סקר עצמאות

סקר עצמאות ../images/Emo104.gif

יום העצמאות הוא יום נפלא עבורי.. "דיגלתי" לכן סקר קצר וקליל - השתתפות חובה!!!!
מה מסמלת עבורך המילה עצמאות?
מה היית מאחלת למדינתו ביום הולדתה?
איזה אומן הכי רוצה לראות על אחת הבמות?
זיקוקים - אוהבת / כאב ראש?
באסטות - מה את קונה?
בערב החג - מטיילת בין הבמות /מבלה במועדון?
ובחג עצמו - ממנגלת/נחה בבית/מטיילת בטבע?
ספריי קצף / ספריי חוטים
? אמרתי קצר.. עצמאות שמייח לכולכן!!!

אני ראשונה?!

|
המילה עצמאות אצלי מסמלת חופש ובחירה בחיים שאני רוצה לחיות. תקווה של ימים טובים יותר.. כי ב"ה אנחנו במדינה משלנו..(דבר שחלמנו עליו אלפי שנים..) ואנחנו מנהלים פה חיים יהודיים ונוחים מבלי לחשוש מכך שמישהו יאסור זאת עלינו. בקיצור חלום שהתגשם..
הייתי מאחלת.. הרבה אושר ורוגע.. הרבה אהבה ומים... חסר מים כבר שנים וזה רק נהיה יותר בעייתי.. הייתי מאחלת גם יופי ועוד שנים רבות וטובות ולהכיל את כל העם כולו.. שפע.. שגשוג בכל המובנים..
אומן.. אביתר בנאי.. או מאיר בנאי.. או כל בנאי אחר.. :) אפשר גם גידי גוב.. :)
זיקוקים מעולה! השנה אני לא רחוק מהר הרצל.. אז בטח אראה את הזיקוקים מקרוב.. :)
מממ לא קונה..
מטיילת בין הבמות.. ומשם גולשת למסיבה פרטית של חברות ואנשים טובים.
בחג.. חוזרת להורים לאכול פריקסה.. ואם ממש מתחשק לי אז קופצת לאחותי ל"על האש"..
רובה בועות סבון!! חג עצמאות שמח ופורח לכולן!!!
תהנו!!

פאמקי

New member
ועכשיו אני.

מורגש שחזרת! ח', ח' על השאלון.
מה מסמלת עבורך המילה עצמאות? חופש בחירה- לחיות כמו שאני רוצה, עם מי שאני רוצה, להיות חופשיה ועצמאית במרחב שלי (אחרת בטח הייתי מבצעת איזה פשע כדי לשבת בכלא. השכירות שם הרבה יותר זולה
), להנות מהחופש לתת ולקבל, לבחור במה לעסוק (רק חלום...), לאהוב את מי שאני רוצה (אשה!, אשה! אשה!- אחת ויחידה!), חופש ביטוי והתנהלות בעולם כאשה, לסבית, מזרחית, פמיניסטית... להנות מכל הטוב שבוחרת מההיצע של העולם, ולהחזיר לו ככל יכולתי, החופש לרכוש ידע ולהעניק משלי, עצמאות מבחינתי, היא לחיות כמו שנכון לי!!
מה היית מאחלת למדינתו ביום הולדתה? שהחיים בה יוכלו לקבל את השונה ללא הבדל דת, גזע, מין..., שנוכל לחוות את השלום האמיתי, שביטחון יאמר רק בהקשר חיובי (כ"יש" ולא כ"צריך"), שנראה כל "חי", עם זכויות להישאר כך! שנצליח לתרום את חלקנו בעצירת הרס העולם (התחממות).
איזה אומן הכי רוצה לראות על אחת הבמות? עברי לידר- כי צורפה אל הופעתו הבטחה
(המבינה מבינה).
זיקוקים - אוהבת / כאב ראש? לא מבינה על מה כל המהומה.
באסטות - מה את קונה? מה ז"א? מה שבא לי!
בערב החג - מטיילת בין הבמות /מבלה במועדון? תלוי עם מי.
ובחג עצמו - ממנגלת/נחה בבית/מטיילת בטבע? עם חברים, או בבית.
ספריי קצף / ספריי חוטים? חוטים- כמובן! עוגמת הנפש סבירה יותר. יום עצמאות שמח לכולן
.

