סקר פאדיחות

פאדיחת " אופצייה שניה"

המורה שאל אותי איך הגעתי אליו, זה היה לקראת הטסט כבר. אז מחוסר טקט במשפט אחד סיפרתי לו שאחי למד אצל מורה אחר אבל הוא לא המליץ לי עליו אז הלכתי אל המורה שלי בגלל שאחותי למדה אצלו...ואת כל זה סיפרתי לו... מה לעשות שמדברים תוך כדי שנוהגים...

aviGODFATHER

New member
מה פדיחה בזה?

לא משתמע מכך שהוא היה האופציה השנייה שלך, וגם אם כן, זה דבר טבעי לגמרי לבדוק כמה מורים שונים לפני שמתחילים ללמוד.

כי זה בכל זאת לא נעים

ואז הוא מבקש רכילות מה לא היה בסדר אמל המורה הזה ואיזה טסט הוא עבר... והוא מכיר את רוב המורים. טבעי לבדוק מורים אבל לא להתחיל לספר לו מה ששמעת עליהם,לא?

One Echoe

New member
חח מה? איזה מוזרות הפאדיחות שלכם.

איך המורה שלכם לא בולם אתכם במצבים כאלה?

abcdcba

New member
וואו! כל שבוע מגיע מישהו משועמם חדש

להציף את הפורום בהודעות ילדותיות וחסרות היגיון!

adidas88

New member
לא לא לא

הוא לא משועמם הוא מאגניב! שים לב לניק ניים שלו.... הוא בטח מהילדי כאפות האלה שמרגישים מגניבים...

NiKi†a

New member
חח כמה פעמים

קרה לי שהוא אמר לי "ימינה" ופניתי שמאלה, או הפוך. ואז הוא היה אומר לי "ימינה שירן, את זוכרת? ימין זה שם *מצביע*" והיה לי מה זה לא נעים
נממ..ולא זוכרת עוד דברים. בטסט הפנימי הייתי קצת לחוצה אז נסעתי מהר על פסי האטה אז הוא אמר לי "צריך להחזיר למורה שלך את האוטו שלם.." אה כן, או שעמדתי להכנס בצומת טי ימינה [בטסט הפנימי], והיה מולי שלט שמראה שאפשר רק ימינה [כביש חד סיטרי], ולא ראיתי את השלט...אז שאלתי אותו- "לאן?" ואז הוא אמר "אפשר רק ימינה לא?" ואני כזה- "אה כן כן בטח
" טוב מספיק

may17g

New member
המממ...

יש את הסיפור של הד"ש.. המורה: "יש לך ד"ש!" (ברמזור) אני (בהתלהבות): "מה? באמת? מי מסר לי?" המורה: "הראשון.." *אני כבר לא שוכחת להחזיר לראשון!* ברור שיש את העניין של לפנות לכיוון הלא נכון, ולאותת לכיוון הלא נכון.. ולשכוח לאן זה מאותת כשזה למעלה ולאן כשלמטה... ולעשות ניסיונות כדי לברר =)

NiKi†a

New member
חחח זה כמו שהיה בחברים P:

"אני רוצה להזכיר לך מישהו..." "את מי?" "את ההילוך הרביעי!" או משהו כזה

Krishi

New member
אני מניח שהייתה לי רק פאדיחה אחת..

בטסט, נהגתי ראשון, הטסטר ביקש שאני אעצור כדי להתחלף עם התלמידה השניה. אז אני ברוב ג'נטלמניותי החלטתי לצאת מהרכב ולא לסגור את הדלת כדי שהיא לא תצטרך לפתוח אותה שוב.. כשהתיישבתי מאחורה חטפתי כאלה צעקות מהטסטר על כמה אני משוגע ושיכלו "לקחת" לנו את הדלת עכשיו... חח... דרך אגב, ת'טסט עברתי (וזה למרות שקיבלתי גם ברקס, לא מוצדק אבל עדיין ברקס.. חח) ראיתי מישהו שרשם שהוא פינצ'ר למורה גלגל, גם לי היה אחד כזה לפני הטסט. לא יודע מה מפדח בזה אבל.. פאנצ'רים זה דבר די שכיח.

gold ayelet

New member
לי ישש

כשלמדתי פעם ראשונה חנייה בניצב, המורה שלי אמר לי להסתכל אחורה.. אני מסתכלת ונוסעת... ואז הוא אומר לי - תעצרי -לא, יש עוד מקום.. -תעצרי -לא.. בום ! - אבל לא צריך להיתקע בעצים.. חח נתקעתי בעץ אבל לא קרה כלום לרכב..ויום אחרי זה נסענו באותו מקום ואז אני רואה שם רכב שחנה וגם הוא נתקע בעץ. ואני כזה אורי אתה רואהה זה העץ עקום זה לא אני !

a n n a18

New member
לי היה משהו דומה..

המורה ביקש ממני לחנות איפשהו ואני לא יודעת להחנות בכלל.. ככה השיחה הלכה: המורה: תשברי את ההגה לפה אני: אין בעיה המורה ועכשיו תשברי לפה.. אני: אבל המורה אני אכנס באוטו המורה: מה פתאום? אני רואה טוב את לא תיכנסי באוטו.. אני: אבל המורה אני רואה שאני אכנס באוטו המורה:אל תדאגי אני רואה טוב.. בווווםםםםםםםםםםם... אני: אבל המורה אמרתי לך המורה: את צודקת.

חיחי ../images/Emo26.gif

המורה שלי דיבר איתי במשך השיעור, ולא ממש הייתי מרוכז בשיחה איתו אלא יותר בנהיגה, אז על כל דבר עניתי ב"כן". עד שהוא הביא לי אותה בשאלה: "אני ממש שמן, הא?" ואני עונה לו בכיף "כן" בספונטניות בלי לשים לב
.

למעלה