו עוד 78 מנדטים שרק צריך להכניס אותם לקואליציה. בלי אחת מהן הוא צריך להכניס מפלגות אחרות פשוט. מאז ומתמיד הסכמים קואליציונים עמדו על הבעיות האלה. למה ממשלת ברק נפלה ? בגלל ההסכמים הללו עם ש"ס.

למעלה