חג שמח

מה מסמלת עבורך המילה עצמאות? להיות תלויה אך ורק בעצמי מה היית מאחלת למדינתו ביום הולדתה? שלום ושלווה איזה אומן הכי רוצה לראות על אחת הבמות?המכשפות כולל ענבל זיקוקים - אוהבת / כאב ראש?אוהבת אבל חושבת על הזיהום שהם עושים אז מוכנה ברצון לוותר באסטות - מה את קונה? שטויות, בעיקר שרשרות וטבעות בערב החג - מטיילת בין הבמות /מבלה במועדון? מבלה בבית ובחג עצמו - ממנגלת/נחה בבית/מטיילת בטבע? בשר, בשר, בשר ספריי קצף / ספריי חוטים? הכל. במיוחד הפטישים הגדולים שמצפצפים

אוססונה

New member
היינו כחולמות.

מצטרפת, להשיב. עצמאות - כמובן, לכל מה שאמרתן, אני מוסיפה - עצמאותי, היא זוגתי. היא "העצמאות" שלי, ואני העצמאות" שלה. מאחלות למדינה - יותר סובלנות. אומן על הבמה - עברי לידר. זיקוקים - אוהבת, פוחדת, כמו תינוקת. באסטות - מתעלמת. בערב החג - חוגגות כמו הרוב. בחג עצמו - מטיילות וממנגלות. בד"כ מצטרפות, אנחנו באות רק "לאכול". (שתינו, לא אוכלות מי יודע מה). יש בין שתינו "תורנות", האחת יכולה "לשתות", השניה משגיחה. ספריי - צוחקתתתתתתתת. חג שמייחחחחחחחחחחחח.

x יהלי x

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo165.gif../images/Emo116.gif../images/Emo165.gif

מה מסמלת עבורך המילה עצמאות?
שחרור מלא של הראש, הגוף. חופש בחירה בכל היבט שהוא. ביטחון מלא במי שאני. מה היית מאחלת למדינתו ביום הולדתה?
שתמשיך להתפתח במהירות, שתדע להיות משכינת שלום, שתצליח לעלות על דרך המלך ולהחזיר את הילדים שנלחמו בשבילה. איזה אומן הכי רוצה לראות על אחת הבמות?
לא עקרוני, כל אחד שיצליח לרגש ולסחוף. זיקוקים - אוהבת / כאב ראש?
אוהבת מאד... באסטות - מה את קונה?
שערות סבתא
בערב החג - מטיילת בין הבמות /מבלה במועדון?
כבר יצא לי לעשות הכל, אבל הכי כיף זה לשבת עם חברים/ות ולעשות 'על האש' אל תוך הלילה... ובחג עצמו - ממנגלת/נחה בבית/מטיילת בטבע?
בדרך כלל יוצאים לטבע, משתדלים ללכת למקומות פחות עמוסים. ספריי קצף / ספריי חוטים?
כבר 'שטפו' אותי בשניהם. וביננו, זה על אותו עקרון... גם מבחינת הטעם.
טוב, הקצף גם נכנס לעניים... חג שמח לכולן !!

