סקר פאדיחות

מימוזה21

New member
סקר פאדיחות ../images/Emo150.gif

איזה פאדיחה גרמתם לעצמכם באחד משיעורי הנהיגה? יאללה ספרו מה שיש...

מימוזה21

New member
אני יתחיל

היום למשל המורה אמר לי לפנות שמאלה ובטעות ואין לי מושג למה פניתי ימינה! ובצד ימין היה תמרור של כביש ללא מוצא!ואפילו לא שמתי לב אליו רק שפניתי שמתי לב וגם ראיתי שאי אפשר להמשיך. אז המורה שלי אמר לי לעשות פרסה וזה לא נורא... לפני 4 שנים עשיתי גם שיעורי נהיגה(על ידני) אבל רק בגלל שלא עברתי 4 תאוריות כי לא למדתי טוב אז הפסקתי. אז היה לי שיעור והמורה שלי ביקשה שאני אפנה שמאלה ולא שמתי לב שיש פניה שמאלה אלא רק מולי של צומת עם רמזור לפניה שמאלה. וזה קרה לי פעמים!!! באותה צומת!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

בשיעור השלישי שלי, המורה אמר לי לפנות ימינה - אותתתי והמשכתי טיפה קדימה (היה שם כמה מכוניות) וברגע שהייתי אמור לעשות את הפנייה שאלתי אותו "לאן לפנות??" והוא עושה לי "אתה מאותת ימינה לא?". (בשיעורים הראשונים הייתי כ"כ מרוכז בתפעול של הרכב ולא הייתי שם לב אפילו לתמרורים). שיעור-שניים לפני הטסט השני (והאחרון) שלי עליתי על איזה משהו שהיה על הכביש ופינצ'רתי למורה שלי את הגלגל. לא נעים.

lsd600

New member
לא בדיוק אפשר לקרוא לזה ככה..

המנהל טרח לחסום אותי..

Reii

New member
../images/Emo26.gif

בשיעור 5 או 6 פניתי ימינה לכביש דו סיטרי ולאחר הפנייה הייתי במרכז הכביש במקום להיות בימין
, לאחר מכן המורה שלי עושה לי: "אהמ אנחנו בדו סיטרי" ואז ישר "העפתי" את ההגה ימינה

מתן1002

New member
../images/Emo6.gifבכלל לא..

אתה יודע מה זה פאדיחה ? להפליץ בטסט .. חחח חבר שלי הפליץ בטסט בזמן שהוא נהג ועד עכשיו הוא טוען שהבוחן הכשיל אותו בגלל הריח

adidas88

New member
אממממ

ב3 השיעורים הראשונים שלי אצל המורה החדש (שיעור 13 14 15) המורה שלי מזה הסתלבט עלי שכשאני מפחדת ממשהו שאני עומדת להתנגש בו אני מרימה ידיים ומסתירה את הפנים במקום ללחוץ על הברקס. במשך 3 שיעורים היה איתי (או שהייתי לפניו או שהייתי אחריו) מישהו שגדול ממני ב3 שנים וכל השיעורים הם רק הסלבטו עליי ועל "מערכת ההגנה החדשה" שהמצאתי...

L00LAA

New member
אוי כמה פדיחות היו לי בשיעורי נהיגה

באתי להיכנס למעגל תנועה מצד שמאל כי משאית קצת חסמה אותו בשיעורים הראשונים שלמדתי על הקלאץ' המורה אמר לי לצאת מהחניה ולא זכרתי מה עושים אז עזבתי הכל והאוטו פשוט נעמד לרוחב(!!!) על שני נתיבים וכולם התחילו לצפצף התחלתי לחפור למורה שלי בראש על מורה נהיגה אחר וגם ככה לא היה לו כוח כבר פתאום עליתי על המדרכה המורה שלי קיבל חום הוא היה בטוח שזה פנצ'ר ואני כל כך התפדחתי.. בסוף מזל שזה לא היה זה חח\ בהתחלה שהייתי רואה ציפורים על הכביש פשוט הייתי עוצרת כי פחדתי שהם לא יעופו המורה שלי ביקש לעשות פרסה וראיתי משהו מרחוק לפני הפניה וחשבתי שזה עיתון כזה אז המשכתי לנהוג רגיל פתאום מתקרבים הוא בלם אותי ..קלטתי שזה דלי קצת מעוך כזה זה היה כל כך פדיחות באמצע הטסט הפנימי כל כך התרגשתי ופחדתי שהתחלתי לנשום נשימות כל כך כבדות.. איזה סתומה.. באמצע המורה המחליף אמר לי טוב עד עכשיו הכל בסדר אבל אולי את רוצה לעצור לנשום קצת? בשיעור הראשון לא ידעתי שהמורה מחזיר אותי הביתה כשהוא אסף את הילד שאחרי ואני התחלתי להילחץ איך אני מגיעה עכשיו הביתה אני לא מכירה את האזור בכלל חחחחחח בטסט החגורה פתאום נתקעה ולא זזה ..התחלתי למשוך אותה חזק והיא היתה תקועה שם חח לא הצלחתי להוציא אחרי הטסט המורה שלי אמר שהטסטר אמר לו שכמה פעמים לחצתי על הקלאץ' עם רגל ימין במקום שמאל ואני התחלתי להילחץ חחחחח בכלל אני לא זוכרת כמה עוד פדיחות....איזה תמימה הייתי חבל שלא לקחתי את השיעורים האלה קצת יותר ברצינות.. אני מתגעגעתת

L00LAA

New member
חחח בגלל זה הוא צחק עליי שאני

תמימה כי זה אפילו לא הגיוני ..אני סתם נבהלתי איזה מוזר זה שמנסים לתאר את זה ..קלאץ' ברגל ימין חחחח

¥NeveR¥

New member
פאדיחת כיכר../images/Emo9.gif

אהמ, עמדתי ביציאה מכיכר במקום שבו שדה ראייה מאוד מצומצם, פלוס היה צריך לעשות שם זינוק בעלייה, דבר שהייתי מאוד גרועה בו. אז התעמקתי כל כך בלשים לב מתי אין מכוניות שכשיצאתי המשכתי להסתכל לצד הנגדי ופשוט עליתי על הכיכר כמעט עם כל המכונית...

למעלה