סקר - פוליקר או ברמן ?

mendy770

New member
סקר - פוליקר או ברמן ?

ואני מדבר על הלוק בלבד אז תנסו להתנתק רגע מהמוזיקה אתם מעדיפים את הלוק המחוספס ,הגס והמבוגר של רוקיסט מזדקן כמו פליקר או את העדינות ,הבייבי פייס של ברמן הנה ברמן ובהודעה הבאה פוליקר לשיפוטכם

mendy770

New member
טוב אני אתחיל , ללא ספק פוליקר

מעדיף את הטיפוסים המחוספסים שכל קמט בפנים אומר משהו ....

boy828

New member
בטח שברמן.. ואהי, לא ידעתי

שהוא כזה חתיך.. בשירים שלו הוא נשמע כל כך לא דומה לעצמו

Inspector Finch

New member
../images/Emo45.gif

רק לגבי הקול שלא מתאים ללוק, לא יותר

מרי לנ3ח

New member
ידעת? מה נראה לך??

אני בוחר בברמן, ולא בגלל שהוא חתיך (הוא לא כזה...) אלא בגלל שיש לו אחלה שירים.. אחלה הומור! http://www.youtube.com/watch?v=VjvxaktFqNQ "לאן אתה בדיוק חושב שאתה הולך?" חשבתי, אתה יודע, לצאת קצת לחפש" "בחוץ זה בית-משוגעים דפוק אחד גדול, דוחפים לך שתן בסירופ אקמול!" "שתן בסירופ אקמ...מה אתה אומר... ואיך, תגיד לי, זה באמת עוזר?" "תצחק, תלך לחברים ההומואים שלך, עוד תחזור עם הזנב מגולח אל הצבא!". (אגב, גם פוליקר מלך
)

mendy770

New member
מרי היה ברור לי שתבחר בברמן

אתה מהדור שלא יודעים להעריך איכות (גבר בשל קראו לזה פעם )...חה חה חה "לקום איתך בבוקר, לשתות באנינות טעם את הרוק שלך לפני שצחצחת שיניים. לנקות בעדינות את הלכלוך הרטוב שלך, לנשום את החיידקים מהשיעול שלך, הכדוריות הלבנות שלי כבר יראו להם מה זה להתעסק איתך... קצת מגעיל לא ??? .

מרי לנ3ח

New member
אויש תנוח

למה לי לבחור מישהו עם קמטים ולא ליצור אותם לאחר בעצמי??
אגב, פוליקר מלך! אני ממש אוהב את השירים שלו אבל ברמן זה הומור שנון, זה סטייל!
"אני אגיד לך מה אני רוצה לעשות, אני אגיד לך, אני רוצה..." ^^

SmartToyBoy

New member
ניסיון להכרעה?

אין ספק שלברמן יש לוק טוב בהרבה, אם נרצה או לא
יחד עם זאת, אני יכול להבין כאלו שלוק ה"רוקיסט המזדקן" עושה להם את זה... אבל... איך אפשר להתנתק מהמוזיקה? ולו רק בגלל שתי מילים: "אפר ואבק"... פוליקר הוא גאון במונחים של מוזיקה ישראלית. גם ברמן יוצר, אבל מבחינתי הוא לא מתקרב אפילו לפוליקר. "פחות ועדיין, עדיין פוגע זה בא והולך את יודעת זה כואב כשאני, אני בך נוגע זה כואב כשאת נוגעת" http://www.youtube.com/watch?v=ya14vfV2q1s

למעלה