daphts

New member
יום העצמאות

הוא היום אחרי יום הזיכרון, המעבר החד קשה , ובכל זאת מסמל בשבילי את הקשר למקום הזה, העצמאות שלי היא אותו חופש בחירה לחיות בזוגיות כלבבי, במקום שבו טוב לי וכפי שטוב לי , את זה יש לי מזה כמה שנים .
ברכות למדינה - שיהיה שלום , שתהיה שלוה, שאפשר יהיה לחיות פה בשקט...
אז כך וזאת לגבי רוב השאלות הבאות - אני לא נוהגל ללכת לבמות , מדי שנה בערב עצמאות יש בביתי מסיבה סגורה עם חברים ומכרים שהיא תמיד עם "על האש" לתוך הלילה, צחוקים מוזיקה וזיקוקים הניראים מכל הישובים באזור (המסיבה תמיד על הגג שלי - יש לי פנהאוס, כך שאין במות, אין פטישים, אין ספרי קצף וגם לא ספרי חוטים, ואין רעש והמולה, אין באסטות, אין במות וגם לא מועדון! מבחינתי זה השילוב המנצח!
בחג עצמו, היות וחגגנו כל הלילה , למי יש כוח לקום מוקדם בבוקר, ועקר אחרי מסיבה - הלכות לישון כשכל ה"בלגן" ממתין אחר כבוד לסדר וניקיון ביום המוחורת, אז כשקמות- מנקות מסדרות ומחזירות הבית למצב תקינות רגיל, אחר כך- נו שוב פעם "על האש" ממש לא כי תמיד נשאר כל כך הרבה שנישאר רק להוציא מהמקרר ולחמם, במילים אחרות אוכל לא אישיו , אז נשארים בבית בשקט שלנו , עם הילדים או בלעדיהם, צופים בסרט או קוראים ספר טוב או לחילופין עוד מאמר שצריך לסכם ולהגיש למרצה ... וזהוא, בגדול יום שקט ומשפחתי.
מודעת לכך שאנו זה לא דוגמה קלאסית של החג הזה ... אמי שהיתה פעם אצלי בערב עצמאות תעיד ששווה ! נכון קר שם על הגג , ונכון שכל אורחינו למדו להביא איתם סווצרט או זקאט, בגדול תמיד נחמד וססגוני ! שרון

ברור שגם אני...

אמנם באיחור - אך לא יכולה שלא להגיב על סקרים - בפרט שהוא שלי.. חח אז הנה:- מה מסמלת עבורך המילה עצמאות? - חופש.. פשוט חופש! מה היית מאחלת למדינתו ביום הולדתה? - קודם שלום - עם השאר נסתדר.. איזה אומן הכי רוצה לראות על אחת הבמות? - רמי קליינשטיין כמובן.. זיקוקים - אוהבת / כאב ראש? - אוהבתתת, אוהבת מאוד - נותן תחושת חגיגה באופן מיידי! באסטות - מה את קונה? - קשת מחושים מהבהבים!! בערב החג - מטיילת בין הבמות /מבלה במועדון? - בדר"כ עובדת בערב החג, השנה לא עבדתי וגיליתי שזה לא כ"כ נורא להסתובב בין ההמון.. ובחג עצמו - ממנגלת/נחה בבית/מטיילת בטבע? - החופש של אתמול גנב לי את החג.. אז אני עובדת.. ספריי קצף / ספריי חוטים? - חוטים! רק חוטים!

אשה9

New member
מתיצבת לדגל ../images/Emo165.gif

מה מסמלת עבורך המילה עצמאות? - חרות, אישית ומדינית
מה היית מאחלת למדינתו ביום הולדתה? - שתהייה מדינת שלום אחווה שיתוף ואהבה, הלכה למעשה
איזה אומן הכי רוצה לראות על אחת הבמות? - מכשפות והיהודים
זיקוקים - אוהבת / כאב ראש? - מהופנטת מהם כמו ילדה קטנה
באסטות - מה את קונה? - אורות ונצנצימים ועוד אורות ונצנצימים
בערב החג - מטיילת בין הבמות /מבלה במועדון? - ריקודים עד אור הבוקר
ובחג עצמו - ממנגלת/נחה בבית/מטיילת בטבע? - פעם ראשונה השנה שיצאתי עם כל עם ישראל למנגל, היה נפלא
ספריי קצף / ספריי חוטים? - איכס חג שמייח

למעלה